Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , =]

אז ככה

אני לפני קניית רכב קטן מבחינת החזקה חסכונית, חשבתי ללכת על פיאט אונו.

אז לפני קניית הרכב אני לא מבין במכונאות ובכלל בכל מה שקשור לבדיקות אפילו אם זה קטנות

אז אני אשמח ספציפית שתעזרו לי מה לבדוק ברכב המדובר לפני קניה ולמה לשים לב בקיצור כל מה שאתם חושבים פשוט אני לא רוצה ליפול ברכב שאחרי זה אני התאכזב ממנו למרות שאני לא קונה שנתון חדש זה רכב די ישן ויש לצפות לפה ושם בעיות קטנות אבל בכל זאת שמעתי המון אנשים שנפלו ושלא ידעו

ועולה בדעתכם אני אשמח מאוד

ד"א

פיאט אונו 96, 1400

תודה רבה לעוזרים ושבת שלום לכולנו חברים.

פורסם

אם אתה עורך בדיקה אז הכי חשוב להסתכל על גורמי בטיחות שהם הגה, בלמים וצמיגים.

סיכוי אפסי שתקבל את ספר הרכב וחוברת טיפולים, אבל על בעלים קודמים אתה יכול לברר, וזה מומלץ.

ממה שאני יודע, דגמי 96 הגיעו ארצה רק לחברות השכרה או יבוא אישי,

המחירון עומד על סביבות 9,500-10,000 שקל (עד כמה שידוע לי).

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

תודה לך ליעד, אבל מה זאת אומרת על בעלים קודמים אני יכול לברר ? תסביר בבקשה

ואני אשמח לעוד תגובות בבקשה

שבת שלום . :-)

פורסם

תסתכל ברשיונות של הרכב אם כתוב השכרה או משהו כזה . אם כתוב , תוריד לבן אדם כמה מאיות.

בכל מקרה יש עוד מכוניות שלפי דעתי גם יותר אמינות מהאונו , לדוגמא פג'ו 205 שנת 94 - 95 מנוע 1400 הזרקה , דייהטסו שרייד 92-93 מנוע 1300 גיר רגיל , ועוד.

Tuning:lol:

פורסם

תודה רבה לך על התגובה שי

לגבי השרייד אני לא אוהב תרכב הזה, פג'ו 205 הייתי הולך על על שנת 98, רק שאין לי תתקציב

אז הכי אמרתי אני אלך על הפיאט אונו רכב עם צורה נחמדה לאללה ושמעתי עליו שרכב טוב

אשמח להמשך תגובות בבקשה חברים לא נישאר עוד כמה ימים ואני צריך ללכת ליראות תרכב :roll:

לילה טוב

פורסם

אם אתה רוצה לקנות פיאט אונו:

קנה רק דגם עם מנוע פייר 1100 או 1000 כעדיפות שנייה.

קנה ממודל 94 צפונה (גיר 5 הילוכים, הזרקה)

לא צבע אדום

לבדוק אותה טוב במוסך מורשה לפיאט- הם מכירים את כל הבעיות יותר טוב ממכון.

הרכב מאד פשוט לתחזוקה- בתנאי שהשתמשו רק בנוזל קירור מקורי - תפתח ותראה אם יש חלודה ברדיאטור .

אני לא ממליץ על מנוע ה 1400 למרות שהוא חזק יותר.

בעל אונו 1000 93 יד ראשונה.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

לא צבע אדום

מה לא טוב באדום :shock:

שמעתי לפני כמה ימים שאדום ולבן זה הצבעים שהכי קל להחיות עם כל מיני פוליש וחומרים בסגנון הזה, אז זה טוב דווקא

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

איכות הצבע האדום של פיאט מאד נמוכה, ורוב הבעלים לא ביצעו וקס הגנה באופן סדיר (שמן ונוזל קירור הם לא מחליפים אז יעשו וקס?...)

רוב האונו האדומות הצבע דהה ונשרף.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תוכן חדש...