Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה דוגמא אחת להבדלים, המטושטשת יותר היא של ה K800, יש עוד הרבה כאלו , אבל נראה לי שהבנתם את הרעיון.

זה צולם בלילה בבית עם אור מנורת חוט להט.

מה דעתכם על המכשיר 6120? יש אותו למישהו?

יש עוד מישהו שחושב שלא כדאי לקחת את ה N73? אני צריך להחליט עד מחר בבוקר, ונראה לי שאני נוטה להחליף את ה K800 ב N73.

תודה רבה על העזרה.

תמונה116.jpg

DSC00008.jpg

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

6120 מכשיר נחמד מאוד, יש לו סימביאן אם זה מעניין אותך

אבל אם אתה לא מרוצה ממצלמת 3.2 איך תהיה מרוצה ממצלמת 2.0?

Toyota Yaris TS

פורסם

לדעתי לא משנה אם זה 3.2 מגה פיקסל, או 2 או 1 מגה פיקסל.

במצלמה של אחי הוא מצלם על 1 מגה פיקסל, והתמונה יוצאת מאד יפה, כנראה שהחיישן והעדשה שלו יותר מוצלחים וזה נותן את הגוון והחדות, כמות הפיקסלים זה רק לקירוב מאוחר יותר במחשב.

יש לי עוד שאלה לפני שאני מחזיר את ה K800, לפעמים כשמצלמים נדלק לד אדום שנמצא ליד הפלאש, למה הוא נדלק רק בחלק מהפעמים, והאם ניתן לגרום לו להפסיק לפעול?

תודה רבה.

פורסם

ממה שזכור לי הלד הזה אמור להדלק בצילום של סרט וידאו, כמו שבמצלמת וידאו יש נורה אדומה שנדלקת כדי שהמצולם ידע שמצלמים אותו, גם בסוני אריקסון זה ככה.

לפחות אצלי ב-W910 זה ככה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
הנה דוגמא אחת להבדלים, המטושטשת יותר היא של ה K800

תוצאה ברורה של חוסר פיקוס.

אתה בכלל מפעיל מצב מאקרו או מחכה שהמצלמה תתפקס?

פורסם

אני בכלל לא בטוח שזו בעיית פוקוס.

מה שרואים זה שהפלאש בתמונה הימנית הרבה יותר חזק ו/או החיישן יותר רגיש לאור. התוצאה היא תמונה חדה יותר, אבל צבעים לא אמיתיים בכלל.

ומספר הפיקסלים משנה ומשפיע על איכות התמונה. כשמנסים לדחוס יותר מדי פיקסלים לחיישן לא מספיק גדול מקבלים תמונה "רועשת", אבל קצרה כאן היריעה להיכנס לכך. יכול להיות שהטשטוש שאתה חווה הוא גם תוצאה של יותר מגה פיקסלים.

עקרונית, שתי התמונות לא טובות.

אם תרצה אני אשלח לך את המייל שלי בפרטי, תשלח לי את הקבצים ואני אוכל לראות בדיוק איך הם צולמו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הלד האדום לא נדלק רק במצב וידאו, אלא גם במצב של תמונה רגילה, נורא מעצבן.

הבאתי את שתי התמונות האלו רק כדוגמה, באותו החדר צילמתי כמה וכמה תמונות, כולן יצאו עם הבדלים כאלו, אולי כאן יש השתקפות של הפלאש וזו לא דוגמא טובה, אבל בגדול, ה 6500 הרבה יותר איכותי מה K800.

לא הפעלתי מצב מאקרו כי המנדולינה לא הייתה כ"כ קרובה , ובכל מקרה, גם תמונות מ2 מטר בחדר סגור יוצאות לא ברורות.

מישהו יודע קצת יותר פרטים על הN73 והפלאש שלו?

ראיתי שב K800 יש MP4 וב N73 אין, עד כמה זה משמעותי?

