Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם צריך עזרה הרכב קרייזלר נאון שנת 96

לאחר ניקויי של קונקטור חשמלי במצערת עם ספרי מגעים. אני מתניע את האוטו והטורים בסרק מאוד גבוהים 2700 סל"ד

עבר יום ועדיין נשארה אותה בעיה

יש רעיון למישהו ?

פורסם

של מה הקונקטור בדיוק?

מנוע צעדים? חיישן מצב מצערת(TPS)?

האם ניתקת את הקונקטור כאשר הסוויץ פתוח?

נסה לנתק את כבל המינוס מהמצבר ל10-5 דקות ותחזיר חזרה.

פורסם

הקונקטור נמצא על המצערת צמוד אליו ישנו עוד אחד (אני מקווה שמצערת זה אכן מה שנמצא מחובר לכבל גז דומה לקרבורטור )

ניקיתי שוב את שני הקונקטורים ולא כשהסוויץ פתוח בנוסף השארתי כל הלילה את האוטו עם מצבר מנותק לגמרי זה גם לא עזר

האם יש מחשב לאוטו הזה ?

מה עוד יכול לגרום לבעיה כזו ?

יש לי את האוטו רק שבוע ואני לא מכיר אותו תודה מראש לכל תגובה בעניין

פורסם

צריך לבצע איפוס למחשב ניהול וצריך לדעת איך עושים זאת.

חכה לתשובה ממשהו שמבין הרבה יותר טוב ממני.

הייתי מציע לך לפנות למוסך מורשה/מוסך מתמחה, מהיכן אתה בארץ? (שתקבל המלצה למוסך באיזור מגוריך ע"י רפי לין :))

פורסם

אז ככה היום הבעיה טופלה במוסך זה היה מנוע צעד שנתפס כתוצאה מליכלוך עבור ניקוי של בית המצערת פלוס החלפת שתי רצועות לאלטרנטור ושכנתה. המוסך בטבריה היחס מעולה השרות מהיר והמחיר 250 שח להכל במוסך ברי

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...