Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם משונאי הקיצוצים האלו ואחרים.

כ"כ מיותר בשביל דבר קוסמטי גרידא.

(חבל שבטוחים שאצלי קצצתי לבולדוגית את הזנב כשהיא פחות נולדה ככה).

ותומר :) אם כבר מדברים - שלי כבר נראית יותר כמו פיטבול: (והיא בכלל צרפתייה, זה בגיל שנה , מאז היא גדלה וניהייתה יותר שרירית בהרבה)

DSC_0016.jpg

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתעלק על השרשור כדי להראות לכם את קאטם...

ובניגוד להרבה בעלי ואיימרים- אני לא קצצתי לו את הזנב.

עידן

DSCN2556+.jpg

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נצל"ש שירשור "הראה את כלבך"

גם אני גאה בילדה היפה שלי ! :) (חדי העין מבינינו יבחינו במספר הפיג'ו 306 שלי ז"ל שמצאה את מותה אי שם בשנת 2002 בטיול לנס הרים באמצע הלילה ... ליביו בטח זוכר :) )

n717067555_257105_4079.jpg

פורסם

ליביו זוכר ויכול גם להעלות תמונות כשהוא יהיה בבית של הילד המוכשר שהתבלבל בפניה.

מזל שה306 הטובה אצלי אה? :)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

לכל החכמים, אני אשמח לקבל הצעות איך לטפל בשכן אלים בצורה שהיא לא ילדותית\אלימה\עבריינית וכ"ו.

קיבלת כאן שלל עצות, שעיקרן מפורט כאן:

תומר, יתכן שאתה נוהג בצדק. אני ממש לא בטוח שאתה נוהג בחוכמה.

כרגע זה ברור לגמרי שאתה הולך לכיוון של הסלמה, וליצירת מצב שיהיה עוד יותר לא נעים לשני הצדדים.

תעצור רגע, תעשה חושבים. אולי יש דרך אחרת, לאוו דווקא צודקת, אבל כזו שתעשה לשניכם יותר נעים?

מצב של "מלחמה" סופו רק להחריף עם הזמן, או "לשבור" אחד מהצדדים.

לא חושב שכדאי "לשבור" מישהו שאתה גר לידו, ובטח לא להחריף את המצב, כי לך תדע מתי ואיך זה יחזור אלייך.

אני מסכים איתך שלשפוך מים על הכלב שלך זו אלימות לשמה, ודווקא הייתי משתמש בזה כדי לתפוס "יתרון" עליו כשאתה ניגש לדבר איתו,

כי תמיד יש לך את היכולת "להחזיר". אבל תחזיר לו, לא לרכב שלו - אם כבר :wink:

גש אליו, תקשיב לו, תראה מה הבעייה שלו. עדיף להסתדר עם שכנים מאשר לריב איתם, דפוקים ככל שיהיו.

לא לא אין צורך לתמונות! את אלו גם לי יש :)

וקורה !!! פעם ראשונה במקום, ילד טיפש, חושך, מהירות מטומטמת..

SHIT HAPPENS

פעם הבאה תן לליביו להוביל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הראשונה תמונה שאשתי צילמה ומכאן האיכות הטכנית הירודה. היא אלופת פוטושופ ובגלל זה חושבת שהכל ניתן לתיקון במחשב. זה נכון, להוציא אזורים שרופים...

השנייה, עם כבשים שפגשנו בפארק קנדה.

hinny&ashie2.jpg

hinnysheeps.jpg

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למרות שאני לא תומך בסוג כזה או אחר של אלימות ובעד השכנת שלום בין שכנים,יש שכנים (ואני מדבר מנסיון) שפרט ללגרום להם לסבל בכל צורה אפשרית אתה לא רוצה לעשות כלום,פשוט לא ניתן להגיע איתם לשום מקום בהיגיון והם גורמים לך לצאת מדעתך.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אתה היית אחרי ועקפת אותי בעליה כדי לסוע אחרי מייק במקום לתת לי להוביל אותך.

ומאחורי עיזה פזיזה וקיפי.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...