Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כך השמידו במאזדה כ-5000 רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התנהגות מאוד "אמריקאית" ומכסת תחת.

אף אחד לא היה מוכן לקחת אחריות, בשום אופן, למרות שתכלס - מכוניות אמורות להיות עמידות בתנאים כאלה.

[חשופות לאוויר ים? ומה קורה עם כל המכוניות של תושבי קליפורניה?? עומדות בזוויות של 60 מעלות? מישהו ראה פעם חניה ממוצעת בSF?]

אני בטוח שאלמלא מזדה היתה בשליטת פורד זה לא היה קורה.

רון.

השיקול שלהם די ברור.

אם המכוניות האלה היו חוזרות לכביש אף אחד לא היה רוצה לקנות מזדה משומשת מחשש שיקבל מכונית פגומה. יהיה קשה להיפטר ממאזדה בשוק המשומשות - אנשים לא יקנו מזדה חדשה.

אל תשכח שהם מכוסים ביטוחית על המכוניות.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד להם! בחיי שזאת הדרך לשמור על אמינות ללקוחות, ה-דרך!

רק נקווה שלא היו שם איזה כמה מיאטות מסכנות :-(

Polo 2012

פורסם

בבי"ס המקצועי בו למדתי קיבלנו יום אחד ואנדורה או רכב דומה מתנת UMI לאחר שנפל מהאוניה למים. היה תענוג לנהוג עליו . (ללא כסא נהג).

פורסם
אמיר, את האמת? הגעתי למצב (עגום) שבו אני מעדיף לראות יונדאי I30 (סתם דוג' שקפצה לי לראש) יותר מאשר מזדה 3.

עד כדי כך?!

you've really reached the bottom... :lol:

פורסם

גל, עד כדי כך... אכן.

עדר המזדות - בלתי נסבל!

שכן שלי קיבל מזדה 6 חדשה - אני לא מסוגל לראות אותה לידי :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני בעד לקנות את כל הרכבים,

ולהעביר אותם לרשות הפלסטינית =]

5 תוים.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
שמישהו יסביר לי, איך ספינה ששוקלת כ"כ הרבה, מתהפכת באופן כזה מוזר על הצד, ועוד לא טובעת. פשוט לא מסתדר לי.

פיזיקה פשוטה. צד אחד נהיה יותר כבד. הוא מלא באויר. הרבה מאוד אויר. לכן הוא צף על פני המים. אל לנו לשכוח שישנם עוד את הרכבים המאזנים.

Kernel כתב:

אמנם אני רוצה להגיב, אבל אמנע מכך. :lol:

פורסם

RS אני בטוח שאם עכשיו היו מציעים לך את ה-6\3 או לחילופין ה-2 היית מסעים לקחת אותן ולנהוג עליהן כמו ילדה טובה! :-)

פורסם

גם אני כבר לא יכול לראות את כל המאזדליסינגים האלה על הכביש, אבל מכאן ועד לומר שאני מעדיף לראות יונדאי, המרחק גדול. :crazyeyes

פורסם

אני יכול לחשוב על כמה פתרונות יותר יעילים ורווחיים שמונעים בזבוז כזה על הרס המכוניות ובזבוז המכוניות עצמן.

1. למכור או לתרום אותם לאנשים שיתחייבו לא למכור אותם לאף אחד אחר.

2. למכור את החלקים כחלקים לא מקוריים או משומשים.

3. להשכיר אותם לתקופה קצרה או ארוכה.

לדעתי החלטה מאד טפשית ובזבזנית. נכון שהם קיבלו את הכסף מהביטוח, אבל הביטוח לא היה צריך להסכים להחזיר להם את כל שווי המכוניות. או שהיה משלם להם בתמורה לזה שיקח את המכוניות לרשותו ויעשה את אחד מהפתרונות שהצעתי.

פורסם
פיזיקה פשוטה. צד אחד נהיה יותר כבד. הוא מלא באויר. הרבה מאוד אויר. לכן הוא צף על פני המים. אל לנו לשכוח שישנם עוד את הרכבים המאזנים.

Kernel כתב:

אמנם אני רוצה להגיב, אבל אמנע מכך. :lol:

kernel אמר את המשפט המקורי , ללא ההדגשה.

אני הוספתי את ההדגשה :twisted:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...