Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה?? נעמה?? על מה ולמה??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם עקבתי אחרי הסדרה קצת מפה לשם... והגמר היה בהחלט הדבר הכי עצוב שראיתי בתולדות הטלוויזיה הישראלית.

לקחו את השרדות והפכו אותה למשהו שהוא לגמרי לא, אירוע טלוויזיוני ענק שמראים איפה הכוכבים מבלים ומה כל אחד מהם הרוויח, קרי שער פה ושם בעיתון כזה ואחר... ואני יושב ושואל את עצמי מה הקשר!? עם כל הכבוד ל"כוכבי הסדרה", השרדות כמו בהשרדות היו צריכים לסיים את זה כבר בשבוע שעבר להכריז על המנצח ואח"כ שיעשו תוכנית כלשהיא שתראה את חיי הזוהר של כוכבי השרדות... ממש מתאים כאן המשפט רק בישראל.

מעבר לזה, קראתי בYNET שההפסד המוחץ של דן מציג כאן למעשה בדיוק את מהות הישראליות. במקום להצביע כמו בארה"ב למי תכלס היה השחקן המוביל בכל המשחק, ומי נתן את הטון בסדרה, כולם כאחד מנסים להראות למה הם ישראלים ואת תופעת ה"לא-פרייאר" בזה שהם מעדיפים למות מאשר להצביע למי שהדיח אותם ודפק אותם, כי הוא סה"כ יותר טוב מהם במשחק הזה. לא לתת לו לנצח מבחינתם זה הנצחון הקטן שלהם.

אבי.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הכי מצחיק זה שכולם ראו וכולם מתלוננים.

ידענו שזה הולך להיות קיץ' מטורף ומגעיל.

ידענו שהגמר הזה יהיה מיץ אשפה מרוכז מבחינת תוכן.

כולם עברו את הסבל של חמשת ה"פרקים" האחרונים ששידרו שהיה בהם מספיק חמור לחצי פרק במקרה הטוב.

כולם ידעו שההפקה מתערבת בתוכנית ומשפיעה על התוצאות.

ועדיין, כולם ישבו וצפו כמו כבשים. זה תמצית הישראליות.

דר"א, אף אחד לא הצביע לדן מנו (ובצדק) כי כל המתמודדים ידעו טוב מאוד שההפקה שמרה עליו ואם זה לא היה קורה הוא היה עף ממזמן.

פורסם

שלומי,

יש בשירשור הזה 2 אנשים שלא צפו אפילו בפרק אחד. אז אמור "כמעט כולם".

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
מה שכן, שמתי לב למשהו קצת מלוכלך שיוצרי הסדרה עשו.

כל הזמן אמרו "תצביעו למתמודד האהוב עליכם ושמגיע לו לזכות", בעלות 1 ש"ח להודעה כמובן, 400 אלף איש הצביעו ואז אחרי שחשפו את התוצאות המנחה אמר "טוב, במידה ויהיה שווין, קול העם יחשב ככקול נוסף ויהיה שובר השווין."

בקיצור, 400 אלף איש שלמו 1 ש"ח לכל הודעה ששלחו, סתם. :hihi:

זה לא "קצת מלוכלך", זה מאוד מלוכלך. אגב - נראה לי גם שההפקה עשתה כל שיכלה בשביל להשפיע על המתמודדים לבחור בנועם לשורד האחרון (כי הוא מייצג את הערכים הכי "נכונים"). גם על הקהל הייתה להם השפעה והם השתמשו לא מעט גם בטכניקות של סוגסטיה בשביל לגרום לנו להצביע לנועם (למשל במילים שנאמרו עליו ואפילו בצביעת מסגרת התמונה שלו באדום בשקופית של בחירת הקהל, בעוד שני האחרים היו צבועים בירוק). מעבר לזה, בכלל לא יפתיע אותי אם ההפקה השפיעה גם על המתמודדים ודאגה שהם יהיו מאוד אנטי כלפי שלושת האחרונים (למשל ליה, ורה, מושיק, מרינה וכמובן - עידן קפון).

לפי דעתי היה פשוט גמר זוועה!

קודם כל היה מגיע לדן לזכות, כי הוא ב'אמת זה ששיחק את המשחק לעומת השאר.

