Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטת מכוניות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחי זה צבע מחדש, אז קח תאוטו לפחח , תעביר צבע למכסה מנוע, אני מאמין שזה יגיע ל 700-800 שקל , אבל יצא כמו חדש או אפילו יותר טוב.....אוווווווו

:evil: תומר שזועם!

יוצא לריס?

פורסם

פאק ! כאילו עד כמה אנשים יכולים להיות מניאקים ?! רק בארץ זה קורה ! רק בארץ שורטים מכוניות בכוונה, רק בארץ גונבים סמלים ! פאק ! פשוט כואב הלב לראות את מכסה המנוע ככה. פשוט כואב. :(

לאון.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
תגיד, לא פנית לביטוח בקשר לפגיעות מהברד?

אם לא, תפנה אליהם (אם עדיין לא מאוחר) ותתקן.

יחליפו לך מכסה מנוע, ויפתרו לך 2 הבעיות...

לצערי הרב כבר פנינו לביטוח בקשר לפגיעות הברד

הייתי אז בצבא ואבי טיפל בכל הקטע...

הקטע שהוא העדיף לקחת פיצוי כספי מאשר לתקן...

ועבדו עלינו, וחזק!!!

ועכשיו אי אפשר לעשות כלום...

!!?!! אני בעצבים, אז מצטער אם אני עושה פה קצת שטויות לפעמים... תנסו להבין אותי...

כמה אחוז ירידת ערך קיבלתם?

לא יודע בדיוק...

אבל אתה בטח תצחק לשמוע שקיבלנו משהו כמו 2000 ש"ח... אחרי שלקחו לנו פעמיים השתתפות עצמית... (גם עם ההשתתפות העצמית הכסף שקיבלנו נמוך לאללה! בחברה (קמור) צחקנו עלינו ואמרנו שהיינו אמורים לקבל לפחות 15K....

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם
אפילו שהאוטו לא שלי, ואני אפילו לא מכיר אותך (אני חושב) עלה לי הרגע הסעיף ברמה שאי אפשר לתאר במילים. לפחות לא ע"ג הפורום (המנהלים יצנזרו :) )

תודה....

פורסם
רק רצית י להוסיף ולהגיד שפעם היה לי רכב שנראה כמו מיליון דולר ונסע כמו שתי מיליון דולר...

עכשיו הוא רק נוסע כמו שתי מיליון דולר... לטוב ולרע...

ב.מ.וו 318?!

מה לעשות...

עד כדיי כך האהבה עיוורת :lol: .

בידידות.

מה כן,

כואב הלב על השריטות. בהתחלה שראיתי את הת'רד אמרתי בטח עוד שריטות קטנות. במיוחד אחרי שהזכרת עלים, אז הייתי בטוח שזה בגודל שלהם. אבל בחיי, זה כבר זנות! גועל נפש, פשוט בושה וחרפה!!!!

318? זה 316 יחמוד....

וכן, האהבה גדולה תתעלה גם מעל סמ"קים.... זה הכל בצורה שהיא מספקת אותם ויודעת איך לשלוט בהם בכזאת .... בכזאת.... לא יכול אפילו לתאר את זה.... זה פשוט מרגש אותי כל פעם מחדש....

פורסם

כוס אמא שלו!

זאת שריטה של99% בכוונה,כמה חארות יש בארץ אחת זה מדהים.

בגלל דברים כאלה אני משתדל לחנות במקום עם מלא אנשים כדי שלא יגנבו את המערכת או יעשו לו משהו,לפעמים שום פתרון נגד חארות לא עוזר.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

איזה מזדיינים!!

אם הייתי תופס מישהו עושה לי ככה...וואי וואי..הייתי מעתיק את החריטות לגוף שלו!

אני מאחל לאיזה נבלה כזה שישרוט את האוטו של יאשה(חדרה קוזה נוסטרה) ויאשה יראה אותו..זה יהיה יפה! :wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

לא קשור אבל קודם כל משתתף בצערך ...

דבר שני רוב אלו ששורטים את המכוניות אלו ערסים חסרו מעש...

