Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייפוניקס 6406 חרא מגבר?

הוא קונה אותו במחיר של 500 שקל פחות או יותר

פה הוא יעלה 1500 אם לא יותר

חרא מגבר הוא לא.

פורסם

זה נשמע הסבר הרבה יותר הגיוני מ"מגבר גרוע", בעצם זה אומר שהמגבר לא גרוע פשוט הנתונים שלו קצת גבוהים מהאמת.

קצת סטינו מהנושא אם אפשר לענות על השאלות ששאלתי בנוגע לAlpine MRP-F550 לפי דבריו של עופר מדובר במגבר טוב אני רק צריך תשובות לשאלות ששאלתי כדי לדעת שהוא אכן יתאים לי:

לא ברור לי כול כך כמה הוא מוציא יש שם פירוט, אבל בסוגריים רשום 12-14V משהו כזה.

אם אני יחבר את האנרג'י +סאב בגישור כמה כול אחד יקבל?

איזה סאב אני צריך לחבר אליו בגישור(כמה סלילים של כמה?)?

האם הוא יספיק להגברת האנרג'י+סאב 10 אינצ' קטן של כ200-300RMS?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מצטער על ההקפצה פשוט חבל לפתוח דיון חדש באותו נושא.

יש כאן 3 דגמים סופיים, לאחר מה שנכתב בתחילה הכפלתי כמעט את התקציב שחשבתי לשים על מגבר אלו האופציות:

Soundstream TRX4.640-279$

-http://www.soundstream.com/manuals/2008/ss08.pdf

Alpine MRP F-600-282$

Alpine PDX 4.100-291$

הסאונד סטרים נראה לי כאופציה הטובה ביותר מבחינת תמורה למחיר, לפי חיפוש וקריאה בפורום סידרת הטרנטולה הם מגברים טובים מאוד עם תמורה מעולה, פלוס נוסף הוא שהמגבר נראה לדעתי מעולה העיצוב השחור והחלק די קנה אותי.

האלפיין מעט יקר יותר לא שזה משנה השאלה אם הוא עדיף?

המגבר הדיגיטלי של אלפיין קורץ לי מאוד עקב גודלו הקטן, אבל ע"פ הנתונים הוא חלש מאוד ביחס לשניים האחרים.

כמו כן כול מגבר עד 300$(אין אפשרות לחרוג) שלדעתכם יהיה טוב יותר מהאופציות האלה למהליץ בבקשה.

המגבר יחובר לסט אנרג'י+סאב קטן שעיין לא ידועה זהותו(ES250-300 או IDQ10).

כמה כול אחד מהם יוציא בגישור לסאב+קומפוננטים?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...