אבל מה שהכי מצחיק אותי זה קפון, במקרה יצא לי לראות אותו כמה פעמים וגם להחליף איתו כמה מילים, החתיכת מטר 50 הזה שהיה ילד כאפות בבהי"ס פשוט הצחיק אותי עם התגובות והזעם שלו כלפי דן, כולה משחק מה יש להתרגש יותר מידיי.

מה שגם הבנאדם לא כל כך עני כמו שהתוכנית עשתה אותו הוא נוסע בלנד קרוזר דיי חדש :wink:

אם הקפון הזה באמת לא עני מרוד כמו שהוא הציג את עצמו אז בנוסף לכך שהוא מטורף וחולה נפש, הוא גם שקרן כפייתי. נו, לפחות עכשיו חצי מדינה יודעת את זה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
צר לי לבאס אתכם, אבל במשפט הזה משה התייחס לפרק ספציפי שבו כ"א מהמתמודדים קיבל אוכל, החל מסטייק וצ'יפס עד אורז.

זה האוכל שהוא קיבל, ולכך הוא התייחס בציניות

סיכום לגבי משה:

קודם כל הוא באמת אפס. בן אדם שמצהיר שאלכס הוא כמו אבא בשבילו, ומיד אחר כך מצביע נגדו, בן אדם שטוען שמושיק הוא כמו אבא שלו ומיד אחר כך גורם להדחתו, ובן אדם שלא היה יכול לנצח גם אם הוא היה מתחרה נגד עצמו, הוא בהחלט אפסון קטן.

מעבר לכך - בפרק הספציפי הוא קיבל לחם עם ביצה ועגבניה. ממש לא לחם שחור עם קוטז.

ההורים שלו (בעיקר האמא) הם חתיכת אפסים שגרמו לו לנכות ריגשית עמוקה (ראו את האמא שלא שולחת לילד קלטת כי היא לא רצתה שהוא ייסע).

ובסופו של דבר, הגעתו לחמישייה לא מצביעה על שכל או על יכולות, ממש להיפך, פשוט הוא היה הכי קל לגרירה כי ידעו שהוא לא מהווה שום סיכון!

עידו קפון אכן יצא פסיכופט לגמרי.

דן כמו שציינתי לא היה בכלום עדיף על נעמה, שניהם יצרו בריתות חזקות, שניהם שיחקו את המשחק, שניהם הדיחו את כל הסובבים אותם. רק דן עשה את זה תוך כדי עיצבון שאר המתחרים ונעמה פחות.

פורסם

בושה וחרפה על מה שקרה שם אתמול. אנשים פשוט לא יודעים להפסיד בכבוד. כל אחד לקח כל כך אישית את העובדה שהוא יושב על הספסל ולא בין שלושת האחרונים. מה שליה אמרה על נעמה שהילד שלה יגדל ויראה מי היא. מה זה? באמת אפשר לצפות למילים כאלה מאדם בוגר? וקפון גרם לגיחוך קל אצל כולם (שהיו נקרעים מצחוק אם רק יכלו). דן שיחק משחק כמו שצריך לשחק. נכון שהוא יכל להיות טיפה פחות מגעיל ממה שהיה אבל ככה זה. על נועם אמרו שהוא לא היה במשחק אז למה המצאתם את אי המתפגרים? האדם כיסח שם אחד אחד ולא מגיע לו? נעמה כן מגיע לה. היא היתה קצת מנועם וקצת מדן. הייתה לה אסטרטגיה ועדיין היא לא הייתה נבזית עד הסוף, ובאותו זמן הצליחה לשרוד משימות.

אגב, הם אמרו צ'ק של 650K ודיפנדר? ממתי דיפנדר עולה 350K? נראה לי מישהו הרשה לעצמו ללכת ולקנות 20 iPod Touch מכסף הפרס.

:)

פורסם

האמת שדיפנדר עולה 300 וקצת, ועם תוספות זה יכול להגיע לזה, אבל אין ספק שזה סכום מופרז לכל הדעות עבור משהו שמקורו בשנות השמונים, חסר כל עידון ונוחות מינימלית ועם אבזור בטיחות מחפיר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני צפיתי אתמול בגמר וזה פשוט מגעיל לראות איך מתחו את העונה הזאת שהייתה יכולה להגמר תוך חודש וחצי חודשיים ב3 חודשים אם לא יותר. הגמר היה באמת הדבר הכי עצוב בסדרה הזאת במקום שהמתמודדים ישמחו בשביל ה-3 שהם הצליחו להגיע לגמר ולשרוד הם סוגרים חשבונות אחד עם השני בצורה הכי לא יפה והכי מגעילה מול כל עם ישראל.

