Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב קטן 5 דלתות , אמין , שיראה כמה שפחות מוסך ,

יש למחשהו בפורום רעיונות כולל נתונים :אמינות,צריכת דלק, מחיר , מידת סחירות וכו ,

תודה ,

פורסם

הבעיה היחידה עם הרכב הנ"ל זה שקשה מאוד למצוא אחד במצב טוב משום

שרכבים כאלה יחסית נחטפים מהר, בקיצור אתה חייב להתעזר בסבלנות

ולא להתפשר על אחד פחות טוב!

בהצלחה :)

פורסם

מה דעתכם על פולו 1999 שנראית שמור,צמיגים חדשים צבע כמעט לכל הרכב פרט לדלתות (המוכר טוען שהרכב נצבע קוסמטית בגלל קילופי צבע - ירוק )אוטומטי יד שנייה , מטופל במוסך מורשה , הוחלף טיימינג , מבקש 26000 ש

האם העיסקה כדאית ?

מה צריכת דלק ?

עלות טיפולים במוסך ?

האם קילופי הצבע זו תופעה מוכרת בפולו

מודה לעזרתכם ,

חג שמח

פורסם
מה דעתכם על פולו 1999 שנראית שמור,צמיגים חדשים צבע כמעט לכל הרכב פרט לדלתות (המוכר טוען שהרכב נצבע קוסמטית בגלל קילופי צבע - ירוק )אוטומטי יד שנייה , מטופל במוסך מורשה , הוחלף טיימינג , מבקש 26000 ש

האם העיסקה כדאית ?

מה צריכת דלק ?

עלות טיפולים במוסך ?

האם קילופי הצבע זו תופעה מוכרת בפולו

מודה לעזרתכם ,

חג שמח

מכונית גרמנית כך שהטיפולים לא הכי זולים, תופעת קילופי צבע נפוצה אני ראיתי איזה 3 בתקופה שחיפשתי וכולם עם קילופים בגג. צריך לזכור שהפולו לא תהיה שיא האמינות בידני, כמו כן 26000 זה מחיר לדתעי קצת יותר ממחירון (אני משער כי אז שחיפשתי ה2000 צורה חדשה עמד על 28000). אגב אין סיבה לשלם על רכב כזה מעל המחירון..לדעתי..

פורסם

מדובר בדגם ישן יחסית, לא איכותי במיוחד, כבר 9 שנים על הכביש.

הטיפולים כאמור לא זולים.

צביעה של כמעט כל האוטו מחשידה, למרות שבפולו יש לא מעט צבעים שסובלים מהשמש הישראלית.

פורסם

תודה רבה,

ירדתי מהעניין של הפולו,

מה דעתכם על אופל קורסה 2003 אוטומט GLX (לא מופיע GLX במחירון לוי יצחק ) , שייך לאישה מבוגרת נקנה בזכויות מס של משרד הביטחון , טיפולים במוסך קח"ן חיפה (מישהו מכיר ? , )

הרכב עבר 96000 ק"מ (לא הרבה מדי ל 2003 ?)

הקונה מבקשת 45000 ש"ח אני מאמין שתתגמש למחירון ,

כמו כן ראיתי רנו קליאו קלאסיק ( עם בגאז) יד ראשונה 2003 , 30000 ק"מ בלבד צבע בורדו אוטומט מבקשת 50000 לא מוכנה לרדת , גם אישה מבוגרת (אם שכולה ), הרכב נקנה בזיכוי מס ממשרד הביטחון ,

איזה רכב מהשניים הנ"ל עדיף לדעתכם ,

תודה מראש

פורסם

מה דעתך על סיאט איביזה 2001 ידנית 1600 100 כ"ס- עם תג מחיר של 35,000 ומנוע אמין מאוד, הרכב נוסע על הכיפק ונותן בהחלט תמורה לכספו של הקונה

(כנראה שבסוף החודש תהיה אחת כחולה למכירה:wink:)

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני מחפש רכב קטן וחסכוני , אין לי צורך ב 100 כח סוס (הרכב בשביל אישתי

מה דעתכם עדיף הרנו קליאו 2003 30000 ק"מ יד 1 , או אופל קורסה 2003 יד ראשונה 96000 ק"מ

• תוכן חדש...