Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי סוזוקי סוויפט 93 אוטו'.

לפעמים כשהמנוע קר, הרכב רועד לי.

אני אפרט קצת יותר:

הוא רועד (במיוחד ההגה) רק שאני בהילוך נסיעה כלשהו (D,R,1). (ב-N הוא לא רועד).

אם אני נותן טיפה יותר גז אז הוא מפסיק לרעוד.

זה לא קורה תמיד שהמנוע קר, רק לפעמים.

לי זה נראה כמו בעיית טורים, מה אתם אומרים?

בנוסף, אני לא יודע אם זה קשור.. אבל לפעמים שאני משלב להילוך נסיעה כלשהו אז האוטו מקבל "בום" כזה... ואז רועד.. אני לא יודע איך להסביר את זה .. מקווה שאתם מבינים.

תודה לכל העוזרים!

פורסם

נראה לי שפשוט אתה לא נותן לו מספיק זמן להיתחמם..

לכן כול המערכות קרות, עוד לא התחממו, ואתה כבר נותן לו להתאמץ.

תן לו כמה דקות לעבוד תראה שמחוג החום עולה ואז תסע..

פורסם
נראה לי שפשוט אתה לא נותן לו מספיק זמן להיתחמם..

לכן כול המערכות קרות, עוד לא התחממו, ואתה כבר נותן לו להתאמץ.

תן לו כמה דקות לעבוד תראה שמחוג החום עולה ואז תסע..

נשמע לי קצת הזוי...

זה לא קורה תמיד שהמנוע קר, רק לפעמים.

בדר"כ לפני נסיעה אני מחכה 2 דקות לפני שאני נוסע. לא נראה לי שצריך לחכות 10 דקות בכדי לא לקבל את הרעידות האלו. אתה לא חושב?

פורסם

לפי מה שהבנתי זה רק במצב עמידה (תקן אותי) אם כן אז יתכן שאחת מתושבות המנוע חלשה ולא בולמת את רעידות המנוע כשהוא קר.

פורסם
לפי מה שהבנתי זה רק במצב עמידה (תקן אותי) אם כן אז יתכן שאחת מתושבות המנוע חלשה ולא בולמת את רעידות המנוע כשהוא קר.

כן, זה רק במצב עמידה. אם התושבת מנוע חלשה, אז למה זה קורה רק ב-D ולא ב-N?

פורסם

בכל הילוך אחר פרט ל-N/P הטורים יורדים, מה שגורם לרכב לרעוד יותר. תיזהר ממוסכים חאפרים שירימו לך את הטורים כדי להימנע מתיקון/ניקוי/שיפוץ הקרבורטור. זה יגרום לצריכת דלק מופרזת וצורך בלחיצה חזקה על הברקס בעמידה.

יש לבדוק את הטורים הבסיסיים ולכוון אם הם נמוכים מידיי. בכל מקרה מתיאור הבעיה נשמע שיש בעיה גם בתושבות המנוע/גיר וזאת כיוון שאתה מציין שבשילוב להילוך מרגישים מכה.

פורסם
בכל הילוך אחר פרט ל-N/P הטורים יורדים, מה שגורם לרכב לרעוד יותר. תיזהר ממוסכים חאפרים שירימו לך את הטורים כדי להימנע מתיקון/ניקוי/שיפוץ הקרבורטור. זה יגרום לצריכת דלק מופרזת וצורך בלחיצה חזקה על הברקס בעמידה.

יש לבדוק את הטורים הבסיסיים ולכוון אם הם נמוכים מידיי. בכל מקרה מתיאור הבעיה נשמע שיש בעיה גם בתושבות המנוע/גיר וזאת כיוון שאתה מציין שבשילוב להילוך מרגישים מכה.

למה לפעמים מרגישים מכה ולפעמים לא? ומה זאת הבעייה הזאת בתושבות מנוע/גיר? כמה עולה לתקן את זה?

בנוסף, איך אני יכול לדעת אם הטורים שלי מכוונים?

• תוכן חדש...