Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

היום נסעתי בקטע כביש (בתחום העיר ראשון לציון). במטרה להוריד נוסע, נסעתי בקטע כביש המוגדר כנתיב לתחבורה ציבורית(מוצב תמרור ב-35).

במקום קיים גשר להולכי רגל- אולם המקום היחיד בו ניתן להוריד נוסע כך שתהיה לו גישה סבירה אל הגשר הינה באחת מ-2 הדרכים:

1. נסיעה בנת"צ.

2. נסיעה בנת"צ לשם פניה ימינה (נסיעה מותרת), ביצוע פניית פרסה לאחר הפניה ימינה, וחזרה לנת"צ במרחק של 3-4 מטרים מהמקום בו יצאתי מהנת"צ.

מאחר ונראה לי קצת דבילי לבחור באפשרות השניה (באמת מדובר במספר מטרים בודדים) בחרתי באפשרות הראשונה.

ע"פ החוק- מאחר והשילוט על תחילת הנת"צ נמצא מיד לאחר הפניה ימינה, ואין שילוט דומה בחזרה לאותו הקטע- סך כל הקטע המוגדר כנת"צ הוא 3-4 מטרים (כגודל אי-התנועה שהייתי עוקף לו פניתי ימינה וביצעתי פניית פרסה). כמובן שהשוטר שעמד בצד הדרך סימן לי לעצור (למרות שראה בוודאות שהורדתי נוסע במקום, וכן שלא היה עומס תנועה שהיה מביא תועלת מהנסיעה בנת"צ). המפגש הסתיים בדו"ח על סך 250 ש"ח.

רקע: בעל רישיון קרוב ל11 שנים, ללא כל עבירת תנועה (גיליון הרשעות נקי). לא מעוניין בהמרת הדו"ח לאזהרה על אף שהוצע לי. (מעוניין להמיר את הדוח באזהרה רק אם לא אצליח לבטל אותו מהטענות שהועלו).

האם יש למישהו רעיון ו\או הארה כיצד ניתן לבטל את הדו"ח (כמובן- שליחת הודעה עם בקשה לביטול קנס. השאלה- האם יש דבר ספציפי ששווה לרשום שם). כמו כן, אין לי בעיה לשלם סכום כסף דומה לעו"ד- ורק לא לספוג את הדו"ח המטופש הזה!

תודה רבה!

תומרC

הערה נוספת- לא יודע עד כמה היא תופסת:

במקום הוצב תמרור ב-49 (מותר לעבור את המקום המסומן בתמרור זה מימין או משמאל. חץ בצבע צהוב מורה על כיוון הנסיעה לתחבורה ציבורית בלבד) כאשר 2 החיצים בצבע לבן.

בגדול, הכיוון שלי הוא לא לתקוף את חוקיות השילוט (למרות שאם זה יעזור זה אופציה טובה) אלא לציין שלמטרת הורדת נוסע למעבר בגשר לא היתה ברירה סבירה אחרת (סבירה= הפרעה מינימלית לתנועה וסיכון מינימלי למשתמשים בדרך).

פורסם

ערכתי חיפוש קטן בנושאים שהועלו כבר בפורום, ונתקלתי בדבר הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=38226

אינני יודעת כמה הוא יכל לעזור ולהועיל לך, אבל להזיק זה בטוח לא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...