Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע,

אגב, אתה כל הזמן אומר שהשכן לוקה בנפשו, הבנאדם באמת בעל מוגבלות או שסתם צורת התבטאות ?

זה שהכלב טמפרמנט ידוע למי שמבין,מאיפה אתה יודע אם הוא מבין או לא ?

הרי ביום שהכלב הזה יחליט שבא לו ללעוס את היד של השכן,אתה תאכל הרבה חרא,וזה לא יעניין אף אחד (כנראה שגם לא את השופט בבית המשפט) כמה זה ידוע או לא ידוע שהכלב טמפרמנט.

אל תכעס ידידי,

אבל מי שמסתכל על השרשור הזה מהצד יחשוב שאתה רק מחפש מלחמות (פעם הדתיים,פעם המבוגרים).

מסכים שבכל שכונת מגורים יש את אלה עם השריטה,אבל נראה כאילו אתה רק מחפש את נקודות החיכוך איתם, אני גרתי בבניין 20 שנה ומעולם לא רבתי עם אף שכן מהבניין שלי או מהבניינים השכנים,כן יש לפעמים חילוקי דעות, טבעי לגמרי, אבל מעולם זה לא הגיע למצבים שאתה מתאר.

אז אם הבעייה לא אצלך (ויכול להיות באמת שזה לא בעייה שלך) הייתי שוקל לעבור דירה לאיזור עם אנשים יותר סימפטיים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה יודע כמה עולה ביקור אצל וטרינר וטיפול בדלקת אוזניים של כלב בגלל כמות מים שנכנסה לאוזניים?

הכלב שלך עשוי מסוכר, תומר?

attachment.php?attachmentid=117066&d=1211979933

התמונה צולמה לאחר צליחה רוחבית של הג'ורה של נחל שורק, באמצע יום גשום בחורף. אין נפגעים לכוחותינו.

hananandoly4ng.jpg

פורסם
התגובה לא תורמת בכלל לשרשור. לפי דעתי, אפילו לא במישור ההומוריסטי.

כמובן שאני מגנה כזו פעילות בכל מקרה.

זה היה בצחוק, אם זה לא מצחיק אותך- אל תצחק.

אם לקחת אותי ברצינות כניראה שאתה לא מכיר אותי ןאת עמדתי לגבי כלבים והגזעים "המסוכנים" בפרט.

בכל מקרה מה אתה כזה כבד? ברור לכולם שזה בצחוק :?

תומר- מה אתה מתרגש? אז השכן גורם לכלב לנבוח. כל עוד הוא לא ישפוך שוב מים (במידה והוא הבין את הרמז אחרי הנקמה שלך) מה אכפת לך?

פורסם

גם אני חושב שאתה צריך לחכות להתפתחויות אחרי כל עניין שפיכת המים על הכלב מצדו

והתזת המים מצדך.

חכה להתפתחויות ואז כולנו ניהיה חכמים יותר, מה שחשוב הוא לשמור על קור רוח ולא לאבד

את הראש ולעשות דברים שיכולים לפגוע בך ישירות או בעקיפין בהמשך.

פורסם

הכלב לא עשוי סוכר, הקולר נגד פרעושים כנראה שכן (היה על הכלב רק שבוע) ויש צורך להחליף אותו לאחר מגע במים. חנן אם אני אשפוך לך על האוטו מים מלוכלכים אחרי שניקית את האוטו, אתה תשתוק על זה?

עדן אני לא מכיר את השכן הזה בכלל, אין לי שום קשר איתם ב-10 שנים שאני גר פה (היחידים שהיו איתם בעיות זה הדתיים בהתחלה שעברתי לגור פה), אבל הוא רב עם שכנים אחרים על מה שהם עושים בחצרות שלהם, השכן האחרון שהוא רב איתו עבר דירה ובמקומו נכנסו חדשים שאיתם אי אפשר לריב, כנראה הוא מנסה אותי עכשיו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הכלב לא עשוי סוכר, הקולר נגד פרעושים כנראה שכן (היה על הכלב רק שבוע) ויש צורך להחליף אותו לאחר מגע במים. חנן אם אני אשפוך לך על האוטו מים מלוכלכים אחרי שניקית את האוטו, אתה תשתוק על זה?

תקבל ממני טפיחה על השכם. הפעם האחרונה שהרכב הזה ראה מים היתה בטיול בוץ, בחורף. במקרה הכי גרוע המים המלוכלכים שלך ישאירו עליו פינה עם פחות בוץ.

