Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

קיבלתי הצעה מאורנג' עסקים, תשלום של 30 אגורות על שיחות לכל היעדים+40 דקות חינם בחודש לכל היעדים, יש צורך לשלם 30 ש"ח דמי מנוי, +10 ש"ח על אינטרנט.

אם אני מגיע לחשבונית של 50 ש"ח(כולל התשלום הנ"ל לאינטרנט ודמי מנוי), כל המכשירים הבאים ינתנו לי בהחזר מלא , ללא תשלום.

נוקיה 6070 0

x510 סמסונג 15

K610i סוני אריקסון 20

Z610i סוני אריקסון 25

K530i סוני אריקסון 20

K800i סוני אריקסון 30

נוקיה 6120 25

V3xx מוטורולה 25

נוקיה 6288 10

Z230 סמסונג

N73 נוקיה(music edition)50

לקחתי בינתיים שני K800I , ועוד אחד 6288, אני זקוק לשני מכשירים שיכולים לצלם סטילס באיכות גבוהה, + מכשיר אחד שתהיה לו מצלמה, אבל שיהיה בעיקר נוח לתפעול בלי יותר מידי משחקים ושטויות.

הנציג אמר שאוכל להחליף את המכשירים עד יום ראשון.

העניין הוא שצילמתי כמה תמונות ב K800I , והן יצאו ממש גרועות לעומת תמונות שצולמו מאותו המקום והזווית בסלולרי 6500 סליידר, הבדל מאד גדול.

האם כדאי לקחת את ה N73 במקום הK800 שהתמונות שלו גרועות לטעמי?

מה ההבדלים בין שני המכשירים, והאם יש מכשיר נוסף ברשימה הזו שיוכל לצלם תמונות איכותיות יותר מה K800.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע איך צילמת אבל אני מחזיק מכשיר כזה כבר יותר משנה והאיכות הצילום שלו מעולה ביחס למכישרים אחרים בשוק.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני לא יודע על מה אתה מדבר,

יש לי את המכשיר הנ"ל והתמונות שהוא מצלם מעולות!

אולי העדשה לא נקייה?

הגדרות לא תקינות של פוקוס ?

זום דיגיטלי לא להפעיל אף פעם (מוריד מאוד באיכות)

קיים בשוק מכשיר אחד מצלם יותר טוב מSE K800 והוא הN95 של נוקיה ..

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תודה רבה לכם על התשובות

ניסיתי לשחק עם הגדרות המצלמה, וקיבלתי שיפור בתמונות מחוץ לבית באור יום, בתוך הבית יוצאות תמונות חשוכות ולא ברורות, גם אם משתמשים בפלאש.

ראיתי שיש אפשרות לכוון עם הג'ויסטיק את הבהירות לפני כל צילום, האם יש דרך לקבוע את זה בהיר בצורה קבועה כך שלא צריך לכוון לפני כל תמונה?

הבחור הבטיח לי כרטיס זיכרון של 512 מגה, ורק עכשיו שמתי לב שאין לי שום כרטיס זיכרון בערכה, זה נראה לכם הגיוני? אתם קיבלתם כרטיס עם המכשיר הזה?

עם ה 6288 קיבלתי כרטיס של 64 מגה, למרות שאני חושב שהוא הבטיח ג'יגה, לא היה לי זמן לבדוק שהכל שם, איזו טעות.:evil:

תוך 14 ימים ניתן לבטל עיסקה?

פורסם

סתם מסורבל בשבילי להסתובב עם מצלמה, למה שלא תהיה תמיד עלי?

נתי מה הבעיות של ה N73? שמעתי שהוא איטי קצת, וזהו.

פורסם

ממש איטי, מאתחל את עצמו, עושה ריסטים, ועוד

תחשוב לבד, לא סתם תקופה די גדולה הפסיקו למכור אותו בארץ (לא יודע למה החזירו)

Toyota Yaris TS

פורסם

קראתי עכשיו שיצאה גירסה n73 me , שתיקנה את כל הבאגים ושיפרה את המהירות, יש לך מושג אם זה נכון?

פורסם

הגירסא הזאת הייתה גם שהפסיקו לשווק אותה בארץ (ME)

יכול להיות שהוציאו לזה גירסא חדשה יותר, בזה כבר אין לי מושג.

ד"א גפ המכשיר שלי (נוקיה 5610) יש מצלמת 3.2 מגה ובחוץ התמונות טוב ואפילו טובות מאוד

אבל כאשר אני מצלם בתוך מבנה האיכות ממש ממש יורדת.

Toyota Yaris TS

פורסם
בתוך הבית יוצאות תמונות חשוכות ולא ברורות, גם אם משתמשים בפלאש.

צילום בתנאי אור בעיתיים הוא בעיה גם למצלמות "קצת" יותר טובות מהזבל שיש בסלולרים. אתה דורש מהטלפון שלך יותר מדי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
צילום בתנאי אור בעיתיים הוא בעיה גם למצלמות "קצת" יותר טובות מהזבל שיש בסלולרים. אתה דורש מהטלפון שלך יותר מדי.

אני לא חושב,

אני עומד עם מכשיר נוקיה 6500 סליידר של אחי, ומצלם על מצב אוטומטי בתוך הבית במקביל ל K800, ההבדל הוא גדול מאד לטובת ה 6500.

אני אנסה להעלות תמונות כדי שתראו את ההבדלים.

תודה.

פורסם

יכולת צילום באור חלש לא קשורה כמעט בכלל ליכולות אופטיות של העדשה.

תעלה תמונות. אם אפשר גם קרופים של 100%.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...