אגב, מצאתי אתר מעולה שמשווה בין שני סוגים של מצלמות ע"י הצגת תמונות זהות, http://www.lesnumeriques.com/duels.php?ty=1&ma1=62&mo1=227&p1=1289&ma2=34&mo2=238&p2=1373&ph=1

מה אתם אומרים על ההשוואה בין N73 ל K800? נראה לי שיש יתרון ברור לN73 חוץ ממצב פלאש, ומאקרו.

תודה.

פורסם

תראה, יש לי SE K750.

בהתחלה הוצאתי תמונות על הפנים, לא ברורות, לא חדות ולא מפוקסות.

לא הבנתי מה קורה, הרי בזמנו קניתי את "הכי חדש והכי טוב" וציפיתי לתוצאות שלא קיבלתי, חשבתי אולי נפלתי על לימון.

אבל אח"כ הבנתי שהבעיה הייתה אצלי והיה דרוש תהליך למידה מסויים.

אם בהתחלה יצא לי משהו כזה (קליק מס' 24, באמת בימים הראשונים שהוא היה אצלי)

dsc00024102.jpg.xs.jpg

אז אח"כ יצא לי משהו נחמד כזה

dsc01526310.jpg.xs.jpg

וזה רק בתצלומי תקריב

בקיצור, צריך להשתפשף מעט עם המכשיר ולא לוותר מיד.

פורסם

לדעתי ה"לד האדום" זה נורת עזר לפוקוס במצבים של תאורה קשה

זה מאיר על האובייקט ועוזר למצלמה להתפקס.. יש את זה בהמון מצלמות דיגיטיליות.

פורסם

זה הוכך כבר מליון ומי יודע כמה שהמצלמה של הN73 טובה יותר משל K800I.

ה"חיסרון" היחידי הוא שמערכת ההפעלה בN73 היא סימביאנית- זה אומר מערכת הפעלה פתוחה, שזה אומר שאפשר להתקין תוכנות לעדכן גירסאות לשנות כל מה שבא לך במכשיר. לי לדוגמא יש אימייל רגיל במכשיר, מסנג'ר, איסיקיו, הוא משמש לי כשלט רחוק לטלויזיה למערכת בחדר ולמזגן, מגוון רב של עוד כל מני פיצ'רים מגניבים.

אבל בגלל שהוא כל יכול יש לו לפעמים קצת בעיות כמו תקיעות, וסגירת ישומים באופן עצמאי, וגם איטיות ביחס לפלאפונים עם מערכות סגורות.

אבל בכללי מדובר על מכשיר מדהים, שממשיך להתעדכן וכך גם הבאגים יורדים ויורדים, וגם מקבלים כל מני תוכנות חדשות ומגניבות לפלאפון. יש לציין שהוא נגן DIVIX מדהים (התקנתי נגן דיביקס) האיכות לא מהעולם הזה, מה גם נגן מעולה עם רמקולים שמשפילים כמעט כל טלפון בשוק.

בקיצור אם אתה יכול להתמודד עם החסרונות מכשיר 100%.

פורסם

יש לך דרישות מוגזמות מסלולרי עם עדשה בגודל של חצי אפון וחיישן מרובה פיקסלים בגודל של רבע אפון.

בגדלים האלו - תוספת הפיקסלים גורמת ליותר רעש מאשר איכות.

נוסף לכך - תוכנת עיבוד התמונה שמוטמעת במכשיר גם קובעת הרבה.

פורסם

תנסה לבדוק את האפשרות שיש בעייה במכשיר הספציפי שקיבלת, מה שאתה מתאר לא נשמע לי הגיוני...

יש לי N73 אחרי שבמשך תקופה ארוכה היה לי K800I ואחרי שימוש ממושך בשניהם אני יכול לומר לך שהעדפתי את ה N73, בעיקר בגלל הסימביאן ואיכות שמיעת המוזיקה.

אבל, ה K800 מתעלה עליו בשני דברים -

איכות המצלמה, ומהירות תפעול המכשיר - הנוקיה פועל דיי באיטיות לעומת הסוני אריקסון, אבל זה כבר בגלל שהוא סימביאני (מה שלא קיים בטלפונים יותר חדישים של נוקיה דרך אגב, בטח בגלל שהגרסא שלו ישנה בהשוואה ל N95 למשל).

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...