Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי פיאט פונטו 2001'

לפני 4 חודשים התחמם הרכב והלך ראש מנוע.

לאחר הטיפול, כאשר אני מניע, נשמעים רעשים של מים, מקוטעים, כמו יניקה, בתחילת נסיעה, מהאיזור הימני התחתון של הרכב (אני שומע זאת מתא הנהג).

בנוסף, כל חודש מפלס השמן מגיע לקו התחתון ועליי למלא.

דבר נוסף אליו שמתי לב, צריכת הדלק צנחה מ- 14-15 ק"מ לליטר, ל- 12-14 ק"מ לליטר.

האם סימפטומים אלו קשורים לטיפול ראש מנוע?

בנוסף, מסקרן אותי מאוד, ספציפית, מהו הרעש של יניקת המים שמופיע כל תחילת נסיעה בלחיצה על הגז - האם צירוף הקלטה יעזור?

תודה רבה,

אורן.

פורסם

שלום אורן, אני אתחיל מהסוף,

קשה לי להאמין שבהקלטה הרעש ישמע באיכות שתספיק לזהות אותו. בכל מקרה יכול להיות שניקוז אוויר למערכת הקירור לא בוצע כמו שצריך ומכאן הרעש. קרא כאן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=199743 + חיפוש בפורום.

הנושא של שיפוצי מנוע/ראש לא איכותיים נדון הרבה לאחרונה. בצע חיפוש סבלני בעניין. כעיקרון התופעות שאתה מדבר עליהן מרמזות על כך שיש בעיה במנוע. נוזר קירור נעלם? בדוק אם הוא נראה צלול או בוצי.

• תוכן חדש...