Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

החלפתי מאייד מזגן שפוצץ ע"י בעל מקצוע לא אחראי

הלכתי למקום אחר שמתקן מזגנים הוא החליף לי את החלק

עכשיו המזגן ממש מקפיא אבל מאז האוטו מקרטע מעשן לא סוחב ואם מדליקים מזגן האוטו נכבה כשעוצרים

עשיתי טיפול לאוטו החלפתי כבלים של המצתים מכסה מפלג כולל רוטור .פלגים .שמן פילטרים.שמתי K44 בדלק

וכלום לא עוזר כולל ניקיתי את מנוע הצעדים ובדקתי שהוא עובד .פילטר דלק הוחלף

מה עוד אפשר לעשות? שמתי לב שהוא שיחק קצת עם המפלג כי יש לי שם סימן והוא טוען שהוא בכלל לא נגע שם

גם כשאני מחזיר לסימן האוטו טוחן דלק

עזרה בבקשה

פורסם

על איזה דגם של דייהו מדובר?

אם אתה בטוח שהוא שיחק במפלג אז כדאי שתיגש למוסך לבצע בדיקה של תזמון הצתה .

הבעיות שאתה מתאר יכולות בהחלט להיות תוצאה של תזמון הצתה לקוי .

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

בדוק האם לא התנתקה צינורית הוואקום לmap או לחילופין שלא החליפו בטעות בין מיקומי הצינורות של ה map ו egr .

זאת רק אפשרות מפני שאני מניח שהכל היה תקין לפני התיקון האחרון.

בהצלחה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

לפי התאור של הבעייה , המנוע חלש , כיוון הצתה נכון עם אקדח הצתה (סטרובוסקופ) יעזור אך לא יפתור את הבעיה , מזגן הוא צרכן הספק מאוד משמעותי במיוחד כאשר המנוע חלש. בדוק את אשר חברי המליצו לך במיוחד את צינורית הואקום המתחברת בין הסעפת לבין חיישן MAP כמו שאמר חברי הטוב יודקביץ, כמו כן בדוק דחיסה (קומפרסיה) של המנוע.

בהצלחה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

תודה לך חיים על התגובה

מדובר בדייהו רייסר ידנית שנת 94

ממש בובה של אוטו

כל צינורות הואקום תקינים

לגבי המיקום

יש אחד שיוצא מסעפת הדלק לתוך האוטו ואחד שיוצא ליד ומתחבר לאיזה חיישן שתלוי לו ליד הווישרים

מי זה מה אני לא יודע אשמח להסבר על שני החיישנים שהזכרת ומיקומם

תודה מראש

פורסם

לגבי בעל מכון לבדיקת רכב

הדייהו שלי שנת 94 עברה רק 100000 קילומטר לא אוכלת גרם שמן

המנוע שלה חזק עדיין וסוחב מצויין כל הבעיות התחילו ישר כשהאוטו יצא מהמוסך

בעל המוסך טוען שהוא לא נגע בכלום חוץ מהמזגן

חוץ מזה נזכרתי שהוא גם נגע בצמה של החוטים של ההזרקה הוא טען שהם נפלו על הפולי של הגל זיזים[אין לי שם מכסה] והשתפשפו בדקתי אותם 4 חוטים היו משופשפים שמתי סרט בידוד על כל אחד

לפני התיקון האוטו סחב מצויין גם כשהמזגן דולק

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום אבישאול.

תיזמון ההצתה הבסיסי בדגם רכב זה הוא קריטי - בק"מ הזה עדיף לבדוק ולכוון בעזרת שעון וואקום.

בדוק האם יחידת egr לא נתפסה במצב פתוח - שכיח בדגם זה.

האם אתה יכול להיות יותר ממוקד בבעית העשן - צבע , ריח , האם רק בסרק?

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

ברגע שמפעילים את המזגן, ישנו חיישן שנותן פקודה(במקרה שלך יש מחשב ניהול מנוע) למחשב להגביר את הטורים בסרק ל 100 - 120 סל"ד. מהתיאור שלך אם הרכב נכבה בסרק כניראה שיש עם זה בעיה.

החיישן שנימצא לייד הוישרים מצד ימין אם אתה עומד מול המנוע זה חיישן ה - MAP. ממנו יוצא צינור וואקום לסעפת היניקה.

למרות שיש ברכב שלך מפלג, ההצתה היא אלקטרונית ומנוהלת ע"י מחשב ניהול מנוע. עם זאת אם שיחקו לך במפלג יכלו לפגוע בתזמון ההצתה.

האם ללא הפעלת המזגן המנוע עובד סדיר? לא מקרתע? נידלק בסדר?

צריך חשמלאי רכב מנוסה שיבדוק את הבעיה.

בהצלחה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

האוטו במצב סרק קצת מגמגם ורואים עשן שחור ממש מעט אבל אם לוחצים על הדוושה יוצא ממש הרבה עשן

אם אחר כך בודקים את הפלגים הם מוצפים בדלק

אני הולך למוסך אני אדווח אם פתרו את הבעיה

אם מישהו יכול לחשוב על עוד משהו אני אודה לו

חיים תודה שוב

פורסם

עד כמה שזכור לי הפעלת בקרת המיזוג ברכב זה (חימום, סירקולציה וכוון אוורור) מופעלים עם וואקום, יתכן כי צינור וואקום דולף של מערכת בקרת המיזוג דולף או לא הוחזר למקומו כיאות.

פורסם

יש מקום לבדוק תקינות וסת הדלק (חור בדאפרגמא) , להוציא את צינורית הוואקום המתחברת לסעפת היניקה כאשר הקצה השני של הצינורית עדיין מחובר לווסת הדלק ,תן שאיבה בפה או בעזרת משא' וואקום ובדוק אם את דליפה מהוסת.יתכן ויש שאיבת בנזין מהוסת אל סעפת היניקה .

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...