Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

השאלה שלי -

קניתי אוטו חדש מסוג טויוטה קורולה.

העניין הוא שהזמנתי אותה בתחילת ינואר,

עברו כבר כמעט שלושה חודשים. הזמנה לאפריל (ולא רשום תאריך מדוייק - רק חודש אפריל)

אמרו לי שכבר הגיעו כמה אוניות עם רכבים חשדים....

אני מחכה ומחכה ולבטל הזמנה - צריך לשלם קרוב ל 600 שקל.

האם זה בסדר?

כשעשיתי הזמנה - המוכר אמר שקרוב לוודאי אני אקבל אוטו הרבה לפני אבל לא התחייב כמובן.

זה וואחד השקעה בשבילי והייתי מצפה שחברה רצינית תתייחס אליי ברצינות.

אני לא יודע מה לעשות..

אנא המליצו מה לעשות...

תודה.

פורסם

זה לא חדש.

אני יודע על שני רכבים שצריך להמתין כמה חודשים טובים:

טויוטה קורולה ופורד מונדאו.

מה לעשות?

אם אתה רוצה את הרכב שהזמנת- תחכה בסבלנות עד שיגיע.

לדעתי, אף אחד לא עובד עליך- הרבה אנשים ממתינים לרכב ספציפי הזה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההזמנה היא לאפריל, אנחנו כיום ב 18/3/08, אינני מבינה היכן הבעיה?

ובמיוחד שאין לך תאריך מדוייק של היום באפריל.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

העניין הוא שהזמנתי אותה בתחילת ינואר,

עברו כבר כמעט שלושה חודשים. הזמנה לאפריל (ולא רשום תאריך מדוייק - רק חודש אפריל)

עברו בסה"כ חודשיים - חודשיים וחצי.

להערכתי יוניון מוטורס יעמדו במסגרת הזמן שסיכמו אתך וימסרו לך את הרכב במועד.

תביא בחשבון שלאניה מיפאן לוקח כ- חודשיים עד שהיא מגיעה לישראל.

תפגין קצת סבלנות והכל יהיה בסדר.

פורסם

היי אני אסביר לך למה אמרו לך שיכול להיות שהאוטו יגיע לפני .

כשאומרים זמן אספקה אפריל האונייה של טויוטה אמורה להיכנס לנמל בערך שבוע לפני אפריל .

עכשיו העיניין הוא אם יש לך מזל יפרקו את האוטו שלך ראשון ותקבל אותו ב-1.4.08 ואם אין לך מזל תקבל אותו לקראת סוף אפריל .כמובן שכל תאריך באמצע גם יכול להיות .

בכל מקרה שיהיה בהצלחה תתחדש

יצאתי עמבה

פורסם

פשוט תמתין בסלבנות, יבואני טויוטה נחשבים למאוד אמינים ומדוייקים בזמנים, ככה שאין לך מה לדאוג, מתי שאמרו שיגיע, יגיע.

פורסם
היי אני אסביר לך למה אמרו לך שיכול להיות שהאוטו יגיע לפני .

כשאומרים זמן אספקה אפריל האונייה של טויוטה אמורה להיכנס לנמל בערך שבוע לפני אפריל .

עכשיו העיניין הוא אם יש לך מזל יפרקו את האוטו שלך ראשון ותקבל אותו ב-1.4.08 ואם אין לך מזל תקבל אותו לקראת סוף אפריל .כמובן שכל תאריך באמצע גם יכול להיות .

בכל מקרה שיהיה בהצלחה תתחדש

העניין הוא, שכשאתה נמצא בחברה, אז מדובר בשחרור של אוטו מיידי - אתה שומע את זה ומקווה... כמובן אין שום הבטחה, אבל זה גורם לך פשוט לקנות מייד, כי...ברור. בנוסף, כמעט מבטיחים לך שאכן, ההזמנה היא לאפריל, אבל סיכוי רב שתקבל את האוטו לפני, כי אמורות להגיע אונייות וכו'.

ידוע לי (לפי טענת החברה) כבר שהגיעו לפחות 2 אוניות מאז תחילת מרץ / סוף פברואר.

האם זה משנה? :evil:

פורסם

ברור שהם יבטיחו לך דבר כזה .

אבל תחשוב , כל הספינות שבדרך מוזמנות כבר ולכן הזמנה שלך נרשמה לאפריל .

אתה תקבל אוטו לפני רק אם מישהו יבטל את ההזמנה שלו או שלמישהו שהרכב שלו יגיע פתאום לא יהיה איך לשלם אותו .

כמובן שגם בתנאי שהרכב יהיה זהה להזמנה שלך .

בקיצור לדעתי זה סיכוי אפסי .

יצאתי עמבה

• תוכן חדש...