Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מהקל:

1.הציעו לי פנס לאלפא (חזיתי צד ימין) ב- 300 ש"ח. עסקה שווה?

האם מישהו מכיר חנות עם שלל של פנסים??? (שוקל להחליף לפנס של TI, אבל קודם נתחיל בקטן ונמצא זוג לפנס החזיתי שלי..)

2.מתלים, כנראה הבולם האחורי מצד שמאל הלך (כנראה האלפא רוצה שאני ארגיש בקארט..)

כמה צריך לעלות להחליף זוג אחוריים סטנדרטים? אהא וכמה יעלה לשדרג אותם למשהו ספורטיבי יותר?

3. קרבורטורים, הכל טוב ויפה, אני מתניע ופתאום שומע בק-פיירים עצבניים ביותר..

בהתחלה חשבתי שזה מהספריי קרב' אבל הם לא הפסיקו.. פתחתי ונדהמתי לגלות ש"נעלם" תריס (של הצ'וק) בקרב' השמאלי.. מישהו מכיר מקום שאנהי אמצא בוא תריס כזה?.

אתם חושבים שאני יכול לפרק את הקרב' ופשוט לבוא איתם למכון ולתת להם שם לנקות ולסדר את התריס (זה שטויות שתי ברגים זעירים), סיבכתי פה.. קיצר מוסך יעשה לי את העבודה בסכום נמוכן יותר אם אני ישר יביא לו קרב' (בלי אוטו... :p )

תודה תודה.. אהא שוב תודה לכל המגיבים

פורסם
נתחיל מהקל:

1ש"נעלם" תריס (של הצ'וק) בקרב' השמאלי.. מישהו מכיר מקום שאנהי אמצא בוא תריס כזה?.

תודה תודה.. אהא שוב תודה לכל המגיבים

אני מניח שיש לך קרבורטור אחד, כפול, באמצע, ולא שניים כפולים (אחד על כל ראש) כמו ב TI.

נתחיל בזה שהקרבורטור לא אמור להיות סימטרי. עד כמה שידוע לי זה קרבורטור דו דרגתי, כלומר שלוע אחד נפתח החל מסל"ד מסויים. לכן יכול להיות שבשמאלי פשוט לא אמור להיות תריס כזה, והצ'וק עובד רק על הימני.

כדאי שתלמד את המבנה הקרבטורטור לפני שאתה מתחיל להתעסק איתו, זה לא נושא לניחושים. ספר היינס יכול לעזור.

לגבי פנסים של TI, הסיכוי למצוא בארץ את תושבת הפלסטיק והפנסים נראה לי די קלוש.

300 ש"ח לפנס נשמע סביר.

• תוכן חדש...