Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכיבים:

HU פיוניר קומפוננט קידמי מורל פולס,קומפוננט אחורי JBL GT5 650C ,מגבר 4 ערוצים JBL CS 60.4 מונו רוקפורד P3001 סאב פיוניר TSW307D4 חיווט 8 גיי'ג

כמה תמונות...

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

P3001.JPG

בית פיוז.JPG

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הטויטרים עדיין לא מקובעים לשום מקום חבר שלי שהוא בעל הרכב היה צריך ללכת לעבודה אז אני המשכתי לעבוד על הרכב שלו ומחר נחפש להם מקום מתאים איפה שהוא ירצה למקם אותם

עומר החור הזה באמצע בסובארו B4 יש מין חלון כזה במושבים מאחור יש מישענת יד שכשאתה מוריד אותה אתה רואה את הבגאז אז חתכתי בפלטה חור מלבן

פורסם

אני לא מבין למה רצית להשתמש בשני סוגים שונים של קומפוננטים , שניהם בעלי אופי שונה , וזה שקראת להם " אחוריים " הם לא מספיק מאחור כדי שלא תרגיש את המידבאס - שהוא סה"כ בדלתות האחוריות - לא רחוק , ואני בספק אם הוא ישתלב טוב עם המידבאס של הפולס שנמצא פחות מחצי מטר ממנו .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כן , בפח :)

למה לך שני זוגות טוויטרים , שוב - בעלי אופי שונה .

יהיה לך סלט ברכב וחבל .

בתור מישהו שמבין , וגולש פה לא קצת , זה עלבון שבחרת בסאב פיוניר .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אתה צודק פשוט חבר שלי הזמין את המערכת מהאינטרנט בלי לישמוע ליראות להיתיעץ כלום יותר גרוע הוא הזמין לאחורה רמקולים 6X9 ואין לא מקום שם אז החכ הזמין על הדרך גם תיבות שהגודל של שניהם ביחד כמעט כמו תיבה של סאב אמרתי לא שיחזיר אותם ואם הוא יצליח לקבל את הכסף בחזרה יותר טוב

בחנות אמרו לא שאין אפשרות רק זיכוי אמרתי לא שיקח עוד סט של פולס,ואז המוכר אמר לו שאין לו עוד פולס מאיפה להשיג ובלה בלה אז הוא לקח את ה-JBL כי זה מה שהיה באוטו מחיר

עריכה :שום פריט ממה שהתקנתי לו לא היה לי קשר וקל וחומר לסאב של פיוניר

פורסם

ועוד שאלה קטנה למה פיוניר אבל למה?! כדי למרוח נוטלה ברכב?

המגברים אחלה.

הפולס אחלה

הקומפוננט השני מיותר לדעתי.

נו..טוב העיקר המבסוטה.

• תוכן חדש...