Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אהלן דוד ,

יש לי שאלה ,

אם אני יקנה לדוגמא איזה DT וישים לו קיט 70 , אתה חושב שהוא יהיה מסוגל להחזיק 70+ ק"מ ביום ?

אני עשיתי 50 סמ"ק וקניתי טייפון. הנסיעות שלי כ10 ק"מ ביום למכללה ולעבודה. וגם, אני יוצא ב7:50 לא מחפש חנייה ולא עומד בפקקים.

רק שתדע, גם ככה מנועי 50CC קטנים ומתים מהר יחסית למכוניות וגם אם תשפר ל70CC אז תגרום לו למות יותר מהר. ( הכל באופן יחסי כמובן ).

בקשר ל70 ק"מ ביום זאת לא השאלה, השאלה כמה זמן בפול גז? עם זה 70 ק"מ בפול גז, הקטנוע ימות תוך חודש אם לא בשבוע.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהלן דוד ,

יש לי שאלה ,

אם אני יקנה לדוגמא איזה DT וישים לו קיט 70 , אתה חושב שהוא יהיה מסוגל להחזיק 70+ ק"מ ביום ?

אני עשיתי 50 סמ"ק וקניתי טייפון. הנסיעות שלי כ10 ק"מ ביום למכללה ולעבודה. וגם, אני יוצא ב7:50 לא מחפש חנייה ולא עומד בפקקים.

רק שתדע, גם ככה מנועי 50CC קטנים ומתים מהר יחסית למכוניות וגם אם תשפר ל70CC אז תגרום לו למות יותר מהר. ( הכל באופן יחסי כמובן ).

בקשר ל70 ק"מ ביום זאת לא השאלה, השאלה כמה זמן בפול גז? עם זה 70 ק"מ בפול גז, הקטנוע ימות תוך חודש אם לא בשבוע.

כל הקיטים למיניהם רק יגבירו את הבלאי.

יש גם את האפשרות לעשות עצירה של איזה 20 דקות כל בוקר לאכול ארוחת בוקר בדרך

ולצאת לדרך שוב, ככה האופנוע יוכל להתקרר.

פורסם

אני יודע ,

היה לי 50 סמ"ק לפני הרבה זמן , TS-X קירור אוויר :) , נוסטלגיה ..

אבל שמתי לב שה - 50 סמ"ק עם קירור מים דווקא מחזיקים מצויין ,

עוד משהו שמומלץ לכאלו נסיעות ארוכות זה להחליף את הגלגל שיניים ליחסי העברה יותר ארוכים , פחות כוח יותר מהירות , סל"ד נמוך יותר .

ואם זה אופנוע שטח אז להחליף את הצמיגים לכביש דקים .

אני מכיר מישהו שעשה את זה ל - DT והוא נוסע לו מצויין 95-100 והרבה מתחת לקו האדום .

פורסם

לירן יא חאפר, למרות שכולם פה יודעים שלא תקנה קטנוע ואתה סתם קודח לנו בשכל עם רעיון שצץ לך במוח....אני אמשיך לענות ברצינות.

נקודה נוספת שלא קיבלה במה היא נושא המיגון.

קח בחשבון שחוץ מההוצאה על הקטנוע+ביטוח ישנה הוצאה לא מבוטלת על ציוד מיגון חובה וציוד מיגון רשות שמומלץ מאוד להפוך אותו לחובה.

קסדה: 600 ש"ח מינמום לקסדה נורמלית.

כפפות קיץ: 200 ש"ח.

כפפות חורף: 300 ש"ח.

מעיל קיץ/חורף: 500 ש"ח מינמום לכל אחד למעיל בסיסי.

קח הכל בחשבון, זה ציוד חובה במיוחד למי שמתכוון לנהוג בכביש פתוח. רק תעשה טובה ואל תחסוך בזה, תחסוך בדברים אחרים כמו פינוקים לביצ'ס שלך :D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...