Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סילברסטיין, הבעלים של בניין WTC קיבל 7 מילארד דולר מהביטוח, על ההשקעה בבניין בשווי של כ 50 מיליון דולר.

אני לא יודע מה איתכם אבל נראה לי שיש מישהו פה שיש לו אינרטס גדול ורווח ענקי מכל העניין הזה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה אתה גנוב? הנייר בטח כבר התפורר

יוסי, מה אתה מדבר ברצינות, אתה לא רואה שכל השרשור הזה הוא בדיחה אחת גדולה?

בעצם, אולי זאת קונספירציה של CF נגד הממשל בארה"ב

פורסם
אותו הדבר הצונאמי שהיה לפני כמה שנים יכול להיות שזה היה ניסוי גרעיני בים שכתצואה מכך נגרם אסון וגם כל הרעידות אדמה שהיו בארץ לא מזמן יכול להיות שגם זה כתוצאה מניסויים

אותי מעניין דבר אחר - לפני כמה שנים (משהו כמו שנתיים-שלוש) הייתה סדרה של רעשי פיצוץ (כמו בום על-קולי, רק יותר שקט ועמוק, שהרעיד את הדלתות והחלונות בבית) מלווים במשב רוח חמים (הורגש במישור החוף).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

FAT BASTARD,

אני מצטער אחי, אני לא חשבתי שמישהו ירגיש, אמא שלי עשתה חמין לשבת, ובדיוק נסענו לטבריה באותו יום, ולא נעים ככה באוטו עם כולם ..אז יצאתי החוצה :\

עמך הסליחה.

פורסם

חברים בוא נסכם את זה ככה : הדברים אינם פשוטים איך שהם ניראים ואם קיים אפילו שבריר של ספק לגבי כול מה שקרה ב11 בספטמבר אצל כול כך הרבה אנשים אז העניין הוא לא כול כך פשוט ויש לו הרבה מניעים.

עובדה שלגבי השואה אין ספק כול כך גדול.

לגבי ההפצצה האטומית על הירשומיה ונגאסקי אין גם צל של ספק.

משהו מסריח פה כיוון שהמיקרה נתול לספק..

פורסם
עובדה שלגבי השואה אין ספק כול כך גדול.

הרציונל שלך שגוי (ומראה כמה שקל לאדם להאמין במה שנוח לו).

יש הרבה יותר מכחישי שואה, חוקרים בעיני עצמם שמתיימרים להביא תלי-תילים של הוכחות מוצקות לכך שהשואה לא היתה ולא נבראה, מאשר כאלה הטוענים שפיגועי ה-11 בספטמבר היו מזימה אמריקאית.

יש שהולכים צעד קדימה ומסבירים שהשואה היא בכלל פיברוק של מעצמות המערב על מנת לתת להן תירוץ לשדוד את חבל הארץ הזה מהתושבים שהתגוררו בו, ולתת אותו ליהודים.

הם מאמינים ל"עובדות" שבידיהם, בדיוק כמו שאחרים בוחרים להאמין ל"עובדות" אחרות - רבין נרצח ע"י השב"כ, קנדי על ידי ה- CIA, הנחיתה על הירח לא היתה מעולם והעולם נשלט ע"י קבוצה סודית שמפעילה את המממשלות השונות על פי רצונותיה ומטרותיה.

אנשים רוצים להאמין, ויש מי שעושה מזה כסף.

מפיקי ה X-Files, למשל.

פורסם
אותי מעניין דבר אחר - לפני כמה שנים (משהו כמו שנתיים-שלוש) הייתה סדרה של רעשי פיצוץ (כמו בום על-קולי, רק יותר שקט ועמוק, שהרעיד את הדלתות והחלונות בבית) מלווים במשב רוח חמים (הורגש במישור החוף).

אפקט הפרפר.

שניר106 משחרר מעל גיברלטר - אתה מרגיש רוח חמימה ובקופיפי יש כאלה שכבר לא ירגישו.

פורסם
הרציונל שלך שגוי (ומראה כמה שקל לאדם להאמין במה שנוח לו).

