Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ילסחו לי חברי הפורום,

אתם רואים פה רק צד אחד,

מה היה קורה עם הכותרת היתה קצת שונה..

"אם ובנה נפצעו אנוש/נהרגו" עקב עבריין נמלט על כביש 1

מה אז הייתם אומרים על מרדף?

למזלנו האידיוט פגע בשני משאיות...למזלנו!!

הוצאת לי את המילים....

מה אז היה עושה אותו אדון שוטר...?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומה עדיף? שיתן לו להמשיך לנהוג בפראות ואחרי שהוא יפגע במישהו הוא עוד מסוגל לברוח מהמקום בלי חשש.

השוטר לא היה יכול לדעת שהנהג יסרב לעצור גם לאחר שהוא נוסע לידו וכורז לו לעצור, להפך אחרי זה חובה על השוטר לעשות הכל כדי לעצור את אותו הנהג.

תחשוב על זה ככה : אם זה היה מחבל עם מכונית תופת בדרך לפיגוע הוא היה עוצר לאיזה שוטר תנועה מעפן? אין סיכוי! והשוטר עושה את מה שמוטל עליו ומנסה לעצור את העבריין.

האשם היחיד בתאונה הוא העבריין וצריך להגיד תודה שהוא לא לקח איתו חפים מפשע (ללוינשטיין/בית השיש)

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני בכלל הייתי תובע אותו או את עזבונו בגלל העמידה בפקקים והנזקים שהוא גרם לציבור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה ישמע בוטה ואפילו בוטה מאוד אבל מגיע לו !.

נמאס מהעבריינים שחותכים וטסים על כבישים בינעירוניים די!

אני כל כך שמח שהוא נכנס במשאית ולא הרג איזה משפחה תמימה (תזכרו רגע בסיפור עם העורך דין שהרג אמא וילדה , איך כולם שנאו אותו ) ,

אז להאשים את המשטרה זה לא הפיתרון בכלל לא , אסור לשכוח שאולי השוטר הציל אותי/אתכם .

יצאתי עמבה

פורסם

על עבירות תנועה אין עונש מוות למרות שלאחר מעשה אני באמת מתקשה להצטער על זה שהוא לא הספיק להרוג מישהו חוץ מעצמו.

בנוסף בגוף הכתבה המקורית רשום כי באותו היום נהרגו 3 אנשים מפגיעת רכב. רציתי לדוש בזה כי דווקא בימים האחרונים היו לי מס' מקרים של אנשים שפשוט קפצו לי לכביש כאילו זה טיילת. אם נשים לב, למעט ילד שנדרס ע"י רכב הסעה, דבר חמור כשלעצמו, שאר התאונות היו במקומות הומי אדם, סמוך לקניונים ואלה המקומות המועדים לפורענות, כמה שלא אסע לאט תמיד יהיה איזה אדיוט שיקפוץ לכביש משום מקום כאילו נוסעים שם קורקינטים ומה שמטריף אותי זה שהם אפילו לא טורחים להסתכל.

מאחל לכולם נהיגה/הליכה בטוחה.

פורסם

ראיתי את המרדף והתאונה ב-live. האידיוט נהג כמו משוגע - חתך רכבים, נסע על השוליים, והשוטר אחריו.

תוך כדי המרדף (עניין של 3-4 דקות עד התאונה) בדיוק חשבתי לעצמי מה יותר נכון - לרדוף אחרי נהג משתולל (שבורח) או לא?

תשובה נכונה מוחלטת תהיה תמיד בדיעבד.

בכל מקרה, אחרי שראיתי את הרכב אחרי ההתרסקות הייתי בשוק שהבנאדם חי. במזל אף אחד אחר לא נפגע.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
זה ישמע בוטה ואפילו בוטה מאוד אבל מגיע לו !.

נמאס מהעבריינים שחותכים וטסים על כבישים בינעירוניים די!

אני כל כך שמח שהוא נכנס במשאית ולא הרג איזה משפחה תמימה (תזכרו רגע בסיפור עם העורך דין שהרג אמא וילדה , איך כולם שנאו אותו ) ,

אז להאשים את המשטרה זה לא הפיתרון בכלל לא , אסור לשכוח שאולי השוטר הציל אותי/אתכם .

לא כ"כ בוטה. בכלל היגיע הזמן להחזיר את עונש המוות לחיקו החם של הציבור הישראלי ולהחילו לא רק על נהגים פסיכים, אלא על עבריינים אחרים שהעברות שלהם נורא מרגיזות. ובכדי לחסוך את זמנו של ביהמ"ש ולתת לעורכי הדינים הממולחים להוציא כל מיני כאלה לחופשי, אז להעניק סמכות לשוטרים לבצע עונשי מוות בכבישים וברחובות על פי שיקול דעתם. ותראו איזה יופי של מדינה תהיה לנו. :evil:
פורסם

הבן אדם עבר על החוק ניסה להמלט מהמשטרה וזאת התוצאה...

