Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור פשוט ונורא, ברשותי מחשב ישן פנטיום שלוש, שיצא לשיפוץ.

במהלך השיפוץ נפל ההרדיסק ונדפק, כשעליו כל החומר המגובה שלי והחשוב ביותר, תמונות מפולין, נסיעות לחו"ל, תמונות ממפגשי המועדון, עבודות של הילדים, רשימות תפוצה וכד' בקיצור כל מה שאני צריך ואין דרך אמיתית לשחזר!

האור בקצה המנהרה, שאני צריך על מנת לשחזר דיסק תואם לדיסק הדפוק: ווסטרן דיגיטל WD80 אני זקוק למעגל המודפס כך שגם דיסק דפוק מכנית שהמעגל החשמלי שלו תקין יעשה את העבודה ויציל אותי מקריסה.

אם יש מישהו שברשותו כזה ומוכן לעזור ולהציל לי חמישים אחוז מהחיים-יזכה בתואר חסיד אומות העולם!

אני בטל-0528418246

תודה תודה תודה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, פרסם את הדגם המדוייק של ה80 גיגה, כי יש הרבה תתי דגמים ל WD וצריך התאמה של 100 אחוז.

חבל שאתה משקיע בשיפוץ של מחשב כזה, כי היום באלפייה אתה יכול להביא מחשב ליבה כפולה חדש ומהיר פי כמה וכמה,

בלי להסתכן באיבוד מידע ובלי להשקיע כסף מיותר בציוד מיושן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רן,

אל תתיאש, זה לא כזה שחור כמו שאתה חושב.

יש מעבדות מקצועיות שיכולות להעתיק את כל תוכן הדיסק לחדש, גם כאשר הדיסק דפוק.

זה אולי ידרוש ממך לשדרג מחשב, אבל לפחות המידע ישאר.

בין עמיתיך לעבודה יש כאלה שיוכלו לסייע בעדך למצוא את המקומות האמורים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מי שמסייע לי הוא מומחה בתחום, המחשב למרות שהוא פנטיום שלוש משודרג לרמה אמיתית טובה לצרכים שלי, בבית מחשב נוסף חזק מאוד המשמש לעבודה של אשתי, ולכן חשוב לי רק לשחזר את הדיסק ולהחזיר את המחשב הנוכחי לעבודה- הפרטים הם:

ווסטרן דיגיטל 80 G או WD-80-הצילו-תודה-רן

פורסם

היי רן,

יש לי שאלה קטנה, אם החומר כ"כ חשוב, ואתה לא רוצה להשקיע בשחזור אמיתי אצל חברות מקצועיות שיקחו סכום גבוה מאוד יחסית לעבודה כזו, ועם זאת, אתה בטוח שלוח חדש של הארד-דיסק 80 ג'יגה יפתור את הבעיה.. למה שלא תקנה דיסק קשיח חדש 80 ג'יגה בסביבות 150 ש"ח, תפרק ממנו את הלוח ותחזיר את ההארד דיסק לקדמותו?

אני חושב ש 150 ש"ח הם לא סכום בשמיים לעומת מצב החירום שאתה מתאר פה..

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם
היי רן,

יש לי שאלה קטנה, אם החומר כ"כ חשוב, ואתה לא רוצה להשקיע בשחזור אמיתי אצל חברות מקצועיות שיקחו סכום גבוה מאוד יחסית לעבודה כזו, ועם זאת, אתה בטוח שלוח חדש של הארד-דיסק 80 ג'יגה יפתור את הבעיה.. למה שלא תקנה דיסק קשיח חדש 80 ג'יגה בסביבות 150 ש"ח, תפרק ממנו את הלוח ותחזיר את ההארד דיסק לקדמותו?

אני חושב ש 150 ש"ח הם לא סכום בשמיים לעומת מצב החירום שאתה מתאר פה..

צריך למצוא אחד מתאים בדיוק וזו הבעייה...האחריות על התיקון והתשלום על מי שקילקל...ולכן אני יודע שימצא פיתרון בסוף, חשוב לי רק שהפתרון יהיה מהיר כי אני די תקוע....רן

פורסם
מי שמסייע לי הוא מומחה בתחום, המחשב למרות שהוא פנטיום שלוש משודרג לרמה אמיתית טובה לצרכים שלי, בבית מחשב נוסף חזק מאוד המשמש לעבודה של אשתי, ולכן חשוב לי רק לשחזר את הדיסק ולהחזיר את המחשב הנוכחי לעבודה- הפרטים הם:

ווסטרן דיגיטל 80 G או WD-80-הצילו-תודה-רן

המספר שנתת הוא לא הדגם של הדיסק, צ"ל:

WD Caviar

Drive Parameters:

LBA 156301488

MDL:WD800JB

DATE:03 FEB 2004

DCM: ESBHCTJCA

אם הפרטים שכתבתי זהים לפרטים שעל הדיסק הקשיח שלך, אתה מוזמן להגיע לכפר סבא ואשמח לעזור.

ארז

ארז רונן

פורסם

זה מה שקורה שיש לך חצי חיים על דיסק ואתה לא דואג לגיבוי מוקדם, מקווה שהבנת את המסר ומקווה שתבא על פיתרון אבל תזכור שבפעם הבאה, גיבוי

אצלי כל דבר יש ב 2 העתקים נוספים (על דיסק נוסף במחשב ועל דיסק נייד)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
זה מה שקורה שיש לך חצי חיים על דיסק ואתה לא דואג לגיבוי מוקדם, מקווה שהבנת את המסר ומקווה שתבא על פיתרון אבל תזכור שבפעם הבאה, גיבוי

אצלי כל דבר יש ב 2 העתקים נוספים (על דיסק נוסף במחשב ועל דיסק נייד)

הכי פחות אני צריך עכשיו הטפות מוסר...מספיק דפוק גם ככה...רן

פורסם

אני מוכן להציע את עזרתי גם כן.

הדגם המדוייק אצלי:

Model: WD800JB-00JJC0

Date: 29 JUL 2007

DCM: HSCHNTJEAN

LBA 156301488

אם זה עוזר לך צור קשר

[email protected]

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

הוא חייב להיות הדגם הספציפי, שזה בד"כ משהו כזה: WD80GB829057432987529, המיספור הזה מופיע בד"כ בחלק העליון של הדיסק הקשיח[מודפס על הנייר].

כי זה בדיוק כמו שלדה של רכב,

כמו שיש סקודה פאביה, יש גם סקודה סופרב ושתי המכוניות שונות במכלולים מסויימים,

כנ"ל דיסק קשיח.

----

פורסם

שלום לך

כדאי שתפרסם את המספר המודפס על הפלטה האלקטרונית .

הוא נמא בצד שמאל בצורה מודגשת

זה יעזור

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

לחברה מקצועית, השחזור הזה יהיה משחק ילדים, הרי רק המעגל נדפק, החברות הללו בדרך כלל משחזרות משריפות, טביעות ונזקים קשים מכאניים הרבה יותר גודלים, לכן כנראה שבאמת אין טעם לשלם 1000 שקל על כך, אם זה רק הלוח המודפס.

• תוכן חדש...