Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני כשנה סוזוקי בלינו שנת 97 אוטומטית. בחצי השנה האחרונה ישנה תופעה מוזרה שמופיעה לעיתים תכופות.

התופעה: הרכב בתחילת נסיעה מאיץ נהדר כשהוא מגיע ל60 קמ"ש מד הטורים עולה גם ל5 סל"ד ואינו מחליף הילוך ידוע לי

שיש צורך בשחרור מזערי של דוושת הגז לעליה בהילוך - אך שום דבר לא עוזר - אני נאלץ לעמוד בצד לדומם מנוע ולהניע מחדש,לעיתים זה פותר את הבעיה ליום וחצי יומיים. המוסכניק אמר לי לקנות ממנו תוסף לדלק לניקוי מערכת הדלק - קניתי השתמשתי לפי ההוראות ולא עזר.

מה יכולה להיות הבעיה? אני משתגע אנא תנו לי פיתרון מה לעשות.

תודה רבה לכל יעוץ שאקבל - זה מאוד מתסכל אותי:cry:.

ואם יש פיתרון להחלפת חלק מסויים אודה לקבלת אינדיקציה לעלות כספית פחות או יותר שלא יעבדו עליי.- כבר אכלתי אותה כמה פעמים.

רב תודות

#### ההודעה והכותרת נערכו עקב אי עמידה בכללי הפורום. אנא קרא אותם שני והשתדל להשתתף בפורום על פיהם. בתודה, ההנהלה ####

פורסם

לפי תיאורך זה נשמע כמו בעיית גיר.

מה אמר המוסכניק חוץ מלדחוף לך תוסף? זה מוסכניק מזדמן או משהו קובע? מקצועי?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

יכולות להיות בגדול שתי סיבות:

ממיר קטליטי גמור שעלול להשפיע לרעה על ההאצה.

תקלת גיר אוטומטי מחליק (ממיר מומנט /תקלה אחרת בגיר).

האם ומתי לאחרונה החלפת שמן ומסנן גיר אוטומטי ?

אם מזמן שווה לנסות להחליף ולשים על הדרך תוסף לשמן הגיר של BG.

כדי לפתור את התקלה יותר לעומק:

בתחילה גש לאגזוזן שיבדוק האם הממיר סתום.

אם הממיר לא סתום,גש למכון לגירים אוטומטיים באיזור מגוריך לבדיקה.

ד"א ברשותי דייהטסו אפלאוז ובעיה דומה קיימת אצלי- רוב הסיכויים שאכן הגיר מחליק אבל כבר 3 שנים אני נוסע ועדיין לא קרה שום דבר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

יש לבדוק את תקינות של חיישן MAF ואת חיישן מצב המצערת.

במידה וקיים כבל קיק-דאון יש לבדוק שהוא מכוון היטב.

פנה למוסך מורשה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...