Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה טילתי ברחוב וראיתי מכונית שנקראת volkswagen golf cabriolet משנת 1988 בעלת מנוע 1600 סמק, קופה(שתי דלתות) ומושב אחרי.

עכשיו המצב שלה לא משהו ככל הנראה היא עומדת שם די הרבה זמן היא מלוכלכת וחוץ מזה הפגוש הקידמי שלה מפורק והוא ישנו התוך הסלון של הרכב. הריפודים שלה לבנים אבל כבר ישנים ומשופשפים ורואים את זה. אבל לעומת זאת הגג חדש כמעט לגמרי ומאחור יש זכוכית בחלון, והצבע מבחוץ במצב טוב ללא חלודה או סריטות בצבע כחול כהה עם כל הסמלים והכיתובים המקוריים שלה וכן יש גם תיבת הילוכים רגילה 5 הילוכים.

השאלה שלי האם כדי לקנות רכב כזה ואם כן כמה הוא יכול לעלות??????(בתנאי שהיא ניתנת להנעה ונסיעה)

פורסם

העניין יותר לא כמה רכב יכול לעלות, אלא כמה יעלה שיפוץ גג וריפוד מחדש של סאלון.

האם כדאי? שיקול שלך. אני הייתי למשאל מעדיף גולף 3 דלתות, במיוחד GTI...

באקזמפלר הספציפי שלך, מנוע 75כ"ס. כמה ק"מ עבר האוטו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תראה דבר ראשון יש לי עדיפות על קבריולט כי אני אוהב מכוניות כאלה

דבר שני כתבתי שהגג חדש לגמרי וכולל חלון אחורי מזכוכית

ודבר שלישי אני די מוגבל בתקציב

חוץ מזה שבריפוד פחות הוא יותר מחזיק רק הוא קצת משופשף ומלוכלך

דברים ספציפיים על הרכב אני לא יודע כי ראיתי אותו אתמול בערב(שישי) ולא התקשרתי

אגב הוא כתב שזה גם יבוא אישי...

פורסם

גג חדש זה חשוב מאוד. מבחינה מכאנית, כניראה תגדקק ליישור קו, האוטו לא חדש בכל זאת.

לא יודע מה המחיר שיכול להיות מבוקש על רכב כזה שהוא די נדיר ויש בודדות בארץ, אבל תשאיר 5-7K בצד לתיקונים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני פעם כתבתי את דעתי על מכוניות בגיל הזה ! ובצדק חטפתי ביקורת מהאחראים על הפורום.

אני בדעה שרכב ישן "אין כבר פח" אלא טיח (חומר-פחחים) מעורבב בחלודה ורקבון וזו הבעייה המרכזית, מנוע ורכיבים אחרים כגון ריפוד וכו' תמיד ניתן לשפץ או להחליף , מרכב אכול זהו מצב כמעט בלתי הפיך !.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

בדגם הזה הגג החלון זכוכית, זה לא משהו מיוחד.

בדקת אם יש מזגן?

לטעמי זו הרפתקהמעניינת, שאגב שקלתי בעצמי, אבל כדאי לדעת שהיא כנראה באמת לא תהיה זולה...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
רועי5 - איפה המוסך הזה?? הייתי רוצה להתיעץ איתו...

barzelay - כתבתי שהאוטו ללא חלודה וסריטות מבחוץ ומבפנים.

באתר vag-club.com תוכל לקבל את האינפורמציה שתרצה.

• תוכן חדש...