Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 178
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חייב להוסיף מספר דברים...היום אנוכי עברתי טסט באותו המכון ולצערי התאכזבתי מרמת השירות והיחס המזלזל בלקוחות.

המכון זכור לי לטובה משנים עברו שעבדתי בסביבה וכול שנה הייתי עובר טסט אצלם ולצערי הפעם היחס היה גועל נפש.

1. ניסו לדחוף לי החלפת לוחית רישוי.

2. רציתי לברר עם אולגה (הבוחנת בעמדת גזי פליטה) שאלה וכמעט קיבלתי ביס בפנים.

הרגשתי שעושים לי טובה שבכלל הם מבצעים טסט לאוטו.

איזה כייף לי :)

פורסם

אבל דבר כזה קטן כמו לוחית רישוי, שבאמת אפשר לשים קצת צבע , הם מכריחים להחליף חדש.

גם כל מה שהם מוכרים שם במכוני הרישוי יקר בהרבה מחנויות חלפים, וכבר אתה שם אז אתה לא תלך לחנות אחרת , אתה כבר במקום אתה תשלם כסף , יותר זה בטוח ותקנה את הפריט הדרוש אבל אתה עובר במאה אחוז

מספיק שהם רואים שיצאת מהמקום שמוכרים ומתקינים במכון הטסטים את האביזרים, זה מספיק בשביל הטסטרים.

פשוט גזל!

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

קראתי את התלונות שלכם על מבדק פ"ת, ודיברתי עם חבר שלי, שאול.

הוא הבטיח שהוא יסגור לכם ת'פינה (תרתי משמע).

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3524426,00.html

ולפיז'ו 309 - לא, לא תצטרך להחליף ללוחית עם IL.

אני בטסט האחרון החחלפתי לוחית (אין לי IL) והתקינו לי חדשה בלי IL (ביקשתי במיוחד - אותו מחיר).

פורסם

לכל הכועסים על המכון, עובדיו והבוחנת הז@##.

תביאו בחשבון שאנשים שעובדים איתם נעצרו בלילה, אלה שלא נעצרו נמצאים בלחץ אטומי, הם פוחדים שהשוטרים מחכים בחוץ כדי לבדוק מחדש את המכוניות שעברו טסט.

במצב עניינים כזה כשהעובדים נמצאים תחת מתקפת פרנויה מתקדמת, אז כל שיפשוף קטן על מספר הרכב הופך לסיכון בטיחותי, היחס אל הלקוחות הופך לח#א והמקום הופך ללא נעים להיות בו.

אני לא בא לסנגר עליהם, אבל לדעתי לא ניתן לשפוט אותם על סמך אירועי היום.

פורסם

זה בסדר dorki לא צריך להבין אף אחד. אני עושה שם טסט כבר שנים, אמנם בדר"כ לא בודקים שם שום דבר חוץ מהמינימום הקריטי אך היחס שלהם באמת מגעיל, האמת שזה ברוב המכונים כך. מי יותר מי פחות. חבורת חדלי אישים שנתנו להם קצת כוח ביד. כמו שנאמר, "עבד כי ימלוך".

האמת שבטסט האחרון (שהיה לפני כמה חודשים) החלטתי שזהו זה ולא עשיתי שם כי הם באמת הגזימו.

לגבי ההקפדה על הדברים הקטנים, כנראה שזה אכן קשור לסיפור המעצרים כי הם תמיד היו חפיפניקים.

פורסם

גם אני עברתי טסט לפני מספר ימים באותו מכון טסטים, וגם אני יצאתי מאוכזב גם לי אמרו שחייבים להחליף לוחית רישוי וחיפשו כמובן לא להעביר אותי בגלל גאנטים וחלונות שחורים (אפילו שהגאנטים מופיעים ברשיון וחלונות שחורים יש רק מאחורה)

שמתי לב גם לעובדה מעניינת , הטסטר הכי גרוע שעבד בצמפיון בבני ברק עבר לעבוד בפ"ת .