יש הרבה יותר מכחישי שואה, חוקרים בעיני עצמם שמתיימרים להביא תלי-תילים של הוכחות מוצקות לכך שהשואה לא היתה ולא נבראה, מאשר כאלה הטוענים שפיגועי ה-11 בספטמבר היו מזימה אמריקאית.

יש שהולכים צעד קדימה ומסבירים שהשואה היא בכלל פיברוק של מעצמות המערב על מנת לתת להן תירוץ לשדוד את חבל הארץ הזה מהתושבים שהתגוררו בו, ולתת אותו ליהודים.

הם מאמינים ל"עובדות" שבידיהם, בדיוק כמו שאחרים בוחרים להאמין ל"עובדות" אחרות - רבין נרצח ע"י השב"כ, קנדי על ידי ה- CIA, הנחיתה על הירח לא היתה מעולם והעולם נשלט ע"י קבוצה סודית שמפעילה את המממשלות השונות על פי רצונותיה ומטרותיה.

אנשים רוצים להאמין, ויש מי שעושה מזה כסף.

מפיקי ה X-Files, למשל.

אני יכול להסכים איתך על כמעט כול מה שאתה אומר מלבד דבר אחד, שאני לא יצליח בהזיות הכי הזויות שיכול להיות להבין איך הכלל אפשר להכניס אותו כאן לדיון וזו השואה.

בשום מקרה מהמקרים שהזכרת כאן באופצייה של קונספירציה לא תמצא עדות חיה למה שקרה מלבד השואה. וגם אם זה לא מספק את אותם מכחישי שואה, נכון להיום (ואם לדבר במונחים של קונספירציה) אז זו הקונספירציה הכי לא אמינה שיש בהיסטוריה של האנושות כולה! יש לך (או לפחות היו לצערנו...) מאות אלפי עדויות חיות על זוועות הנאצים ואף הודאות של נאצים עצמם שרצחו והפעילו את המכונה המקוללת הזו. מליונים נרצחו! אין בזה שום ספק! נמצאו קברי אחים, נמצאו שרידי גופות בקני מידה שלא נתפסים! זה, שום מכחיש שואה לא יכול להתמודד איתו.

כמו שאמרתי בתחילת הדברים שלי בתגובות קודמות - תברר קצת לעומק ותראה שאם יש כבר מכחישי שואה בעולם שמישהו עוד יכול לקבל איכשהו את דעתם, הם לא טוענים שלא התקיימה שואה. הם טוענים שלא נרצחו במספרים עצומים כמו שמדווחים (מליונים).

כי המחנות ישנם, העדויות על הריחות השרופים של הגופות אי אפשר לעבור על סדר היום ועוד ועוד...

אז אנא ממכם! כל מי שממשיך לחיות בבועה היפייפיה שלו שבה יש בעולם את כוחות הטוב וכוחות הרשע שמדי פעם עושים פיגועים - שיבושם לו. מתישהו, בעידן הכ"כ מתקדם שאנחנו חיים בו, הבועה שלו תצטרך להתפוצץ.

עד אז - תפסיקו להזכיר את השואה בשירשור הזה. זה בכלל לא ראוי וזה בכלל לא באותו קנה מידה.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

בשבילך זה לא ראוי, וגם בשביל רוב מי שקורא בפורום הזה זה גם לא ראוי (גם בשבילי, לעשות הקבלה כזאת מצמרר אותי טיפה).

בשביל אחרי, מצד שני, זה מאוד ראוי כי הם מכחישי שואה.

נכון, אין כזה דבר "כוחות הטוב" ו"כוחות הרשע".

זה הכל עניין של הצד שממנו אתה מסתכל.

פורסם

סבבה, אז אני שוב חוזר ואומר - יש המון מכחישי שואה בעולם ולא את כולם סופרים. אבל אלו שכן סופרים ושעוד איכשהו יכולים לקבל את דעתם לא טוענים שלא התרחשה שואה או שהיא קונספירציה! הם "בסה"כ" טוענים שלא נרצחו מליונים.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...