Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחאת נ' ב- נ' - למה הייתי בטיב טעם ראשון, למה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא אכן נתן הופעה מרשימה בה הראה את פסיקת מערכת המשפט במערומיה.

עצוב לי לראות את התהליך המתמשך ,בכל פעם בנושא אחר ,בו מדינתנו נקרעת לגזרים מבחינה חברתית .

פעם היה כאן אחרת ,וזה היה לא מזמן....

פורסם
הוא אכן נתן הופעה מרשימה בה הראה את פסיקת מערכת המשפט במערומיה.

עצוב לי לראות את התהליך המתמשך ,בכל פעם בנושא אחר ,בו מדינתנו נקרעת לגזרים מבחינה חברתית .

מי שרוצה לקרוע, שייקרע.

אני מעדיף להיות תלוש ממי שרוצה להכתיב לי איך לחיות מאשר להיות מאוחד איתו על חשבון החופש שלי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אי אפשר לחייב מדינה שלמה לא למכור חמץ בפסח.

זה כמו לחייב אנשים לצום בכיפור.

אבל המחאה שלו הייתה מאוד אינטיליגנטית.

אמרו שהסופר זה לא מקום ציבורי אז הוא יכול ללכת שם ערום.

MOTIOZ ישראלים תמיד נחשבו לאנשים לא מנומסים ודי מגעילים.

תשאל את מריה שראפובה,רק הפכנו ליותר מגעילים.

אייל

פורסם

מה הבעיה? מפריע לכם - אל תקנו, למה לנופף כאן עם ה"אחדות" וה"קרע" והאממו והראבק? כבר מזמן אין כאן שום אחדות(ספק אם היה פעם).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מי שרוצה לקרוע, שייקרע.

אני מעדיף להיות תלוש ממי שרוצה להכתיב לי איך לחיות מאשר להיות מאוחד איתו על חשבון החופש שלי.

אהבתי את משחק מילים (מפולפל ,אין ספק),אז אלך איתך באותו ראש

על אותו בסיס :

החרדים לא עומדים בצפירה ובכל פעם לא מפספסים את הצילום הזה בחדשות .

ביום בו יאמר החרדי "אני מעדיף להיות תלוש ממי שרוצה להכתיב לי איך לחיות מאשר להיות מאוחד איתו על חשבון החופש שלי" ואתה לא תכעס או תביע מחאה בצורה כלשהי ,אז תוכל לקרוא לעצמך "תלוש".

שים לב :

הבעתי את דעתי למעשה של האיש כתגובה להגדרת בית המשפט למילה "פומבי" .לא נכנסתי לנושא של "להכתיב", גם אם זה מתקשר בצורה זו או אחרת.

פורסם
בפעם האחרונה שבדקתי, חרדים לא עומדים למשפט על כך שאינם מכבדים את מי שמת בהגנה עליהם ביום הזיכרון,

ואף חילוני לא מתפשט להם בישיבה.

לא רציתי להכנס לדלת הזו ובכל זו ניסית והצלחת.

חלק גדול מהנופלים היו עם כיפה סרוגה /שומרי מסורת וחלק גדול משרת בצבא .

מה שאירוני זה ששנים (הרבה לפני החוק) "אבולעפיה" ביפו סוגר את מאפייתו בפסח ולא כגימיק שווקי ושאר ירקות.לא חסר לו כסף והציבור הדתי לא נמנה על לקוחותיו.

ערבי מדת אחרת מסוגל "להתאמץ" ולכבד את מנהג היהודים וביוזמתו ,ללא שום כפייה ,אבל אנחנו לא יכולים לכבד את עצמנו.

לא עולה לי כסף לכבד את הזולת . אם חלק מהחרדים מתנהגים כבהמות ,אז לא אתנהג כמוהם .

אני לא צם בכיפור (מעשן :-() ולא עושה זאת בפרהסיה.

לא ממש שומר בנושא חמץ בפסח אבל בטח לא שותה בירה בציבור כמו שראיתי במהלך החג.

אנשים ,באמת שלא יקרה לכם כלום אם קצת תכבדו על חשבון ה"חופש".

