Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GTA IV , מישהו?

SilverCivic
שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עולם אחר.. אל תשווה בכלל את SA ..

ואני בספק רב אם יצא, כרגע אומרים ב רוקסטאר שלא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו ששניר אומר , אין נקודה להשוואה בכלל.

כמה שSA טוב , GTA4 פשוט מדהים בעשרות רמות יותר.

הוא לא סתם קיבל ציון מושלם מרוב האתרים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מידע האינטרנט הגירסא תצא למחשב.

אני מעדיף גרסת ה-PC, כי אפשר לשים PLUGINS. למשל עבור VC יש תוספות שאתה נוסע בתוך האוטו ובמקום מכוניות שיש במשחק, אתה שם כמו אמיתיות, כולל BMW ומרצדס. אפשר אפילו לשים אלפא 164.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשכרה שקלתי לקנות PS3 רק בשביל המשחק הזה.

הייתי מכור רציני לכל המשחקים בסדרה (כולל GTA London :oops:), ועד עכשיו, מידי פעם כשאף אחד לא מסתכל, אני מפעיל את SA ומתחיל לצלוף בשוטרים תמימים.

הלוואי ותצא גרסה לPC.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה, http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=180506 יש שמועות שGTA החדש יגיע ל-PC באוקטובר.

ת'אמת גם אני חשבתי על PS3. אבל מצד שני, ב-PC זה פי 10 יותר כיף, כי אפשר להכניס שינויים למשחק.

הנה תצלום מסך לדוגמא מ-GTA VC אחרי שהתקנתי מכוניות "אמיתיות".

GTA_VC.jpg

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גירסת פיסי...

הלוואי

הלוואי

הלוואי

הלוואי

הלוואי

הלוואי

שתצא כבר!!! !!! !!!

אין על סידרת GTA. אני יכול לחרוש על המשחקים הללו חודשים ועדיין לא לסיים הכל ולא להרגיש שמיציתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך להמציא את תפילת GTA מפי איזה רב, גם אני מכור לGTA מאז שיצא בשנת 1997 אני פשוט פריק של המשחק הזה ומשחק בו עד היום, יש שמועות שגרסת PC תצא בעוד פחות מחצי שנה, ואני מחכה לתקופה ההיא בדיוק כדי לקנות מחשב חדש שיתאים למשחק המדהים הזה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה הגזמה.

המשחק באמת חייתי. מעביר תזמן בכיף, ולא חושב שיש משחק יותר טוב מימנו.

אך כמו כל GTA, לאחר שמסיימים את כל משימותיו אין הרבה מה לעשות איתו.

ואם כבר משחקים לPS3, שיצא הGOD OF WAR 3, נראה לי שזה המשחק שבגללו אני ירכוש את הPS3.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נירו , כשמסיימים את הסינגל פלייר זה הזמן לשחק שוב לראות את הסוף השני , ואז זה הזמן לעבור ללשחק אונליין.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עזבו אתכם GTA, לפני שבועיים חזרתי לשחק ב MAFIA, זה משחק, זה מכוניות, זה פיסיקה. לא כמו GTA ששם הכל חרטא. לטעמי מאפיה משחק שלוקח בהליכה את ה GTA-ים האחרונים. אני מחכה למאפיה 2, אמור להיות עוד יותר טוב, וגרפיקה מטורפת.

ROOONEEYY

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאפיה זה משחק שמאוד אהבתי בזמנו, גם יש לו עלילה יפה יותר (כמו סרט- GTA מתקרב, אבל עדיין לא שם). לצערי, צרבתי רק עותק אחד, והדיסקים נשרטו לי. גם הגרפיקה של מאפיה היתה טובה מאוד לזמנה. אגב- במאפיה המשטרה מנסה לעצור אותך גם על מהירות מופרזת ומעבר ברמזור אדום, כאשר ב GTA למשטרה לא אכפת ממך עד שאתה יורה במישהו. אגב, הדבר הכי מעצבן במשחק הזה, זה שלפעמים הניידות משטרה נכנסות בך, ואתה מקבל כוכב.

אגב, רק כדי להבהיר אני מאוד אוהב גם את GTA (לפני מספר ימים התקנתי שוב את SA- משחק מדהים, לדעתי, ולו רק בגלל הגודל של המפה. מהבחינה הזאת זה המשחק הכי מציאותי שראיתי עד היום, ממש יש מרחק נסיעה גדול בין הערים, ובעצם, לא ראיתי אף משחק אחר שיש בו יותר מעיר אחת).

פליקס: אמור לצאת מאפיה 2? מתי?

אלפא: חבל שלא הקפידו על מכוניות אמיתיות של שנת 86. המרצדס חדשה מדי.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פליקס - תמשיך לדמיין.

שיחקת בGTA4?

הפיסיקה היא עולם אחר ממה שהיה ובטח ממה שיש במאפיה , העלילה הרבה יותר טובה (באמת ברמת סרט) המכוניות מצוינות (בא נגיד שאתה תזהה את רוב המכוניות כן ? והפעם עשו אותן קרובות בצורה מדהימה) והעיר , אך העיר, העתק מוקטן וערוך של NYC עם כל מה שצריך.

פשוט מדהים.

ליביו

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצר .. מישהו היה על 6 כוכבים יותר מ 2 דקות ? :D

כן, זה החלק הכי כיף במשחק.

אני תמיד מגיע לפינה אחת של העיר, קורא ל6 כוכבים ואז משחק בלראות כמה זמן אני יכול להחזיק חי ולהגיע לפינה הנגדית של העולם, תוך שאני סופר כמה מסוקים אני יכול להוריד.

בקשר למכוניות, אני מוריד רק מכוניות שמתאימות לתקופה ולמקום. אני למשל לא שם שם סיטרואנים או מכוניות אירופאיות אלא אם אלו דגמים שאני ממש אוהב או שהם מגיעים לארה"ב.

משחק ממש כיף ואני מקווה שGTA IV יגיע למחשב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...