זה היה יכול להיגמר באלף דרכים וטוב שנגמר איך שנגמר ,כמו שקודמי אמר מגיע לו !

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

בכלל, כביש ת''א-ירושלים הוא כביש מיועד לפורענות. כמעט כל פעם שאני עולה על הכביש יש מישהו שמנסה להוריד רכבים וחותך את כולם משמאל ומימין. אני לא מדבר על סתם מישהו שממהר מדי, אני מדבר על התנהגות בלתי ניתנת להבנה. בחודש האחרון היו לי שלושה מקרים קיצוניים בכביש, כאשר התנהגות הנהגים הייתה פחות או יותר כמו של הבחור שעשה את התאונה (חוץ מהמרדף). פעם אחת זה היה איזה ליסינג גטס, פעם שנייה זה היה איזה סבא בן 70 עם בורה שני ליטר, ובפעם האחרונה זה היה טרנזית מונית בין עירונית מלאה באנשים.

משטרה? - אין.

סמויים? - אין.

כל אחד עושה מה שבא לו? - יש.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני רוצה להזכיר לאלה שרוצים להתחיל לבנות גרדום חדש בכיכר המדינה בשביל כאלה שפשעו בלקבל דו"ח תנועה, שבynet לא רשום בדיוק מה פרוש " נמלט מהשוטר". יכול מאוד להיות הכוונה היא שהנהג נאלץ לפנות ולבלום באופן פתאומי כדי לא לדרוס את השוטר שקפץ לו לנתיב. יכול להיות שהשוטר ניסה בכלל לתת דוח למישהו אחר, בנתיב יותר שמאלי.

פורסם

כעד ראיה, השוטר נסע בעקבות הנהג הבורח למשך מספר דקות. במהלך הבריחה הנהג איבד שליטה על הרכב, התנגש בוואן והתהפך.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אני כנראה בין היחידים כאן שחושב הפוך..

אני ממש נגד מרדפים ועוד כאן - בארצנו שכל הכבישים עמוסים וצפופים.

תרדפו אחרי עבריין זה רק ידרבן אותו להמשיך ולברוח בלחץ תוך כדי סיכון האחרים .

לדעתי עבריינים כאלה יש לעצור בצורה אחרת - כביכול לעזוב אותם לנפשם . הנהג העבריין שכשיראה שלא רודפים אחריו

יהיה לכאורה רגוע יותר , יסכן מעט פחות - ובצומת הבאה תחכה לו הפתעה בצורת מחסומי דוקרנים או משהו בסגנון.

אין שום הצדקה למרדף שרק פוטנציאלי לסכנה הרבה יותר גדולה ( במיוחד כשהאשמים לבסוף- ותסכימו איתי יהיו הרודפים)

מ-ו-ח , מ-ו-ח...

צונזר.... :?

פורסם
ובצומת הבאה תחכה לו הפתעה בצורת מחסומי דוקרנים או משהו בסגנון.

מ-ו-ח , מ-ו-ח...

מסוקים יאתרו אותו וסוכני FBI ידפקו לו בדלת ... אנחנו בישראל אנשים עושים פשעים בהיקפים מטורפים,כולם יודעים

ואף אחד לא עושה כלום .עם איזה גנב או סוחר סמים קטן נהרג לו שם בתאונה טוב שכך ,גם ככה

למשטרה בארץ אין שום הרתעה .

* אהה סליחה הם צלפי ממל"זים מעולים ...

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
אני כנראה בין היחידים כאן שחושב הפוך..

אני ממש נגד מרדפים ועוד כאן - בארצנו שכל הכבישים עמוסים וצפופים.

תרדפו אחרי עבריין זה רק ידרבן אותו להמשיך ולברוח בלחץ תוך כדי סיכון האחרים .

לדעתי עבריינים כאלה יש לעצור בצורה אחרת - כביכול לעזוב אותם לנפשם . הנהג העבריין שכשיראה שלא רודפים אחריו

יהיה לכאורה רגוע יותר , יסכן מעט פחות - ובצומת הבאה תחכה לו הפתעה בצורת מחסומי דוקרנים או משהו בסגנון.

אין שום הצדקה למרדף שרק פוטנציאלי לסכנה הרבה יותר גדולה ( במיוחד כשהאשמים לבסוף- ותסכימו איתי יהיו הרודפים)

מ-ו-ח , מ-ו-ח...

מסכים עם כל מילה

תמיר.

• תוכן חדש...