הבנת כבר שגם לי יש כלבים? שלא מפספסים שום הזדמנות להתגלגל בשלוליות עם הקולרים נגד פרעושים? יש מצב שאתה פולני? :-P

תקליל, אח שלו.

פורסם

את האמת, אם משהו היה שופך לי דלי מים על הכלב- לא הייתי שותק.

מבחינתי הכלב הוא כמעט ילד- מי שמתעסק איתו יש לו עסק איתי ואפילו יותר גרוע- עם אישתי...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נכון,אם מישהו היה שופך לי מים על הכלב לא הייתי שותק, אבל זה לא היה עובר שלב מעבר לדין ודברים מילולי (אתה יודע, במה אמא שלו עובדת,מה אני חושב שאחותו עשתה בלילה האחרון וכדומה).

:wink:

נראה לי קצת מוגזם ללכת ולהשפריץ לו מים לתוך הרכב,סתם מיותר,ואם הוא היה עושה את זה למישהו אחר שמאוד פדנט לגבי הרכב שלו העניין הזה כבר היה עובר לפאזה אחרת לגמרי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
את האמת, אם משהו היה שופך לי דלי מים על הכלב- לא הייתי שותק.

מבחינתי הכלב הוא כמעט ילד- מי שמתעסק איתו יש לו עסק איתי ואפילו יותר גרוע- עם אישתי...

עידן

אתה לא צריך לשתוק, גם הכלבה שלי היא כמו ילדה שלי, וככה אני מאמין שמרגיש כל אחד, אבלל את התגובה אתה שוקל לפי הנסיבות, לפי האנשים איתם אתה מתמודד, לפי מה אתה יכול לעשות כדי שהמקרה לא יחזור על עצמו או כדי להביא להפנמה שמה שקרה הוא לא מקובל.

לתומר יש שכן מבוגר, אני בטוח שלו היה מדובר בעבריין התגובות היו אחרות, אני משוכנע שאם זו היתה שכנה צעירה ויפה התגובה היתה אחרת.

גם על הכביש, אם יעקוף אותי אדיוט אני אנהג באופן אחד אם זה נהג רגיל כמוני, או באופן אחר לגמרי אם זה סבא שלא רואה יותר משני מטר מולו.

אני חושב - שוב - שלהתחיל מלחמות זה מיותר, לא אפקטיבי ואתה אף פעם לא יודע איפה זה ייגמר.

מצד שני - אם ייגש וידבר עם השכן, יש מצב טוב מאוד ליצור הבנה ומשם הדרך להפסיק לריב היא לא ארוכה בכלל.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

תומר, מעניין אותי לדעת היכן אתה גר ?

אצלנו בעיר (כרמיאל) העירייה לא נותנת לאנשים לגדל תרנגולות. וגם אם זה יקרה, ברגע שאחד השכנים יתלונן הם יבואו ויקחו אותן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אני גר ברחובות אבל נדמה לי שזה חוק גורף.

חנן אני לא פולני אבל שומר על הדברים שלי כמה שאפשר (אפילו לפלאפון קניתי כיסוי סיליקון ומגן מסך).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה היה בצחוק, אם זה לא מצחיק אותך- אל תצחק.

אם לקחת אותי ברצינות כניראה שאתה לא מכיר אותי ןאת עמדתי לגבי כלבים והגזעים "המסוכנים" בפרט.

בכל מקרה מה אתה כזה כבד? ברור לכולם שזה בצחוק :?

תומר- מה אתה מתרגש? אז השכן גורם לכלב לנבוח. כל עוד הוא לא ישפוך שוב מים (במידה והוא הבין את הרמז אחרי הנקמה שלך) מה אכפת לך?

יכול להיות שהנושא הזה קצת רגיש לי מדי, אבל עדייןף יש מספיק קטעים מצחיקים שאתה יכול לספר ולאו דווקא את זה.

בכל מקרה,

לפי דעתי לא צריך לעזור לתומר עד שהוא לא מעלה תמונה של הכלב.

(בטח, עכשיו, הוא יכתוב תירוץ חדש ומוזר:))

פורסם
הכלב שלך עשוי מסוכר, תומר?

attachment.php?attachmentid=117066&d=1211979933

התמונה צולמה לאחר צליחה רוחבית של הג'ורה של נחל שורק, באמצע יום גשום בחורף. אין נפגעים לכוחותינו.

נראה כמו תמונה מסרט אימה :)

• תוכן חדש...