Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה: יש לי חבר, לא הכי טוב אבל עדיין, שנוסע פשוט כמו משוגע. הוא חייל ויש לו סוזוקי סוויפט 2008 יש לו רישיון כולה אולי שנה ונסיון של כ 10-13 אלף ק"מ על הכביש. (לפי הקילומטראז'). שבוע שעבר עשינו נסיעה ארוכה מהמרכז לאזור ירושלים והוא פשוט נסע 195! אתם רואים נכון-195. משום מה הייתי בטוח שהחגורות בטיחות יצילו אותי במקרה התנגשות אבל חבר נוסף שהיה ברכב הוציא אותי מהסרט ואמר שכל נגיעה ברכב אחר ואנחנו מתים. ברכב 6 כריות אויר אם זה משנה. אז נכון לא כל הדרך הוא נסע על 195- אבל הרוב המוחלט של הדרך היה על לפחות 150 עם נטייה ליותר מזה. בנוסף לא מדובר על נסיעה בקו ישר על מהירות כזאת- הוא זיגזג בין מכוניות, עקף מימין ומשמאל כאילו אין מחר, נצמד למכוניות כמו משוגע, היה קטע אחד שהיינו בכביש עם 2 נתיבים לאותו כיוון והיו 2 מכוניות שנסעו והיו מקבילות זו לזו וצמודות הוא פשוט נדחף בין שתיהן!! באמצע בין 2 הנתיבים. בקיצור נסיעה מסוכנת ביותר ברמה שלא תאמן כך זה כמובן בלי איתות. הרגשתי בלונה פארק ואני חושב שאפשר להפסיק להרחיב על זה אם תקלטו עד כמה הוא נסע כמו משוגע. לרכב יש לציין יש בלמים מעולים בצורה שלא תאמן והיו כמה מקרים מסוכנים ובעזרת בלמים מעולים כאלה הוא פשוט הוריד מהירות בקלות מאוד. ושאני אומר הוריד מהירות זה מ 160 ל 100. לא נסע מתחת ל 100 זה היה איטי מדי.

לאחר החפירה הארוכה שאני בטוח שלא תצליחו להבין עד כמה הוא נסע כמו משוגע ויצר לעצמו נתיבים חדשים בשוליים כדי לעקוף מכוניות מימין ועוד דברים נוספים, אלא אם ראיתם אותו במו עינכם, אגיע לשאלות:

א. מה לעשות? אני יודע ש"אחי תסע נורמלי" לא יעזור.

ב. על הדרך אבקש לשאול על הסוזוקי סוויפט 2008 שברשותו. הרכב התנהג לדעתי ממש כמו רכב ספורטיבי או שאני לא יודע מה זה רכב ספורטיבי. אחיזת כביש מעולה לדעתי. היו מקרים שהיו גבשושים על הכביש והאוטו קפץ ו זה היה תוך כדי עיקול במהירות גבוהה מאוד והוא פשוט השתלט על זה כמו גדול. אבקש פרטים כאלה על הרכב: אחיזת כביש מדעתכם, בטיחות, התנהגות כביש וכו'.

 

תודה.

  • תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למען שלום כולנו, אתה חייב לדווח עליו למשטרה! חד וחלק.

אם לא תעשה זאת, הנפגעים בתאונה שהוא יעשה (והוא יעשה אותה בלי שום ספק, השאלה רק מתי), יהיו על מצפונך.

פורסם
למען שלום כולנו, אתה חייב לדווח עליו למשטרה! חד וחלק.

אם לא תעשה זאת, הנפגעים בתאונה שהוא יעשה (והוא יעשה אותה בלי שום ספק, השאלה רק מתי), יהיו על מצפונך.

 

שכחתי להוסיף שהייתה לי תקווה מסויימת אמנם קטנה אבל עדיין שאולי כדאי שהוא יעשה שם תאונה בחניה או במהירות נמוכה (לא שהיתה כזאת באותה נסיעה) משהו, תאונה קלה, בלי פגיעות גוף, אבל שתהיה מעורבת משטרה או משהו וישללו לו או שלפחות הוא יתעורר מהסרט שהוא חי בו.

