Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח :-)

אני הבעלים של מאזדה 121 שנמעס לו לגמרי מהרכב הזה ורוצה להתקדם.

אני מחפש רכב עד 40 אלף שקל שחשוב לי שהוא יהיה: (מידת החשיבות מלמעלה ללמטה)

1. נוח ורך לנסיעה.

2. הגה מדיוק ככול האפשר.

3. חסכוני בתחזוקה.

4. חסכוני בדלק.

5. יפה ומאובזר בתא הנהג.

6. רכב קטן יחסית (לא רכב משפחתי)

תודה :-)

פורסם

פוקוס מהשנים האלה תהיה נהדרת בשבילך. אולי תמצא אפילו את מרכב ה-5 דלתות הפחות משפחתי.

ושלומי- 206 ידנית משנת 99-2000 שטופלה כמו שצריך תהיה זולה לאחזקה. אולי פחות זולה מפונטו (ממש מעליב לדבר על 2 המכוניות האלה באותו משפט), אבל לא יותר יקרה מרוב הרכבים במחיר הזה (ואת התמורה אין בכלל למה להשוות).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם
פוקוס מהשנים האלה תהיה נהדרת בשבילך. אולי תמצא אפילו את מרכב ה-5 דלתות הפחות משפחתי.

ושלומי- 206 ידנית משנת 99-2000 שטופלה כמו שצריך תהיה זולה לאחזקה. אולי פחות זולה מפונטו (ממש מעליב לדבר על 2 המכוניות האלה באותו משפט), אבל לא יותר יקרה מרוב הרכבים במחיר הזה (ואת התמורה אין בכלל למה להשוות).

206 ממש לא תיהיה זולה יותר לאחזקה!

למה מעליב להזכיר אותן באותו משפט?

פורסם

כתבתי שהיא תהיה פחות זולה לאחזקה מהפונטו.

ולמה מעליב? כי פונטו מהשנים האלה (99-2000) היא קופסה על גלגלים ולא יותר. היא מומלצת לקנייה רק בגלל שהיא נותנת תמורה טובה למחיר הנמוך שלה, אבל במצב של היום, שבו הביקוש מושך את המחירים של הפונטו כלפי מעלה, ונעשה קשה למצוא פונטו במצב טוב במחיר נמוך, ישנם רכבים שיתנו תמורה טובה יותר למחיר. בתקציב כזה, לדעתי, פונטו תהיה פשרה ויש אפשרויות טובות ממנה.

אגב, מבין 6 הסעיפים שהשואל הציג, ה206 מגמגמת אולי בסעיף אחד (האחזקה). הפונטו מגמגם ב-3 (איכויות נהיגה ואיבזור תא נהג). יש כאן נטייה לצעוק "פונטו! פונטו!" לכל אחד ששואל על רכב בתקציב של 20-30K, ולא תמיד בצדק.

עריכה: בהלך הרוח הנוכחי של השואל, הפוקוס עולה על שניהם.

פורסם

ב40K הוא יוכל לרכוש ספייס ממודל 2003 וזאת ממש לא קופסא על גלגלים.

היו לי גם ספייס וגם 206- הספייס היתה חסכונית יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כתבתי שהיא תהיה פחות זולה לאחזקה מהפונטו.

ולמה מעליב? כי פונטו מהשנים האלה (99-2000) היא קופסה על גלגלים ולא יותר. היא מומלצת לקנייה רק בגלל שהיא נותנת תמורה טובה למחיר הנמוך שלה, אבל במצב של היום, שבו הביקוש מושך את המחירים של הפונטו כלפי מעלה, ונעשה קשה למצוא פונטו במצב טוב במחיר נמוך, ישנם רכבים שיתנו תמורה טובה יותר למחיר. בתקציב כזה, לדעתי, פונטו תהיה פשרה ויש אפשרויות טובות ממנה.

אגב, מבין 6 הסעיפים שהשואל הציג, ה206 מגמגמת אולי בסעיף אחד (האחזקה). הפונטו מגמגם ב-3 (איכויות נהיגה ואיבזור תא נהג). יש כאן נטייה לצעוק "פונטו! פונטו!" לכל אחד ששואל על רכב בתקציב של 20-30K, ולא תמיד בצדק.

עריכה: בהלך הרוח הנוכחי של השואל, הפוקוס עולה על שניהם.

ראשית מדובר בפונטו ספייס, משמע דגם 01 והילך!

הפונטו חסכונית יותר וזולה לאחזקה יותר!

מאובזרת לא פחות מה-206!

פורסם

עידן- בכוונה הדגשתי שלא מדובר ב"ספייס", שכן עם הדגם הזה אין לי נסיון. עם הפונטו מהדור שלפני כן- נסיון מר מבחינת נוחות, היגוי וכל הנאה כלשהי מנסיעה, ואלו 2 הפרמטרים שהשואל הציב בראש הרשימה.

פיליפ- כנ"ל, מה גם שעל עלות האחזקה לא התווכחתי איתך מעולם. החסכון בדלק לא יכול להיות מאוד משמעותי בין ה"ספייס" ל206, שכן ה206 לא מוכרת לי בתור זוללת דלק (להדגיש- מדובר על ידנית), אבל לא אכפת לי גם להתבדות קשות.

מה שכן, מעיון ב"יד2" נראה שבתקציב הזה ניתן למצוא פונטו ספייס גם משנתון מתקדם יחסית- 2004, שזה יתרון על פני כל השאר בתקציב הזה (206 ופוקוס).

אני חושבת שהייתי מתמקדת בספייס (בגלל השנתון ועלויות האחזקה הנמוכות) ובפוקוס 2000-2001 (בגלל כל השאר).

פורסם

אז אם אנחנו לא מדברים על ספייס אז אין מה להשוות בכלל בין הרכבים, את הפונטו דור 1 ניתן להשוות ל-205 של פיז'ו אבל בטח ובטח לא ל-206 המודרנית הרבה יותר.

אכן, את הספייס ניתן להשיג בשנתון מתקדם יחיסת ומכאן אחד היתרונות שלה.

• תוכן חדש...