דוגמא יפה לזה (האמת שגם טיפה מצחיקה לשניה אחת עם יש לכם הומור שחור) זה שראיתי יום אחד על מכסה מנוע של יונדאי קופה- חריטה גדולה שבה רשום לא פחות מ-תתחדש!!

אל תדאגו זה מעצבן באותה המידה!

די לשיעמום!

לרכב שלי טפו טפו אין שריטות (חריטות אומן) בזמן שהוא שלי.. אבל יש סימני עבר (כשהיה דנדש) גם מעצבן אבל לא כמו חדשה.....

יום טוב לכולכם

פורסם
לא קשור אבל קודם כל משתתף בצערך ...

דבר שני רוב אלו ששורטים את המכוניות אלו ערסים חסרו מעש...

דוגמא יפה לזה (האמת שגם טיפה מצחיקה לשניה אחת עם יש לכם הומור שחור) זה שראיתי יום אחד על מכסה מנוע של יונדאי קופה- חריטה גדולה שבה רשום לא פחות מ-תתחדש!!

אל תדאגו זה מעצבן באותה המידה!

די לשיעמום!

לרכב שלי טפו טפו אין שריטות (חריטות אומן) בזמן שהוא שלי.. אבל יש סימני עבר (כשהיה דנדש) גם מעצבן אבל לא כמו חדשה.....

יום טוב לכולכם

זה כבר אנשים קנאים מנייקים

רואים רכב חדש בשכונה - אז צריך להרוס אותו קצת כדי שלא יבלוט לעיין

זאת הגישה של בני *ונות ששורטים בכוונה ........ :evil::mad::mad:

פורסם
רק רצית י להוסיף ולהגיד שפעם היה לי רכב שנראה כמו מיליון דולר ונסע כמו שתי מיליון דולר...

עכשיו הוא רק נוסע כמו שתי מיליון דולר... לטוב ולרע...

ב.מ.וו 318?!

מה לעשות...

עד כדיי כך האהבה עיוורת :lol: .

בידידות.

מה כן,

כואב הלב על השריטות. בהתחלה שראיתי את הת'רד אמרתי בטח עוד שריטות קטנות. במיוחד אחרי שהזכרת עלים, אז הייתי בטוח שזה בגודל שלהם. אבל בחיי, זה כבר זנות! גועל נפש, פשוט בושה וחרפה!!!!

318? זה 316 יחמוד....

וכן, האהבה גדולה תתעלה גם מעל סמ"קים.... זה הכל בצורה שהיא מספקת אותם ויודעת איך לשלוט בהם בכזאת .... בכזאת.... לא יכול אפילו לתאר את זה.... זה פשוט מרגש אותי כל פעם מחדש....

אם זה מרגש אותך, חכה שתהיה לך קליאו ספורט :twisted: רק תשתדל לשים בה ניילונים על הריפוד לפני שאתה יוצא לנסיעות :wink:

Finger's gonna kill me.

פורסם

אחי משתתף בצערך....

אלה ששורטים וגונבים סמלים הם באמת חארות. את האוטו הקודם שלי גם חרטו וגנבו לי מס' פעמים את הסמלים.

באוטו הקודם שלי הגדילו לעשות וקפצו לי על הגג עד שהפח התעקם.

לבסוף כאב לי הלב על האוטו ומכרתי אותו בלית ברירה.

ובאוטו הנוכחי שוב גנבו לי את שני הסמלים. (אני מיואש ולכן אני לא שם סמלים חדשים.)

פורסם

מעצבן בטירוף! :mad: כבר איימתי על שכן שלי וההורים שלו שאם הוא יורק לי שוב על האוטו, אני אדפוק לא מוחטה בגרון, ואחרי זה לאט לאט אני פשוט אשבור ואחתוך כל חלק בגוף שלו עד שימות... ומאז, רק ציפורים מחרבנות לי עליה!

אבל השבוע מישהו התיישב לי על המסה מנוע, כנראה עם איזה כפתור במכנסיים, ושרט לי שטח גדול, אבל שריטה קלה.. GS27 אמור לפתור את זה בקלות, אבל במקרה הזה.. רק חתכים בכל הגוף ילמדו לקח!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...