Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

NEWSFLASH: גם התערוכות בחו"ל, בדוכנים של פרארי, למבורגיני, בנטלי ואסטון מרטין - המכוניות סגורות. בפורשה רק חלק מהדגמים פתוחים.

הם נותנים להכנס לתוך שטח הדוכן שלהם, ולשבת במכוניות רק לאנשים שהם לקוחות פוטנציאלים. וזה ידידי, בדיוק המצב בארץ.

בארץ אתה גם יכול לגשת לסוכנות רכב ולשבת באוטו. בכל הסוכנויות המכוניות פתוחות (אלה אם כי הרכב מכור מתצוגה).

נכון, התערוכה לא ענקית. אבל הגודל של התערוכה עומד ביחס לכמות התצוגה וגודל השטח שכל יבואן משכיר לצורך התצוגה שלו.

אל תשכח שבחו"ל יש לך עשרות סדנאות שיפורים שמציגות, כל מיני חברות קטנות שמייצרות 50 רכבים בשנה שגם מציגות.

יצרני צמיגים, תכשירי ניקוי לרכב, חנויות ציוד לרכב ועוד עשרות נושאים שהם לא באמת יצרני רכב שמציגים שם.

ומה לעשות, בישראל אין יצרניות כמו TVR או ARTEGA. ואין לנו סדנאות שיפורים כמו TechART או ALPINA.

אל תשכח גם שהתערוכה בארץ, בניגוד לתערוכות כמו בגרמניה, צרפת, אנגליה או ארה"ב - הן באחריות היבואן המקומי.

בעוד במדינות שציינתי, התערוכה נערכת ע"י היצרנית עצמה שמשקיעה מליונים (ואף עשרות מליונים) של יורואים בהקמת דוכנים ובניינים.

לגבי הקהל, אם אתה חושב שבחו"ל התערוכות הללו לא עמוסות, יש לי חדשות בשבילך.

הייתי לא פעם בתערוכות רכב בחו"ל, ותמיד עמוס שם. אלה אם אתה מגיע ביום שסגור לתקשורת או משהו בסגנון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 311
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוצים לחסוך תתקשרו לחברת האשראי שלכם ובקשו לקנות כרטיס מוזל בתמורה לנקודות. כמה כבר יעלה 50 שקל+250 נקודות מחיר סביר. עכשיו פיתרון לאוכל- לבוא לתערוכה עם בטן מלאה או להגניב לתוך התערוכה עם תיק בקבוק קולה גדול [10 שקל בהגזמה] לאלה שלא רוצים להיראות שונים מאחר תמלאו בבית בבקבוקים קטנים של קוקה קולה או פפסי. נראה לי ששניצל וסלט ירקות בפיתה יספיק לבנאדם. [לא לשכוח לעטוף בנייר אלומניום וכך תוכלו לשמור על חום של השניצל]. כמה כבר יעלה שניצל מוכן 10 שקל באופן מוגזם, ירקות עוד 10 שקל, פיתה אחת עולה 3 שקל. עכשיו לחישוב האחרון [חישבתי לשני אנשים].

שני כרטיסים לתערוכה 100 שקל+500 נקודות.

שני בקבוקים קטנים מלאים בקולה מבקבוק אחד גדול שעלה 7 שקל.

שני שניצלים 10 שקל

שני מנות סלט ירקות 10 שקל.

שני פיתות 6 שקל.

100+7+10+10+6=133 שקל סה"כ.

אתם יכולים לחסוף עוד יותר ולקנות מנות חמות ולקחת מים חמים בתרמוס. אה-מה-מה כל מנה חמה מלאה במלח.

עכשיו תעשו את החישוב בעצמכם ותראו כמה אתם חוסכים. בהצלחה לכולם!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תתעוררו! אוטומוטור נועדה לגזור קופון כמה שיותר שמן ולא מעניין אותם נעליים מתרבות מוטורית או מכוניות!

מי שמשכיר שם דוכן אפילו פיצפון יודע בדיוק למה הכוונה. גזלנים.

דרך אגב, הם סירבו לקבל בחינם, הפקה של מופע דריפטינג עם הטובים בארץ. בטוח שזה יכל להיות שיא התערוכה שלהם + להביא עוד הורבה קהל + חינוך בספורט מוטורית לקהל הרחב.

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

מה היה התירוץ שלהם לסירוב ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הם לא ממש נימקו סיבה.

זה היה יותר בסגנון של... תודה, יש לנו כבר הכל! לא מעוניינים! לך חפש תחברים שלך אם אתה לא מוכן לשלם לנו קג'יליון שקל בשביל שאנחנו נהנה מיותר מבקרים, כסף, SHOW, חשיפה, וכיף לקהל....

ואנחנו סה"כ רצינו לקבל קצת מודעות מהקהל הרחב לעוד ספורט מדהים בישראל :roll:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

90 שקל...יקר!!!

את האמת אני יוכל להגיע לתערוכה

רק חבל שאין הנחה לחיילים

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הולך!

הפעם אני רוצה להיות הראשון שלוקח את ידית ההילוכים של האיבו!!!!!!!

:brickwall::sissies:

תראו אותי שם במידה ואשיג VIP או חינמים. לא נותן להם אגורה.

פורסם
תתעוררו! אוטומוטור נועדה לגזור קופון כמה שיותר שמן ולא מעניין אותם נעליים מתרבות מוטורית או מכוניות!

תום

אין כמעט חברות שעושות את העבודה שלהן מתוך אג'נדה חברתית.

הרעיון בחברה הוא להרוויח כסף, והם מנצלים משהו שיש לו ביקוש ולקוחות יהיו מוכנים לשלם כסף.

ד"א, לידיעתך, במידה והם נותנים לך סתם ככה שטח לשחק בדריפטים, הם צריכים לשלם על זה להנהלת מרכז הירידים.

ומי בדיוק ישלם על הצמיגים, על הדלק וכו' וכו' ?

בתערוכה הקודמת הביאו אימפרזה שעשתה כל מיני דריפטים, דונאטים וכו' - כנראה שזה לא תפס מספיק.

או שיש את אותו דבר גם עכשיו, והם לא ממש צריכים אותך שם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בכל אוטומוטור נראה לי, מגיע יובל מלמד לעשות קצת דונאטים - לא דריפטינג!

השטות הזאת תמיד ממלאת לגמרי את הרחבה שבה זה קורה ואת כל הכיסאות של הVIP.

אני רק יכול לתאר לעצמי מה יהיה עם מופע דריפטינג אמיתי... :roll:

כל העניין זה שאני הצעתי להם את המופע כולו בהתנדבות - בלי כסף!

אנחנו נדאג לצמיגים לדלק ולכל האירגון מאחורי המופע, איפה תמצא הצעה כזאת?

הם רק יכלו להרוויח מזה נקודה.

אני לא חושב שהם צריכים אותי בכלל, אבל הייתה להם הזדמנות פה להוסיף אקט שיכל להיות הכי חזק בתערוכה כולה! ועוד בלי כסף!

תום

פורסם

מגיעה עם חברים , תכננו ללכת לשם וחיפשתי את הדיון הזה =) ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...