Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפני כחודשיים בערך התחלתי לשמוע מדי פעם רעשים של חריקות כשלחצתי על הברקס, היום חבר שלי פירק לי את הגלגל

ובדק את המצב של הרפידות, ומה התגלה? הרפידות נעלמו לי, הן נחשקו לגמרי!

לפי מה שהבנתי עדיף לקנות רפידות מקוריות, ולא משהו חלופי, רציתי לדעת מה הטווח מחירים של רפידות מקוריות?

מדובר בסיאט איביזה שנת 2000, 1600 סמ"ק.

שמעתי שיש חלפים טובים, מישהו יכול להמליץ על חברות טובות?

אני עדיין חושב על לקנות רפידות מקוריות, אבל אני רוצה לבדוק אולי עוד אלטרנטיבות.

פורסם
איך הגעת למצב הזה שהרפידות נשחקו לגמרי,אני מניח שהרכב לא מטופל בזמן?

אכן, לא טופל בזמן. כרגע אני רוצה לצמצם נזקים כמה שיותר. נדהמתי שלא ראיתי רפידות :\

פורסם

כרגע אתה חרשת גם את הצלחות אז אין ברירה אלה להחליף הכל קומפלט, בעקרון אתה לא חייב ללכת על המקורי ישנם סטים חליפיים לא רעים בכלל שלא נופלים מהמקוריים, סט של lucas יהיה מספיק טוב ולא יקר במיוחד.

פורסם
כרגע אתה חרשת גם את הצלחות אז אין ברירה אלה להחליף הכל קומפלט, בעקרון אתה לא חייב ללכת על המקורי ישנם סטים חליפיים לא רעים בכלל שלא נופלים מהמקוריים, סט של lucas יהיה מספיק טוב ולא יקר במיוחד.

חובה להחליף גם את הצלחות? חוץ מזה, מה העלות של רפידות מקוריות?

בקשר לנורה, היא נדלקה רק לפני שבוע :\

פורסם

כנראה יש לך תקלה במנגנון ההתראה של רפידות שהגיע הזמן להחליפן.

במידה ונסעת עם רפידות גמורות אזי ייתכן מצב שהדיסקה נשחקה או נוצרו בה שריטות עמוקות ומומלץ להחליפה או לחרוט את הצלחות.

כול בעל מקצוע שיש בידו תעודה ורשאי להחליף ברקסים יכול לבדוק את מצב הצלחות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...