Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיברתי את המערכת קומלפט הכל טוב ויפה , אני שומע שירים בצורה טובה . בהתחלה פירקתי את כל הרדיו דיסק לגורמים בישביל לראות איפה הציאות של החשמל שלו ( כל החוטים מעורבבים ואין לי ניסיון בזה) עכשיו בהתחלה הרדיו דיסק עבד אבל נגיד שהייתי מגביר אז אחרי שעה זה היה מגביר אם ביכלל והיתי יכול לשחק עם הווליום וביכלל לא היה מזיז לו ופתאום בבום זה היה מגביר או מנמיך . ועכשיו ניסיתי לחבר את הMP3 שלי דרך הAUX שלו ועכשיו ביכלל לא שומעים ברדיו דיסק . מה שמצחיק שרואים שהדיסק רץ והכל טוב ויפה וגם שאני נכנס לתפריט אכן שומעים את הBEEP של הרדיו דיסק מכל הרמקולים אבל אין מוזיקה. מה הבעיה?

• תוכן חדש...