Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי לכולם!

אני חדשה ברכבים. יש לי סוזוקי סוויפט '94 חמודה מאד ושמורה. עלתה 14,500. בתאונה התקפל מכסה המנוע, נשבר פנס, ונדפק הרדיאטור. במוסך רצו 3000 ש"ח עבור התיקון. ויעצו לי למכור את הרכב לסוכן רכבים שיתקן לעצמו בזול וימכור לי רכב אחר פשוט יותר.

יש לכם הצעות, רעיונות, (כן הייתי מעדיפה לתקן את הרכב הזה! אני אוהבת אותו!) או שמות של סוכנים שמחליפים בצורה הוגנת?

תודות, נא שלחו תגובות ל[email protected]

שפרה.

פורסם

שלום וברוכה הבאה לפורום.

ממליץ לתקן. בספק שסוחר יתן לך יותר מ-7K. המחיר שמבוקש על תיקון - 3K, הגיוני ביותר.

לשיקולך כמובן.

נ.נ. מבקש פעם הבאה לפרסם הודעה עם כותרת לפי הכללים: הודעת ההנהלה: חובה לקרוא ולאשר לפני פרסום נושא חדש!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
הי לכולם!

אני חדשה ברכבים. יש לי סוזוקי סוויפט '94 חמודה מאד ושמורה. עלתה 14,500. בתאונה התקפל מכסה המנוע, נשבר פנס, ונדפק הרדיאטור. במוסך רצו 3000 ש"ח עבור התיקון. ויעצו לי למכור את הרכב לסוכן רכבים שיתקן לעצמו בזול וימכור לי רכב אחר פשוט יותר.

יש לכם הצעות, רעיונות, (כן הייתי מעדיפה לתקן את הרכב הזה! אני אוהבת אותו!) או שמות של סוכנים שמחליפים בצורה הוגנת?

תודות, נא שלחו תגובות ל[email protected]

שפרה.

צלמי את הרכב שלך ונסי לקבל הצעת מחיר ממוסך אחר. אם הרכב שלך שמור ואת אוהבת אותו, אז אולי כדאי לתקן. לגבי סוחרים, לפי סיפורים שרצים כאן בפורום רוב הסוחרים הם נוכלים לא קטנים והם יכולים ל"סובב על האצבע הקטנה" גם אנשים בעלי נסיון בקניית/ מכירת רכבים. אם אפשר להימנע מסוחרים, מה טוב.

פורסם

אם הדברים שצריך לתקן הם באמת רק אלה שציינת, לדעתי אפשר למצוא הצעות יותר זולות, בסביבות ה-2000 ש"ח.

כמו שהחבר מעליי אמר, תנסי לקבל הצעות ממוסכים נוספים, עדיף לא מורשי-יבואן.

פורסם

ברוכה הבאה לפורום.

אנא הכנסי ואשרי את הדרוש בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557

בברכה

דני-ההנהלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני במקומך מנסה למכור את הרכב ולא מתקן. פשוט מכרי אותו למי שמרבה במחיר (ותנסי למזער את הנזק של ירידת הערך). כתבת שאת אוהבת את הרכב אך שימי לב שהנזק יחסית גדול (כרבע מערך הרכב) והייתי שוקל למכור אותו (זו דעתי כמובן, עשי את מה שנראה לך לנכון).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

החלפת רדיאטור (חדש תחליפי, כולל התקנה) - אין סיבה שיעלה יותר מ700 ש"ח.

פנס (מפירוק, ללא התקנה) - אין סיבה שיעלה יותר מ 100 עד 200 ש"ח

תיקון מכסה מנוע (תלוי בנזק - פחחות וצבע או מפירוק + צבע) - אין סיבה שיעלה יותר מ1,000 ש"ח (כולל התקנה של הפנס, במקרה הרע ביותר).

סה"כ עם קצת עבודת "רגליים" מאלפיים ש"ח ישאר עודף, לאור העובדה שאת ציינת שאת אוהבת את הרכב, אין סיבה למכור לסוחר שלא יתן לך יותר מ 6-7 אלף ש"ח.

פורסם

תיקון מכסה מנוע (תלוי בנזק - פחחות וצבע או מפירוק + צבע) - אין סיבה שיעלה יותר מ1,000 ש"ח

תלוי מה הנזק. אם המכסה שבור אז קשה מאוד לתקן אותו ומחיר השיפוץ יכול לעלות גם 1500ש"ח וגם יותר.

מפירוק, יותר משתלם אם תמצא אחד תקין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

וכמובן שאף אחד ממי שענה כאן לא לקח בחשבון שכנראה יש גם עבודת פחחות של פח רוחב עליון ופח רוחב תחתון קדמיים עבודת החלפת החלקים והתאמת וכוון מכסה המנוע וכמובן שגם עבודת צבע שאלי הנה רק למכסה המנוע.

המחיר של 3000 ש"ח עבור תיקון הכל נראה סביר בהחלט ודעתי כדאי לך לתקן המכונית ולהמשיך לנסוע בה כי היא מתאימה לך ואת מרוצה ממנה. תמיד בעתיד תוכלי למוכרה כמכונית מתוקנת ותקינה ולהחליף למכונית אחרת.

בברכה - רפי לין :-)

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תודה רבה לכל המגיבים. תיקנתי את הרכב, ונהניתי ממנו מאד. לפני כחצי שנה מכרתי את הרכב לגיסתי, מכיוון שהיגרתי לחו"ל, ואף היא נהנית ממנו מאד.

• תוכן חדש...