Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ניתן להשוות בין השתיים - האחת סופר מיני (פביה) והשנייה משפחתית קומפקטית (I30).

תלוי בצרכים שלך :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

B&J יקרים בהרבה ביחס למשקל וגם הטעם לא הרבה יותר טוב משל ארטיק איכותי:-)

(אא"כ נפלת על מבצע רציני...)

פורסם
איזה רכב נותן תמורה יותר טובה למחיר ?

יונדאי I30 פרימיום או סקודה פאביה ספורט ?

אם אני לא טועה כבר כתבתה בפורום שהזמנתה I30 ואיזה צבע אתה לא יודע וכ'ו, אז בכל מקרה תחליט מה אתה רוצה ואחר כך עדיף לשאול את השאלות.

אגב ההשוואה בכלל לא מתאימה האחת סופר מיני והשנייה היא משפחתית.

יניב

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

crdi הוא לא נותן כל כך הרבה ביצועים בגלל שהוא באוטומט, והאוטומט של יונדאי הוא עצלן. חבל שאין את החבילת אינספר של יונדאי אבל עם שינוי עם גיר ידני בארץ אם היה אותו הוא היה מאוד טוב ומה דעתך על סקודה פאביה דיזל 1.9 היא מעולה. בדוק

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
B&J יקרים בהרבה ביחס למשקל וגם הטעם לא הרבה יותר טוב משל ארטיק איכותי:-)

(אא"כ נפלת על מבצע רציני...)

אם כבר - אתה נפלת. הוא התכוון לארטיק רגיל ולא מגנום, לצורך העניין. וחוצמזה ככל שהגלידה יותר איכותית כך היא יותר כבדה - כך שביחס למשקל בן אנד ג'ריס זה אולי יקר, אבל אתה מקבל משהו הרבה יותר איכותי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אם אני לא טועה כבר כתבתה בפורום שהזמנתה I30 ואיזה צבע אתה לא יודע וכ'ו, אז בכל מקרה תחליט מה אתה רוצה ואחר כך עדיף לשאול את השאלות.

אגב ההשוואה בכלל לא מתאימה האחת סופר מיני והשנייה היא משפחתית.

יניב

קומפקטית...

פורסם
איזה רכב נותן תמורה יותר טובה למחיר ?

יונדאי I30 פרימיום או סקודה פאביה ספורט ?

בהחלט ניתן להשוות בניהן. הפאביה היא קטנה די גדולה, והיום יש חפיפה בין קבוצות הרכב וההבדל מטשטש.

אבל לשאלה של התמורה, צריך לגדיר את הצרכים ורצונות.

פורסם

דניאל כתב:

נצל"ש מישהו יודע מהי צריכת הדלק המעשית של I30 CDRI 2.0 ?

מנוע ה- CDRI של יונדאי i30 בישראל הוא בנפח 1.6 ליטרים. צריבת הדלק הרשמית שלו היא 13.5 ק"מ לליטר, במבחן דרכים בו היא ננהגה באופן די קיצוני השיגה 12.4 ק"מ לליטר שזה נתון טוב מאוד. אני מניח שבנהיגה רגועה מתונה וסולידית אפשר אפילו להתעלות על הנתון הרשמי.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

נראה לי שאתה טועה. נתוני יצרן רשמיים אומרים כ-17 ק"מ לליטר. ה-13.5 (בעצם 13.15) זה לנסיעה עירונית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אכן כן הצדק עמך,

מה גם שאני רואה שיש מנוע CDRI בנפח 2.0 ליטרים ותצרוכת הדלק הממוצעת שלו היא 18 ק"מ לליטר.

מכל מקום כמו שאמרתי במבחן הגרסה עם מנוע ה- 1.6 השיגה צריכה ממוצעת 12.4

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

אם תשווה בין גרסאות הבסיס של שני הדגמים, ה--i30 נותנת תמורה עדיפה למחיר. שוב, תלוי מה אתה מחפש.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...