 

היה גם מקרה אחד מאוד מסוכן שהיה כביש עם 2 נתיבים לאותו כיוון. משאית נסעה בימנית אנחנו בשמאלית. פתאום המשאית האיטית עוברת לשמאלי וחבר שלי בשיא המהירות פשוט טס לימני כדי לעקוף אותה. בשניה שנכנסנו לימני קלטנו מכונית שעמדה באמצע הכביש עם איתותי חירום (כנראה אוטו שנתקע או משהו) ולא ראינו בגלל המשאית. כבר ראיתי את ההתנגשות בעיניים (כמו עוד כמה פעמים) אבל הבלמים החזקים מאוד שלו עזרו לו להוריד מהירות ל 100 בערך ולחזור שוב לשמאלי. פשוט סכנת חיים ממשית הייתה לנו מספיק פעמים שם. קשה לעכל למרות שצחקנו בנסיעה.

פורסם
למען שלום כולנו, אתה חייב לדווח עליו למשטרה! חד וחלק.

אם לא תעשה זאת, הנפגעים בתאונה שהוא יעשה (והוא יעשה אותה בלי שום ספק, השאלה רק מתי), יהיו על מצפונך.

ראיתי את אותו אחד היום רק על מאזדה 3, בדיוק אותו הסוג של נהג, פשוט מסוכן.

וגם הוא היה "נהג חדש".

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

משטרה לא תעשה עם זה משהו מיוחד. משטרת ישראל, עם כל הצער שבדבר, לא מתערבת בנושאים כמו זה, אלא רק לאחר שנשפך דם. עד שלא יישפך דם, השוטרים לא יראו אדום בעיניים, מרוח על הכביש ועל כל המכונית, הם לא יעשו כלום. :cry:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
ראיתי את אותו אחד היום רק על מאזדה 3, בדיוק אותו הסוג של נהג, פשוט מסוכן.

וגם הוא היה "נהג חדש".

 

קשה לי להאמין שיש מישהו שנוהג ככה. תאמין לי ראיתי מספיק משוגעים על הכביש שחותכים בין נתיבים. החבר שלי נהג כאילו אין מחר כאילו מכוניות זה לגו כאילו הוא לא ראה תאונה בחיים שלו פשוט חי בסרט רע! נסיעה שלמה של עשרות קילומטרים אותה צורת נהיגה שלא תאמן שנשארים חיים אחריה. עקיפות מימין ומשמאל כאילו אין מחר, פשוט היו מקרים שהתפלצתי היו מקרים שאני וחבר שלי החזקנו חזק ולקחנו את הברכיים והגנו על הפנים כי ראינו את התאונה קורת כבר. אין לי מילים לתאר בגלל זה אני חופר . מצטער.

פורסם

רק סוג מסויים של זעזוע יעזור לו להירגע.

תנסו לחפש באינטרנט איזשהו סירטון מזעזע מספיק שקשור לתאונות במהירות גבוהה או משהו כזה... לפני שזה יקרה לו/לכם.

 

בהצלחה, ופשוט אל תעלה איתו לרכב יותר.

פורסם

תגיד לי אתה רוצה לחיות או למות איתו ביחד?!

 

אל תעלה איתו חד וחלק!

 

 

אתה יודע כמה אנשים חושבים שהרכב שלהם יכול להתמודד היטב במהירות גבוהה וגם הנהג, מסתבר שזאת רק ההרגשה במצב שהוא יכנס ללחץ ולא יפעל נכון הוא יתהפך ויעשה תאונה.

 

 

החבר הזה שלך עושה את זה כדי להרשים אתכם, אל תעלו איתו והוא יפסיק עם זה, הוא עושה את זה כדי להראות את "השרירים" שלו.

 

אל תעלו איתו אפילו בעיר.

 

לצערי וצערינו נהגים כאלה לא נשארים הרבה זמן על הכביש או מתים או רשיונם נשלל.