עידן קפון בכלל פשוט בכיתי מצחוק מהנאום שהוא נתן ומכל האיומים שהוא חילק, וההליכה שלו בכלל...

ומה זה השאלות של חבר המושבעים על אבא של נעמה איך הם באמת רוצים שהיא תענה להם בנושא הזה אחרי שהוא נפטר,

טיפשות לשמה!

גיא זוארץ שואל את השחקנים אם באמת הם ישנו בבתי מלון, מה הם יגידו, כן?! הכל מבויים ומגעיל...

ולמה מרינה החליטה שלאף אחד מהם לא מגיע לשבת שם חוץ ממנה ולמה היא החליטה שנועם לקח לה את המקום אם לדעתי זאת הייתה נעמה בכלל(היא זאת שהצביעה נגדה ולא נגד נועם למרות הברית).

נקווה לעונה 2 טובה יותר!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

הביאו לנו את משה לעבודה למסיבת פורים , היום נודע לי שהוא קיבל סכום מאוד (מאוד) פעוט עבור הביקור. אנשים אומרים שהוא פשוט צנוע, לדעתי הוא דביל.

בכל אופן, אני בהחלט אתגעגע לתחת של מרינה. כנראה שהיא לא תברמן יותר... :cry:

פורסם
הביאו לנו את משה לעבודה למסיבת פורים , היום נודע לי שהוא קיבל סכום מאוד (מאוד) פעוט עבור הביקור. אנשים אומרים שהוא פשוט צנוע, לדעתי הוא דביל.

יש מתחרה לאורן?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הסיבה היחידה שראיתי הישרדות (כמעט את כל הפרקים) היא כי לא הפסקתי לצחוק כל פרק, דן גדול מהחיים כל תוכנית הורג אותי מצחוק, ומשה להיט!

בפרק בגמר, רק בזכות קפון (הערתי את השכנים שלי מחוזק הצחוק המתגלגל שלי:roflmao:), אני שמח שראיתי, אין דברים כאלו.

לדעתי אנשים מחשיבים ולוקחים ברצינות רבה מידי את כל תוכניות הריאליטי ובמיוחד הישרדות.

המוטו שלי לסדרות מסוג זה: ראיתי צחקתי וצחקתי והתגלגלתי מצחוק.. ושכחתי NEXT, ואם לא צחקתי לא רואה.

בכדי להראות את היצירתיות שבי, לסיכום :

דן = :viking:

משה = :sissies:

עידן = :screwy:

מרינה = :wave: (ה"פ)

זה נכון

פורסם

ראיתי עכשיו בערוץ 3 בתוכנית של גיא פינס שמושיק מרינה ומשה הולכים לעשות כסף טוב מאוד מפרסומת לפייס.

נועם הולך לדגמן ויקה משתתפת ברוקדים עם כוכבים וכ'ו, וכל אחד עכשיו ילך לככב במקום אחר וילך לעשות הרבה כסף!

משה ישחק בפרסומת בחור חסר מזל שמגרד כרטיס חיש גד וזוכה בחופשה באי בודד עם מרינה!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

מעיין כמה פעמים כבר אמרתי לך, תארגן לי כבר את השם של זאת בסמלון שלך, עדיף על התחת של מרינה!

ואם בכל זאת אתה כל כך חושק בתחת שלה, דבר איתי ואני יארגן לך כמה שעות בים לבהות בו :lol:

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
ראיתי עכשיו בערוץ 3 בתוכנית של גיא פינס שמושיק מרינה ומשה הולכים לעשות כסף טוב מאוד מפרסומת לפייס.

נועם הולך לדגמן ויקה משתתפת ברוקדים עם כוכבים וכ'ו, וכל אחד עכשיו ילך לככב במקום אחר וילך לעשות הרבה כסף!

משה ישחק בפרסומת בחור חסר מזל שמגרד כרטיס חיש גד וזוכה בחופשה באי בודד עם מרינה!

למקרה שאתה לא יודע, החוזה של משתתפי הישרדות עם ערוץ 10 אומר שבשנה הקרובה כל פרסומת או משהו שקשור בפרסום שהם יעשו, ערוץ 10 מקבל אחוזים נכבדים ביותר

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...