Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לפעמים נדמה שעולם הרכב (והעולם בכלל, אבל זה לא קשור) הגיע לרוויה מסויימת, ואין עוד מה להמציא, אלא רק לשכלל (ולמזער) את הקיים.הרכב (שלי לא... אני מדבר ברמת העיקרון) יודע למדוד מרחקים, להאט אם צריך ועוד מעט נוכל לשלוח אותו למכולת.

רציתי להעלות לדיון רעיונות (לא דמיוניים!) שאולי ייושמו במכוניות עוד 30 שנה. הנה למשל שני דברים שהייתי רוצה אצלי באוטו:

1. מערכת נוספת של שמשות כהות לחלוטין, שתמוקם בצמוד לקיימות ובלחיצת כפתור תהפוך את הרכב למקום סגור לגמרי.

2. מנגנון שיקפל את מערכת ההגה ויהפוך אותה לשולחן עבודה.

אני מקווה שהבנתם את הרעיון: רעיונות שימושיים שנולדו מתוך צורך, ובלי להכנס לצד הטכני של הביצוע. נשאיר את זה למהנדסים.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שגם בעתיד הרחוק הרכבים יוכלו להגיע ליעדם ללא נהג ואני אסביר למה:

תמיד מתפרסמות כתבות על המצאות ורעיונות שבכותרת נשמעים הכי מגניבים והכי ריאלים שיש אך כשאתה מתעמק בכתוב אתה רואה כי זה עוד רחוק ממך שנות אור וזה לא כ"כ כמו בכותרת המצאות תמיד יהיו אך זה ישאר במעבדה ולא יצא החוצה כי זה לא מושלם כמו נהג בשר ודם,כמו המקור.

חומר למחשבה.

יש רעיונות יותר ריאלים שיכלו לשפר את חיינו בכדור חוץ מאוטו שנוסע ללא שיפוט הנהג וכן לקדם את הרעיונות שכבר מיושמות בחלק מהרכבים לרכבים הזולים יותר שהרעיון יהיה זמין יותר.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

במקום לחלום ולפנטז על העתיד,תטוס לדובאי,העתיד הגיע לשם.מזמן.

כמו מילות השיר- "לפעמים,חלומות מתגשמים......".

דובאי,ובכלל מדינות הנסיכויות והאמירויות הן ההוכחה לזה שכסף יכול לקנות ולעשות כמעט הכל,וכמעט כל דבר שמישהו פה יצליח להעלות ברשימה ה"דמיונית" שלו כבר מזמן קיימת באיזשהו רכב באחת המדינות האלה.....

הכל עניין של כסף ידידי.

במקום לחשוב על העתיד,כנס ליוטיוב,תוכל לראות אותו בוידאו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני הייתי רוצה רכב שכל החלקים הפנימיים שלו אטומים למים ועשויים מאיזשהו חומר עמיד למים.

ככה, כשרוצים לשטוף את האוטו פשוט מכניסים אותו למכונה או שפותחים את הדלתות ומשפריצים על הכל עם צינור, בדיוק כמו החלק החיצוני.

בנוסף הייתי עושה עיצוב אטום (למשל כיסאות בלי מקום מתחתם) בשביל שלא יהיו מצבים שבהם נופל שקל או המפתחות ואי אפשר להוציא אותם. שהכל יהיה פראקטי באמת.

פורסם

אם זה שרשור למשועממים, ואני כזה:), אז יש לי רעיון מעולה למכונית של מחר. כולנו יודעים שכשהטבע קורא לנו זה תמיד בזמן הכי לא מתאים (בזמן נהיגה, רצוי בפקק). לפיכך, למה לא להמציא מושב נהג שדואג לכל הדברים האלה? :)

נ.ב, רצוי לשלב בתוכנית שלי את אופציה מס' 1 של פיני, כי לראות את הפנים של זה שעומד לידך בפקק/רמזור עושה את צרכיו זה לא ממש נעים...

