Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תכניס לו רעיונות לראש.. אם הוא יביא לי ביצה הוא גם יאבד אחת :twisted:

סתם סתם..

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע עד כמה זה בר ביצוע, אבל הרעיון נחמד לדעתי.

אם יש לך חבר בעל שדה, אפשר לקצור (שם הכלה המאושרת) התינשאי לי. עד כאן הכל נחמד.

שוב אם יש לך חבר שיש לו מטוס חקלאי או אפשר אפילו לשכור טיסה ראיתי שיש כאלה, ופשוט לעבור מעל השדה הזה.

משם כבר בטח סתתדר :)

בכל מקרה, שיהיה במזל טוב.

:-) just smile
פורסם
שטוטית,כמה דברים לי אלייך:

1.אין לי בעייה לארגן את מה שהצעת,יש לי חבר שמנהל את הקולנוע בבת ים,הבעייה היחידה היא שלא מתאים לעשות את זה עם כל העולם ואישתו.

2

אבל עידן, כל העולם אשתו וגם אללה איסתר ולהקתו יודעים שאתה עומד להציע נישואין, פתאום הפכת לבחור דיסקרטי?

אירית

פורסם

1.אין לי בעייה עם זה שכל העולם ידעו שעומדת להיות הצעת נישואין (למרות שלמעט אחיי שבסוד העניין אף אחד מקרוביי לא יודע).

2.בהמשך ל-1, אין לי רצון שכל העולם ואישתו יהיו נוכחים במאורע....

קפיש ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם אתה מציע לה נישואים בדרייב אין או משהו כזה, אל תשכח לצפות בקטע של אסייג "אל תתחתן אחי אני אומר לך תברח", ככה היא תעריך את זה יותר :)

שיהיה בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפני שראיתי שאתם מגיעים בטיסות נפרדות, ושגם לא תהיה טבעת בזמן, רציתי להציע שתתארגן על לכסות את השלט של נוקיה שרואים מהטרמינל בכרזה מתאימה. אבל לא, אתה יש לך לוגיסטיקה אתה. בשביל מה אני טורח בכלל?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קבל רעיון ששמרתי אותו לעצמי (למרות שהוא לא הכי ייחודי בעולם וכבר ביצעו אותו פעם):

באחת הקומות הגבוהות של מגדלי עזריאלי ישנה מסעדה. "2C".

מה דעתך לברר עם בעל המקום ועם הנוגעים בדבר של מגדלי עזריאלי, ולתאם שבזמן שאתם תשבו לארוחת ערב רומנטית בצמוד לאחד מהחלונות של המגדל, משקיפים לנוף של ת"א, באורח פלא - מתקן שטיפת החלונות יירד לו לאיטו אל מתחת לחלון שבו אתה יושבים (בתיאום מראש כמובן) - ועל המתקן יימצאו האחים שלך עם שלט שיהיה כתוב עליו מה שתרצה... ובשלב הזה שזוגתך לעתיד תיהיה בהלם מוחלט - יוצאת הטבעת.

גם מיוחד, גם בר ביצוע (כי שמעתי על כמה הצעות נישאוים כאלו), גם סוג של אקסטרים (אני מניח שהאחים שלך מעולם לא ראו את עזריאלי מהזווית הזו) וגם נראה לי שאפשר לארגן את זה די במהירות.

בכול מקרה, בהצלחה! ומזל טוב!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
לפני שראיתי שאתם מגיעים בטיסות נפרדות, ושגם לא תהיה טבעת בזמן, רציתי להציע שתתארגן על לכסות את השלט של נוקיה שרואים מהטרמינל בכרזה מתאימה

האמת שזה רעיון אדיר !

לא נראה לי שיש מישהו שיכול לפספס את השלט הזה,באמת יכול להיות מגניב עבור מי שמתכנן לעשות את זה לאחר\לפני טיסה.

רק חבל שאנחנו לא טסים יחד...:-(

קבל רעיון ששמרתי אותו לעצמי (למרות שהוא לא הכי ייחודי בעולם וכבר ביצעו אותו פעם):

באחת הקומות הגבוהות של מגדלי עזריאלי ישנה מסעדה. "2C".

מה דעתך לברר עם בעל המקום ועם הנוגעים בדבר של מגדלי עזריאלי, ולתאם שבזמן שאתם תשבו לארוחת ערב רומנטית בצמוד לאחד מהחלונות של המגדל, משקיפים לנוף של ת"א, באורח פלא - מתקן שטיפת החלונות יירד לו לאיטו אל מתחת לחלון שבו אתה יושבים (בתיאום מראש כמובן) - ועל המתקן יימצאו האחים שלך עם שלט שיהיה כתוב עליו מה שתרצה... ובשלב הזה שזוגתך לעתיד תיהיה בהלם מוחלט - יוצאת הטבעת.

האמת שרעיון מגניב לאללה ובאמת מקורי !

אני אנסה לבדוק עד כמה הוא באמת בר ביצוע בארצנו הביוקרטית..... (עוד עלולים להגיד לי שאי אפשר כי אחים שלי לא מוסמכים לביצוע סנפלינג...).

