Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השלט של הביפר,MVP625 של רב בריח משתגע מדי פעם,לדוגמא לחיצה על כפתור פאניק גורמת להדלקה של כול המנורות הקיימות בשלט.

מה יכול להיות הבעיה?

הייתי אצל בעל מקצוע שאמר לי שהבעיה היא בתצוגה ואף אחד לא מתעסק עם החלפות של דברים כאלה לכן האפשרות היא או לקנות חדש או לחיות עם זה.

אם ניתן לתיקון יש למישהו המלצות למקום?איזור המרכז.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מתי שכול הנורות נידלקות צריך להחליף סוללה וזה פותר את הבעיה..

השלט הוא זלל גדול של סוללות אז אל תתפלא שאתה מחליף כול חודש סוללה..

תחליף סוללה וזה יעבור..

פורסם

שאלה כללית בקשר לאזעקות האלה... הם מסובכות להתקנה או התקנה רגילה כמו כל אזעקה ? בכלליות מה עדיף אזעקה כזאת או רגילה ?

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

אדי כבר החלפתי סוללה אני מכיר את הקטע הזה אבל בכול זאת הבעיה לא ניפתרת.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

יש הוראות איך לאפס את כל האזעקה בחוברת

ואם תלחץ על כפתור הפתיחה הרבה פעמים ברצץ זה מאפס את השלט

נפל לי השלט והוא נשלח לתיקון ובמפתיע זה אפילו היה זול יחסית 60 ש"ח אני חושב שזה סביר

sound connecting people

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יכול בבקשה להגיד לי איך מאפסים את השלט?

לא רשום בספר שלי שיש כזה דבר.

פורסם

השלטים האלה הם אחד הדברים הנוראיים ביותר שהאנושות חוותה.

השגעון החדש של השלט שלי הוא לעשות לעצמו ריסט אחרי כל פעמיים של עבודה תקינה :roll:.

מי שלא חייב אזעקת ביפר שימנע ממנה. חוויתי ושמעתי כבר יותר מדי סיפורים על האזעקות האלה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר דווקא האזעקה עובדת מצויין,הבעיה היא בשלט שהתחיל שבחודש האחרון התחיל לעשות בעיות.

הבעיה שבגיללה פתחתי את התרד ניפתרה,פשוט בלתי יאומן,הייתי תופס את השלט בצורה כזאת שהיד שלי הייתה מול האנטנה במרחק של כמה ס"מ,ואז הייתי לוחץ וכל האייקונים בשלט היו נידלקים.כאשר אני מרזיק את השלט כך שהאנטנה חשופה והיד שלי לא מולה השלט עובד מצויין.:roll:

כעת נהייתה הבעיה שאדי אמר,פתאום אין סוללה לשלט,למרות שהיא הוחלפה לפני שבוע.היום החלפתי שוב פעם סוללה ולמרבה הפלא השלט שוב עובד כמו חדש.:roll:

פורסם

אני יכול לתת חו"ד דעת מאוד חיובית על האזעקה של רב בריח

אין מה לפרט אבל אצלי שום דבר ממה שכתבתם לא קורה אולי באמת הבטריה נגמרת כל 3-2 חודשים אבל זה לא נורא כי סה"כ אני מאוד אוהב את האזעקה הזו

sound connecting people

• תוכן חדש...