Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני בהתלבטות לפני קניית קומפוננט של JBL. העניין הוא שהוא יחובר אך ורק לHU.

איזה מהם יהיה נציל יותר וישמע טוב יותר ללא מגבר.

GTO507C או GT5500C.

רצוי לציין שהגודל הוא 5.25 ללא כל רצון לבנייה או משהו דומה.

אם יש דגם במחיר דומה של JBL אשמח לשמוע.

תודה מראש.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

האם ניתן לחבר את הקומפ' הנ"ל לHU ? כי הקומפ' הוא 2ohms

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

אם הקומפננט הוא 2 אום אתה לא תוכל כי רוב המערכות מוציאות 4 אום ליציאה לפי מה שאני יודע אבל אם תחבר את הקומפ של jbl 507 הוא יעבוד לגמרי סבבה אם המערכת אבל אתה לא תנצל אותו כמו שצריך למרות שזה נחשב קומפוננט חלש ולא איכותי אבל אם יש לך מערכת פשוטה אז זה יספק אותך

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

לא ידעתי שמערכות מוציאות אומים חשבתי הם מוציאות סאונד

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אם אני זוכר נכון לגבי הJBL על האריזה מצויין שניתן לעבוד איתו גם על HU ב4אום

תבדוק אצל מישהו שמתקין

אצלי בכול אופן היה בעבר JBL 2WAY 6.5 (לא קומפוננט) על הרדיו דיסק ללא שום בעיה ואח"כ בהגברה

לדעתי הJBL נהדרים ונותנים תמורה מצויינת למחיר,באמת נהנתי מכול רגע!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

חבר'ה, אני בדר"כ לא מקפיץ פעמיים אבל מכיוון שתדירות ההודעות בפורום הזאת גבוהה מהרגיל, הנושאים

מחליפים דפים מאוד מהר.

אני ממש רוצה להזמין כבר את אחד מהסטים הנ"ל, אבל חושש מעניין האם והנצילות.

אגב, אם יש סט של קנווד שנחשב לאיכותי בטווח מחירים של 2 הסטים או פחות ועונה על הדרישות (ללא מגבר), אני אשמח להמלצה.

חג שמח.

פורסם

אוראל, זה אני כבר יודע.

השאלה שלי האם הHU לבד יצליח "להרים" אותו כמו שצריך, והאם יש בעיה עם האום.

• תוכן חדש...