ואני מקווה בשבילך שישללו לו את הרשיון כדי שהוא ישאר בחיים.

 

בינתיים לא לעלות איתו, ואני במקומך הייתי בורח לו מהרכב באיזה רמזור, זה אשכרה להתאבד מה שהוא עושה.

פורסם

זהו שאני חושב שהוא פשוט באמת משוגע. וזה לא משהו שצריך להעיר אותו אלא לשלול את הרישיון שלו. לפחות לחצי שנה שילמד שעל טעויות משלמים. וזה עוד ללכת בדרך הקלה במקרה הזה.

הסיבה שאני אומר את זה: דבר ראשון אני לא חושב שיש לו מה להוכיח לנו כי כולנו כל החברים יודעים שהוא נוהג כמו משוגע כבר זמן רב. נראה לי הוא פשוט עושה את זה באופן טבעי

זעזוע קל הוא קיבל כבר ולא צריך תמונות וזה כנראה לא הזיז לו ואני אספר לכם איך:

יום אחד נסענו כולנו אני ברכב של הורים שלי והוא בסוזוקי סוויפט שלו היינו הרבה חברים נסעתי אחריו בעיר היינו בדרך לים. כמו שהוא רגיל לעשות הוא נסע כמו משוגע ואני כמו מתלהב צעיר נסחפתי אחריו ועברתי באדומים איתו. הגעתי אישית למהירות של כ 150 קמ"ש. נכנסתי בטיל לכיכר לא הצלחתי לסיים אותה ועשיתי תאונה עליתי על המדרכה. מזל שהיינו חגורים. הייתה פגיעת שאסי לא יודע מה חומרתה. דברים נוספים נפגעו כגון רדיאטור שנמעך ועוד. אין פגיעות בנפש תודה לאל. אגב הסיבה שהתלהבתי מהבלמים המטורפים שלו היא שאם היו לי בלמים כמו שלו לא הייתי עושה תאונה כזאת מה גם שנראה לי ש ABS היה נחוץ לי באותו רגע. בכל אופן אמרתי לעצמי שלפחות משהו טוב ייצא מהתאונה שעשיתי וזה שאני אתעורר ודבר שני שהוא יתעורר. אז אני לא חושב שצריך תמונות של תאונה אחרי שהוא ראה תוצאה של מהירות מופרזת LIVE.

פורסם

הבעיה שהיום כל ילד חושב שהרכב שלו הכי מהיר והכי טוב והכי יציב והכי בטוח , לנהוג בסוזוקי סוויפט במהירות כזו זה כמו רולטה רוסית , אל תעלה איתו לרכב נקודה , עדיף שתיסע במוניות או באוטובוסים , הבעיה שאנשים כאלו מבינים את החומרה רק אחרי שקורה משהו , שלא נדע.

פורסם

אני קצת פחות אופטימי ממכם.

 

יש אנשים שעד שהם לא יקבלו את הבום שלהם לפנים לא ילמדו איך נוהגים. AWACS, דיבור עם ההורים, לא לעלות איתם על הרכב - הכל נכון אבל מי שרוצה לנהוג כמו מטורף ימשיך לעשות את זה עד איתך ובלעדיך, עם AWACS או בלי.

 

עכשיו נשאר לקוות שהתאונה שתקרה לחבר הזה (ובצורת נהיגה כזאת, היא בהחלט תקרה) תיהיה קלה והוא יהיה מספיק נבון כדי להבין את מה שהוא צריך להבין אחריה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל מיידית מפסיקים לנסוע איתו. השלב הבא זה להודיע לו שאם אתה רואה אותו עוד פעם אחת נוסע ככה אתה מדווח להורים שלו וכשהוא ינהג כך שוב להרים אליהם מיידית טלפון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אתה בטוח שאתה רוצה חברים כאלה? אנחנו מדברים על תופעת הנהיגה שלו כמשהו נלווה,

אבל למעשה, זה רק חלון לאופי האמיתי שלו, שנפתח מדי פעם. תחשוב טוב אם אתה רוצה

להקיף את עצמך באנשים כאלה.... :roll:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...