Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הבנתי שישנה מהירות שאיתה עושים את הפוליש, מהי המהירות המומלצת?

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לפי מה שראיתי באתרים בחו"ל עם מכונה של מקיטה משתמשים בסל"ד נמוך בכגי לא לפגום בצבע (בין 1200-2000) אם יש לך צבע מטאלי והמכונה יכולה לרדת לכאלה סלד"ים שיבושם לך.

תוכן הודעה זו נערך ע"י הנהלת הפורום. הוסר מידע בלתי מבוסס ותלוש מהמציאות.

אם לא יודעים לא כותבים. העצות נועדו להועיל ולא להזיק!

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

לשים פיוז שונה לא יעזור להוריד את המהירות, הפיוז לא קובע את צריכת הזרם של המכשיר.

בעצם במובן מסויים כן, כי ברגע שתגיע למהירות מסויימת הפיוז יישרף, ואפשר לקרוא לזה סוג של הגבלת מהירות :-D

פורסם

תוכן הודעה זו שהכילה מידע תלוש מבמציאות נמחק ע"י הנהלת הפורום.

אם לא יודעים לא כותבים. העצות נועדו להועיל ולא להזיק!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

פוטנציומטר חיצוני מתחבר לאן? לחשמל שמוביל למנוע?

פורסם

מכונת שמיועדת לפוליש אמורה לפעול בתחום המהירויות המיועד לה. אם לא זו בעיה וכדאי להחליף מכונה.

פעל בהתאם להוראות שמגיעות עם המכשיר.

בכל מקרה אין דרך פשוטה לשנות את מהירות המכונה באופן לא מקורי.

פורסם

יש להשתמש במכונה בעלת שליטה על המהירות. המהירות אמורה להיות נמוכה, צריך לדעת לעבוד איתה, שאם לא כן, מעבר לנזקים שעלולים להיות, גם אם לא, ישארו סימני סיבובי המכשיר על כל הצבע של האוטו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני שואל מפני שראיתי כמה חברה שמשתמשים בדיסק חיתוך של בוש ע"י הסבה לפוליש

ובעצם הבורר מהירות, זאת השאלה שמעניינת אותי אם ישנו דבר כזה שניתן להתקין על אותו הדיסק

ובעצם לחסוך את מחירי המכונות פוליש היקרות למדי, שוב פעם אם אין דבר/אפשרות כזאת אז נבטל את המחשבות

בראש ונלך צעד קדימה לרכישת מכונת פוליש.

בבקשה ממכם אל תבטלו ישר את עניין הדיסק ותאמרו לי "עזוב תלך ישר על הצעד קדימה לרכישת מכונה ייעודית"

פורסם

יש לבצע פוליש/ואקס, במהירות הנדרשת. גם במכשירים הייעודיים, ניתן לבצע במהירויות גבוהות מהרצוי, אז התוצאה לא מקצועית.

אינני יודע את ההבדלים בין המכשירים, אך אם אופן הפעולה אינו זהה, ו/או המהירות אינה בשליטה, הרי שכדאי לרדת מהרעיון של מכשיר דיסק החיתוך, אלא אם אתה רוצה לחתוך את האוטו, גם אופציה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מהירות משחזה זוויתית נע באיזור 6-10K RPM כתלות בגודל הדיסק שמיועד לה ללא שליטה במהירות.

במכונות פוליש מדברים על מהירויות נמוכות בהרבה ושליטה מובנית על המהירות. אין דרך פשוטה להוסיף בקרת מהירות לדיסק. לדעתי רד מהעניין.

מנסיון לרוב משחקים כאלו מסתיימים בתוצאות לא משהו והשקעה גבוהה יותר מבכלי ייעודי. אני בטוח שתוכל למצוא מכונת פוליש סינית במחיר זול, אם כי אני מסכים עם החתימה שלך ולכן לא הייתי קונה כזה דבר.

פורסם

אומנם באיחור אבל בכל זאת אומר תודה רבה.

ירדתי מהנושא ואני לפני רכישה של מכונה ייעודית לפוליש.

• תוכן חדש...