Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה מוזר שקרה לי עכשיו,

אמא שלי עשתה תאונה ב 2006 והרכב הלך טוטל לוסט. עכשיו היא קיבלה חוב מהערייה על נזק לגדר ואני העברתי את החוב לחברת הביטוח.

הנציג שואל אותי על איזה אירוע מדובר, אז אמרתי לו כמובן האחרון כי הרכב הלך לעולמו אחריה, להתפעתי הוא אומר לי שהתאונה החרונה הייתה ב 2007 :shock::shock: והרכב שייך לממשלה והוא תוקן וממשיך לנוסע באופן רגיל וממשיך להיות מבוטח אצלם.

שאמרתי לו את תאריך התאונה ב 2006 ואת התוצאה שלה (אובדן מלא לרכב) הוא בדק והיה די בשוק.

קומבינה ?? I THINK SO ....

פורסם

כנראה שב 2006 הרכב הוכרז רק כ"אובדן לכאורה" המאפשר את תיקונו ושיקומו והשבתו לכביש בחזרה.

רכב שהוכרז כ"אובדן למעשה" מסמכיו מוחזרים למשרד הרישוי והוא מורד לצמיתות ממצבת הרכבים המותרים לתנועה ולא ניתן להחזירו לתנועה בכבישים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
אמא שלי עשתה תאונה ב 2006 והרכב הלך טוטל לוס

זה שהיא קיבלה כסף מהביטוח לא אומר שהוא הורד מהכביש לחלקים

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אפשרי בהחלט, תגיד תודה שטרחו להעביר בעלות.

ברכב הראשון שלי, שהלך בטוטאל לוס, לאחר מספר חודשים הגיעה לי בקשת תשלום לטסט...

לאחר שאיימתי בתביעה - חברת הביטוח דאגה שמי שקנה מהם את הרכב יעביר את הבעלות ובכך נגמר הסיפור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בניגוד אלינו בחו"ל רכב שעבר תאונה עובר לגריסה.

תלוי איפה. מדינות מזרח אירופה אוהבות מאוד לקנות מכוניות אחרי תאונות קשות ולשקם. יש בתי מלאכה שלמים שעוסקים בתיקון רכבים (בליטא למשאל). המכוניות מובאות למצב חדש (חיצוני לפחות) ונמכרות במגרשים באיזור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

דבר אחד בו יש להתנחם שרכב כזה עובר בדיקת מעבדה (לפי תקנה 309) לפני שהוא עולה לכביש. יש בכל זאת משהו חיובי !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
נכון , מה שכתב רפי לין, יתכן והרכב הוכרז כ-"אובדן להלכה" ,תוקן והוחזר לכביש !

אאל"ט אובדן להלכה/למעשה זה אותו האובדן, לא?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אותו האובדן,

אתה מקבל את אותו הסכום,

רק שבמקרה אחד מבטלים את רישיון הרכב ובמקרה השני לא.

משפצים אותו אצל בני דודנו ומגלגלים אותו חזרה לכביש דרך סוחרים.

קומבינה, סכנת חיים, איך שתקרא לזה.

----

פורסם
דבר אחד בו יש להתנחם שרכב כזה עובר בדיקת מעבדה (לפי תקנה 309) לפני שהוא עולה לכביש. יש בכל זאת משהו חיובי !

עם כל כמות הקומבינות במדינה ובשוק הרכב בגלל, לא אתפלא אם אחוז קטן מהרכבים הללו, באמת עוברים את הבדיקה הזאת כמו שצריך.

Veni Vidi Vici

פורסם

לפי דעתי רפי גינת עשה תוכנית בנושא אבל לצערנו במידינה שלנו זה לא כל כך מפחיד את האנשים להמשיך בהרגלם להחזיר רכבים ולבצע כל מיני קומבינות על חשבון החיים שלנו בכבישים!!!

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
  • שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי שאלה.....

האם יש מצב,סיכוי,אפשרות, שיש איזשהי תקנה בחוק שאומרת שאם שמאי החליט על טוטאלוסט אבל ידוע שיש אפשרות לתקן את האוטו כי כל מה שניפגע זה כולה הגריל והרדיאטור (הרכב לא שווה הרבה פולו קלאסיק 97 ) ולא שווה לתקן.האם ישנה אפשרות שהרכב נישאר בבעלותך וזכותך לבקש אותו גם לאחר קבלת הכסף מהביטוח....שמעתי על מישו שעשה את זה אבל נישמע לי קצת מופרך. פעם ראשונה שאני מתייעץ בפורום כי זה מה שהמליצו לי לעשות כדי לפתור את הסוגייה!!!

פליז תעזרו ואם למישהו יש מושג ...אני אשמח..

תודה

Sub Kuch Milega

• תוכן חדש...