Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי סופר לנסר שנת 97

אבא שלי קנה מערכת של jvc עכשיו רציתי להוציא את המערכת מהמקום כדי לראות את החיבורים מפני שהם הפוכים אבל ללא כל הצלחה נכשלתי מישהו יכול לעזור לי איך אני מוציא את המערכת ?

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

בשביל להוציא אותה צריך את המפתחות שמגיעות בערכה של המערכת.

במידה ויש לך את המפתחות שנראים כמו שני חתיכות ברזל דקות,מפרקים את הפנל מהמקום ולאחר מכן את המסגרת,ומאחוריה ישנם המנעולים שאליהם מכניסים את המפתחות הנ"ל.

פורסם

אני ראיתי שמתי שאני מושך טיפה את הפלסטיק אז יש שתי ברזלים שמעוקמים למעלה ואני הורדתי אותם ניסתי למשוך ולא לא יצא

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

יש לי מיצובישי סופר לנסר שנת 97

אבא שלי קנה מערכת של jvc עכשיו רציתי להוציא את המערכת מהמקום כדי לראות את החיבורים מפני שהם הפוכים אבל ללא כל הצלחה נכשלתי מישהו יכול לעזור לי איך אני מוציא את המערכת ?

על פי מה קבעת שהחיבורים הפוכים?

מה בדיוק הבעיה?

תפרט יותר.

פורסם

בלי מפתחות זה בעיה רצינית להוציא את המערכת.

תיגש למתקין שהתקין אותה שיפרק לך אותה ובאותה ההזדמנות תיקח ממנו את המפתחות שמגיעים איתה.

האם בדקת בשקית שהגיע עם המכשיר,אמורה להיות שקית עם ברגים להתקנה+מפתחות

פורסם

אתה פשוט יכול להכניס 2 אזיקונים .. תופס מנסיון..:lol:

HU:sony CDMX7815

PRONT:morel pulse 6.5.REAR:JBL GT5963

SUB:pioneer TSW307D2

AMP:audiobahn A4004T

פורסם

חולצנים לא ברזלים :-)

תוכל למצוא אצל כל מתקין דבר שיתאים

אם זו פעם ראשונה ואתה רואה שאתה מסתבך רוב המתקינים יעשו לך את השליפה בחינם

או בתשלום סמלי

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

קפוץ אל איזה מתקין...

אני גם עשיתי את זה,הוא הוציא לי בחינם וגם נתן לי את המפתחות האלו:-)...יש להם בדרך כלל מלא כאלו...הם דופקים אותם מכל HU שהם פותחים...(במקום לתת ללקוח:evil:)

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

• תוכן חדש...