פורסם
קשה לי מאוד להאמין שגם בעתיד הרחוק הרכבים יוכלו להגיע ליעדם ללא נהג ואני אסביר למה:

תמיד מתפרסמות כתבות על המצאות ורעיונות שבכותרת נשמעים הכי מגניבים והכי ריאלים שיש אך כשאתה מתעמק בכתוב אתה רואה כי זה עוד רחוק ממך שנות אור וזה לא כ"כ כמו בכותרת המצאות תמיד יהיו אך זה ישאר במעבדה ולא יצא החוצה כי זה לא מושלם כמו נהג בשר ודם,כמו המקור.

חומר למחשבה.

יש רעיונות יותר ריאלים שיכלו לשפר את חיינו בכדור חוץ מאוטו שנוסע ללא שיפוט הנהג וכן לקדם את הרעיונות שכבר מיושמות בחלק מהרכבים לרכבים הזולים יותר שהרעיון יהיה זמין יותר.

אנחנו האחרונים שנחפש רכב ללא נהג. מדובר על רעיונות פרקטיים לשיפור חיי הנהג. לפני 100 שנה לא היו כריות אוויר, ESP, ואפילו לא חלונות חשמל עד שמישהו חשב על זה, זה נכנס קודם לרולס רויס ולמייבאך בגלגולה הקודם, (תיכף טל שביט יתקן אותי...) והיום זה קיים כמעט בכל רכב. מצטער שאין לי בינתיים רעיונות לתרום אבל זה יכול להיות שרשור מרתק.

פורסם

אני חושב בכלל על רעיון אחר.

רכב שיכול לנסוע בכביש, יכול לשוט בים, ויכול לעופף לו בשמים.

כשדבר כזה יצא תקראו לי, בינתיים מארגן טורניר דוקים שכונתי.

פורסם

שיכין קפוצ'ינו על הבוקר , ואיזה קרואסון חם וטרי קטנטן , ככה להתחיל את הבוקר בסבבה :wink:

לגבי הקרואסון - תהיה בעיית טריות . לעומת זאת קפה זה בהחלט בר ביצוע . כמובן היופי כאן שזה יהיה קיים במכוניות עממיות .

פורסם

כל מה שאני רוצה שיהי ברכב שלי, זה כבר דברים קיימים אבל עדין בקונספט,או דברים שעדין בתכנון, כמו למשל מכונית המונעת על מים, ב.מ.ו עובדים על זה (מים מורכב מחמצן ומימן המערכת מפרקת את החמצן מהמימן, פולטת לסביבה את החמצן במקום כל הגזים הרעילים, ומימן הוא חומר דליק ואותו מספקת למנוע).

מכונית עם פרוטוקול תקשורת בין מכוניות, כלומר כל מכונית יודעת היכן ממוקמות מכוניות הנמצאות בסביבה, ואיך הם מתנהגות (מהירות, המכונית במהלך עקיפה, המכונית בתהליך ירידה לשוליים, וכו..) ובצורה כזו היא יכולה להזהיר את הנהג מפני סכנות היכולות להיות בדרך, או לדאוג בעצמה למנוע אותם.

אגב וולוו הם החלוצים בתחום הזה.

מכונית שאין לה גלגלים אלה נוסעת על כח אלקטרו מגנטי, באמצעות כח אלקטרו מגנטי ניתן לנתק את הרכב מהריצה (כדי להיות מציאותייים לנתק מהריצפה רק בכמה עשרות ס"מ) ובצורה כזו נוסעי רכב לא ירגישו בתנאי כבישים משובשים ובנוסף בשיטה כזו קל יותר להחנות, ורכבי שטח באמצעות כח גדול יותר יוכלו להתרוממם לגובה קצת יותר גבוהה כדי להיכנס לשטח.

נ.ב אל תתפלאו שהרעיונות שלי הם דווקה מתחום אלקטרוניקה אני הנדסאי אלק במקצועי.

פורסם

זה בסדר, אני רוצה רכב אמין כמו יפני, עם תא נוסעים שוודי, חזק כמו גרמני, נוח כמו צרפתי, שייראה כמו אנגלי, יתנהג כמו איטלקי ועם כוח של אמריקאית.

נ.ב אל תתפלאו שהרעיונות שלי הם דווקא מתחום מדעי החברה, אני אנתרופולוג אלק במקצועי.

• תוכן חדש...