Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיויק או קורולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה אני מעוניין לרכוש רכב או הונדה סיויק שנת 2002 או טויוטה קורולה שנת 2003

אז ככה אני יותר נוטה לכיוון הקורולה אבל שמעתי שיש לה המון בעיות בשנים 2003-2004 לקורולה העם זה נכון?

והעם כדי בכלל מאזדה 323 ?

אני רוצה לדעת איזה רכב מהם יותר חסכוני איזה יותר אמין?

משלושה האלה על סובארו ויתרתי כי הוא ששותה המון דלק

פורסם

הצריכת דלק בקורולה יותר טובה מעט מאשר בסיויק, התנהגות של הקורולה עדיפה מעט על הסיויק, חיצונית הסיויק נראת הרבה יותר טוב בעלת מראה צעיר, שתיהם מרגישות דיי זריזות יחסית.

אכן בשנת 2003 היו לא מעט בעיות עם המנועים, מ 2004 הכל סודר.

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה סיויק שיוצרה עד שנת 2001. מדובר על דגם 125כ"ס. גם ישאר לך עודף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ יותר על הסיויק .

לטויוטה בשנים אלו יש בעיות מנוע (בצע חיפוש בפורום)

ובעיות בלמים שנגמרים מהר מאוד .

הסיויק רכב מעולה אבל הביטוח שלו נורא יקר אז תבדוק עם סוכן הביטוח לגבי מחירים לפני רכישה.

בקשר לצריכת דלק שתיהם דומות מאוד כמובן תלוי בנהיגה שלך .

יצאתי עמבה

פורסם

אני ממליץ על הלאנטיס של מאזדה,

הסיוויק נחשבת למכונית גניבה - לכן הביטוח יקר יותר. אבל היא הרבה יותר מפנקת. תעשה את השיקול שלך.

פורסם

אז ככה לא הבנתי מהתשובות כלום

איזה רכב המנוע והגיר שלו מחזיקים יותר המאזדה 323,הונדה סיויק,טויוטה קורולה או סובארו אימפרזה שנת 2002 הסובארו

ומה הנתוני צריכת דלק לכל אחד מהרכבים הבאים ואיזה אמין ביותר ואיזה נח ביותר והאם עדיין קיים להונדה שנת 2001 מנוע V TECK?

פורסם
אז ככה לא הבנתי מהתשובות כלום

איזה רכב המנוע והגיר שלו מחזיקים יותר המאזדה 323,הונדה סיויק,טויוטה קורולה או סובארו אימפרזה שנת 2002 הסובארו

ומה הנתוני צריכת דלק לכל אחד מהרכבים הבאים ואיזה אמין ביותר ואיזה נח ביותר והאם עדיין קיים להונדה שנת 2001 מנוע V TECK?

כל הרכבים מהרשימה שלך נחשבים לאמינים.

רכב שטופל טוב, שמור,יהיה יותר אמין.

לנטיס עם מנוע 1800 פחות חיסכוני מהאחרים.

קורולה קצת יותר יקרה לקניה אבל גם מחזיקה מחירון טוב יותר.

לסובארו ביצועים קצת פחות טובים מאשר לקורולה או הונדה.

איזה יותר נוח?

אני נוסע על רכבים צרפתיים ולכן לדעתי אף אחד מהם לא נוח או שהם נוחים באותה המידה.

המלצתי- תקח את כל הרשימה ותתחיל לחפש אקזמפלר מפרטי, עם מספר קטן של ידיים, מעט קילומטרים ועם תיעוד של הטיפולים, רצוי במוסך מורשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...