בקיצור אני יצאתי ממש מאוכזב מהמכון והסיבה היחידה שהסכמתי להחליף לוחית היא כי אני לא ישלם עליה(תשלם זאת שנכנסה בי)

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
זה בסדר dorki לא צריך להבין אף אחד. אני עושה שם טסט כבר שנים, אמנם בדר"כ לא בודקים שם שום דבר חוץ מהמינימום הקריטי אך היחס שלהם באמת מגעיל, האמת שזה ברוב המכונים כך. מי יותר מי פחות. חבורת חדלי אישים שנתנו להם קצת כוח ביד. כמו שנאמר, "עבד כי ימלוך".

האמת שבטסט האחרון (שהיה לפני כמה חודשים) החלטתי שזהו זה ולא עשיתי שם כי הם באמת הגזימו.

לגבי ההקפדה על הדברים הקטנים, כנראה שזה אכן קשור לסיפור המעצרים כי הם תמיד היו חפיפניקים.

אביב שלום,

אני מכיר את המכון מהיום הראשון שהוא נפתח בשנת 2000 כמדומני, במשך מספר שנים נהגתי לעבור טסטים שם והיחס היה בסדר וגם הפקידות היו נחמדות.

אני כנראה אחזור לבצע טסטים בצ'מפיון בני-ברק.

המחיר אותו מחיר אבל, יש מקום נעים וממוזג לשבת בו וכוסיות רוקדות סלסה סביבך.

איזה כייף לי :)

פורסם

לפני כמה חודשים, הייתי "במבדק" לצורך בדיקת רכב לפני קניה.

הייתה שם גברת בטסט, שממש נטפלו אליה וחייבו אותה להחליף מגב אחורי ולוחיות זיהוי(שהיו לעניות דעתי, די טובים).

שום הפצרות ותחינות לא עזרו, היא נאלצה להחליף אותם, כמובן שהמליצו לה לקנות את הדברים במקום.

לגבי הבדיקה שלי, יצאתי מאוד מרוצה מהיחס והמקצועיות של הבוחן(פחות מהתצאות הבדיקה אבל זה סיפור אחר).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

הבעיה היא שמקפידים בבדיקה רק על שטויות שאפשר לרכוש במקום ולא על נושאי הבטיחות.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אין שום חובה שיהיה IL על לוחית הרישוי.

מה שכן - לוחית עם IL עולה 60 ש"ח ואילו לוחית בלי עולה 50 ש"ח. שווה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עברתי טסט לא מזמן במכון מבדק פ"ת והבוחנת (אני חושב ממוצא רוסי) טענה שהלוחית צבועה בטוש ולכן היא חייבת להכשיל.

שתבינו אני קניתי שם לוחית חדשה אבל בגלל הרכבה גרועה הצבע טיפה ירד מאחד הספרות והיא אמרה לא לגעת ולא לצבוע כי אסור לגעת במספר הרישוי. נקווה שלא יכשילו אותי על זה בשנה הבאה שוב.

מה הסיפור עם הטושים ? אסור לצבוע ?

פורסם

שהיתי במכון רישוי בכפר סבא

ראיתי משהו די מוזר. לי החליפו מנורה בחנות שרות הקטנה הזאת.

אבל היה שם מישהו עם ולוו S80 די חדשה, ואמרו לו שהוא חייב להחליף את שני לוחיות הרישוי שלו בגלל שהיום יש צבע שחור מיוחד על לוחיות הרישוי שהוא מתאים למצלמות התנועה.(הלוחיות שלו היו ממש במצב חדש)

הבחור ממש כעס ואז הראו לו שעל הצבע שלהם (ממש קופסת צבע מפח שרשום עלייה פוג'י) החברה של הפיילים והמצלמות.

ושבגלל שהלוחיות שלו לא מתאימות למרות שהם כמו חדשות, ולקחו ממנו 50 שקל על לוחית, כלמר 100 שקל לזוג.

אני היתי עם גאלנט שנת 99, אצלנו כבר 7 שנים, אני היחיד שעושה לה את הטסט, ואני לא זוכר שמתי שהוא החליפו לי לוחיות, ובטח שלא בגלל סוג הצבע.

המיקרה היה בערך לפני חצי שנה.

מישהו מכיר את הנושא?

פלג

פורסם

דרך אגב ,

גם במבדק בהרצליה עושים את אותו הדבר + כיוון פרונט (כל מה שבתוך המבדק שייך לבעלים ) -ראו הוזהרתם !.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...