פורסם

לא יום כיפור רועי, אלא יום השואה והגבורה, ויום הזיכרון לחללי צה"ל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא רציתי להכנס לדלת הזו ובכל זו ניסית והצלחת.

חלק גדול מהנופלים היו עם כיפה סרוגה /שומרי מסורת וחלק גדול משרת בצבא .

ואיפה ראית שכתבתי אחרת? ממילא זה רק מחזק את הטענה שהם צריכים לכבד את האירוע ולעמוד כמקובל.

לגבי לכבד את רגשותיהם השבריריים של הדתיים בפסח ויום כיפור - מצטער, אני כבר עושה את זה כל יום שישי

ושבת כשאני נאלץ לנסוע במכונית במקום בתחבורה ציבורית.

פורסם
ואיפה ראית שכתבתי אחרת? ממילא זה רק מחזק את הטענה שהם צריכים לכבד את האירוע ולעמוד כמקובל.

לגבי לכבד את רגשותיהם השבריריים של הדתיים בפסח ויום כיפור - מצטער, אני כבר עושה את זה כל יום שישי

רועי, איש יקר, קשה לי להביע את דעתי במקלדת הפלסטיק .:roll:

אין ספק שמדובר בנושא מורכב וטעון.

הבעת דעתי הייתה לגבי מעשהו של האיש במקרה הספציפי של פסיקת בית המשפט להגדרת המילה פומבי.

כמו כן אני עדיין חושב שהמצב החברתי שלנו הולך ומדרדר ,ולא רואה טעם להרחיב.

בברכה

מוטי.

פורסם

אם כלכך קשה לך לנהוג.

אני מוכר להסיע אותך עם המכונית שלך.

אפילו כל יום בשבוע,אם אתה רוצה.

תחבורה ציבורית זה לא דבר שעובד 9 עד 5, חמישה ימים בשבוע.

מה שיש בארץ זה לצאת מידי חובה.

אייל

פורסם
אהבתי את משחק מילים (מפולפל ,אין ספק),אז אלך איתך באותו ראש

על אותו בסיס :

החרדים לא עומדים בצפירה ובכל פעם לא מפספסים את הצילום הזה בחדשות .

ביום בו יאמר החרדי "אני מעדיף להיות תלוש ממי שרוצה להכתיב לי איך לחיות מאשר להיות מאוחד איתו על חשבון החופש שלי" ואתה לא תכעס או תביע מחאה בצורה כלשהי ,אז תוכל לקרוא לעצמך "תלוש".

שים לב :

הבעתי את דעתי למעשה של האיש כתגובה להגדרת בית המשפט למילה "פומבי" .לא נכנסתי לנושא של "להכתיב", גם אם זה מתקשר בצורה זו או אחרת.

קודם כל, תודה ששמת לב על הניסוח. זה בא לי טבעי, כמעט אוטומטי, אבל נחמד שמישהו מעריך.

לגבי הצפירה ומשמעותה, אנשים שאוהבים להכתיב לאחר מה מגעיל לו ומה מגדיל לו יש בכל מקום, אמונה ותרבות. לדתיים אין מונופול על הכפייה. לא מפריע לי שחרדי לא עומד בצפירה. כפי שנאמר: "היות שכפר בעיקר והוציא עצמו מהכלל וגו'." להוציא עצמך מהכלל זו זכות ששמורה לכל אחד ומי שרוצה שייצא "רשע".

ציטוט נבחר:

Civilization is the progress toward a society of privacy. The savage’s whole existence is public, ruled by the laws of his tribe. Civilization is the process of setting man free from men.

Ayn Rand

לגבי המחאה עצמה, יפה וראויה ושנונה וכל הסימפטיה למתערטל על מחאה מעולה.

אבל אתה כן הערת הערה כללית על המצב בהתייחסותך לקרוע ולה היתה מכוונת תשובתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למען האמת, מיקום המחאה שלו פשוט הזוי לחלוטין. כנראה שחסרים שם כמה ברגים.

אבל בינינו - אני מקווה שאפילו שהוא חיכה שהקטינים ילכו, מישהו מאלו שהיו שם יתבע אותו על הטרדה מינית.

אם יש לו מספיק שכל להתפשט בחנות, שיהיה לו מספיק כבוד עצמי כדי לתת את הדין על זה.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...