אבל שווה בדיקה,ואני אעדכן לגבי האפשרות הזאת.

פורסם

לא רוצה לבאס או משהו, אבל לא אמורה להיות טבעת אירוסין יחסית קטנה שהחתן בוחר, וטבעת נישואין גדולה(מן הסתם יקרה יותר) שהחתן והכלה בוחרים יחד (אחרי שהיא אומרת כן) ?

לגבי רעיונות - לא הבנתי כלכך מה הבעיה עם הרעיון של הצניחה..

הרי אתה יכול להעלות את הרעיון, שאתה והאחיך הולכים לצנוח ואם היא מצטרפת..

אם היא צונחת - אז האחים שלך יקפצו קודם ויוציאו את השלט עם השאלה כשאתם באוויר אחריהם (ואם היא תגיד לא, תמיד אפשר לקרוע לה את המנצח).

אם היא לא צונחת - אז תחזיק אתה את השלט, ובזמן הצניחה, בדרך אליה (כשהיא מחכה למטה) - תוציא אותו בשמיים.

תעשה אותו מספיק גדול, שאתה ואחיך תחזיקו מ2 צדדים - היא בטוח תראה ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כנראה שאתה לא מבין בעניין,טבעת אירוסין היא הטבעת המפוארת יותר אפילו מומלץ בשילוב יהלומים ואילו טבעת הנישואים היאר טבעת פשוטה יותר,עגולה וחלקה מבפנים וללא יהלומים.

לעניין הצעת הנישואים,אני אישית עשיתי את זה הכי דיסקרטי ורומנטי בצימר בגליל, כאשר בעל הצימר סידר את הצימר כפי שביקשתי(הבאתי לו ציוד) וכאשר אני ואשתי חזרנו מארוחת ערב במסעדה היא נכנסה לחדר המומה(נרות,פרחים וכול הטררם הזה...).

חבר שלי הציע בצורה מקורית ,הלך לקומזיץ בפלמחים עם עוד שני זוגות חברים ,לקרת חצות הציע לחברתו, אז, טיול בחוף ומאחורי צוק ישנו קטע שרואים רק אחרי שעושים עיקוף קטן לצוק ושם עמדנו כל החברים עם כתובת אש שהוכנה מראש ועם מוזיקה שהושמעה בשלב מוסכם ובסוף העיקוף איך שרואים את כתובת האש הוא ירד על הברכיים והציע ואחרי שהיא הסכימה ,יצאנו כל החברים מהמחבוא שלנו וחגגנו עד הבוקר .

בהצלחה.

פורסם

פקק באיילון, לארגן איכשהו שיהיה התינשאי לי על השלט האלקטורני שמודיע על המצב בכביש. אתה לוקח מכשיר סלולרי, ווקי טוקי, שם כהאזנה במכונית שלך, אתם נוסעים, רצוי בפקק (אם חברה תגיד- למה עכשיו, יהיה פקקים, תגיד לה שאתה מתגעגע לפקק באיילון) אתה לרגע מתעסק באוטו, אומר לה: "תסתכלי בשלט של התנועה, תגידי לי מה כתוב", והאחים שלך שישמעו את המתרחש באוטו ידאגו שבאותו הרגע השלט יתחלף לכמה שניות להצעת הנישואין. לא יודע עד כמה זה אפשרי, שווה לבדוק.

הצעה אחרת- להתקע עם האוטו במכוון, להזמין גרירה, הגרר יגיע מקושט כמו אוטו חתונה, אתה תכרגע ותגיד לה: "אני רוצה להפוך מהאחד שהולך איתך לחנויות לאחד שאת גוררת לקניות, התינשאי לי?"

לעשות תאונה ולהרוג איזה עובר אורח, לקחת את הגופה במכונית, לעצור בצד הדרך ולהתחיל לחפור היא כל הזמן מזועזעת, אתה חופר חופר עד שאתה מגיע לקופסת אוצר ואז אתה מציע לה נישואים. סתם סתם צוחק איתך. הנה האמיתי.

אתה אומר לה בואי איתי לחוף הים, לחפש אוצרות על החוף, משיגים גלאי מתכות ומשחקים איתו שיצפצף בלחיצה, הולכים הולכים עד שמגיעים לנקודה שקברת בה מראש תיבת אוצר שבה יש הרבה תמונות שלכם, תיבת אהבה קטנה, שהבמרכז שלה יש את הטבעת, עם תאורה, מגינה. הייתי אומר שאפשר לארגן כזה ב300 שקל. אתה מתחיל לחפור, מוציא, מציע נישואין ואז האחים שלך מגיעים מחופשים לשודדי ים ומתחילים לצלם.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

אכן טבעת האירוסין הינה הטבעת ה"מפוארת" ואילו טבעת הנישואין הינה הטבעת הפשוטה שעל פי ההלכה אסור שתיהיה משובצת ביהלומים (בלי קשר,את טבעות הנישואין חברה שלי תעצב ותייצר,זה המקצוע שלה).

אהבתי את הרעיונות המקוריים, של קומזיצים,פקקי תנועה וכדומה,אני צריך רק לבדוק עד כמה ניתן ליישם אותם.

• תוכן חדש...