Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש משפחתית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד מעט אבא שלי הולך להחליף רכב

הרכב שלו זה (אם אני לא טועה)

טויוטה runx קורולה 5 דלתות 1.6 אוטומט

יד 1 פרטית עם 60 אלף ק''ם בלי שריטה אחת אפילו.

צבע כסף

נראה לי שנה 2004 או 2005 ..

מחיר שלה כמובן יהיה מחירון.

כאשר העניין של המחירה יזוז אני אגיד לך.

daihatsu--Suzuki--peugeot-mazda-and now Subaru outback 2017 xs

פורסם

הכוונה הייתה למכונית חדשה, חשבתי שהמחיר יספיק כדי שזה יהיה מובן P:

בכל מקרה, איזה ממכוניות הליסינג תהייה הכי טובה כמכונית לטווח ארוך?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

יכול להיות יהיה קצת צריך "למתוח" את התקציב,אבל הייתי ממליץ על מזדה 3. מדובר על רכב אמין עם שוק טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אוקי, מסתבר שיום ראשון קונים את הרכב, אז אם אפשר בבקשה, כמה שיותר תגובות עם כמה שיותר פירוט.

ואגב מאזדה 3, אין איזה בעיה בחשמל שם?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

במאזדה היה עיניין של איזו צמה במנוע שבגללה עשו ריקול וסידרו במוסך. בעיקרון עשו קצת יותר מידי רעש מעניין הזה בארץ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בעייה המדוברת קשורה למכוניות מדגמי עד שנת 2006 .אין שום בעיות במאזדה 3 .רק צריך לקנות אותה חדשה ובחנות :) עדיף דגם כמו שלי עם 5 דלתות .רכב נפלא.

daihatsu--Suzuki--peugeot-mazda-and now Subaru outback 2017 xs

פורסם

מה עם מכוניות אחרות באותה רמה? קורולה, B3, I30 ושאר ירקות?

אז ככה

הקורולה החדשה מעולה!

חוץ מדבר מאוד משמעותי שהורס לה וזה תיבת ההילוכים הרובוטית.

ה I30 מאוד שונה מהאלנטרה היוצאת:

היא בהרבה יותר חסכונית, בטיחותית יותר ומאובזרת מאוד ביחס למתחרותיה וכל זה במחיר מאוד נוח.

הדבר ההורס לI30 זה הסטיגמה שקיבלה יונדאי כקוריאנית בשנים האחרונות וזה הורס את התדמית של ה I30.

ה B3, רכב איכותי, מאובזר יחסית, ומאוד נוח לנסיעה.

תא המטען זעום וקמצני שניתן להשוות את התכולה שלה לתכולה של סופר מיני כמו אוואו.

המאזדה 3 תהיה בחירה טובה אך לא מצוינת.

לא הייתי ממליץ לך לקנות מאזדה 3 חדשה מסיבה אחת פשוטה:

לקראת השנה הבאה אתה תספוג ירידת ערך ענקית עקב זה שה 3 מאוד נפוצה.

דבר נוסף שנגרם עקב זה שהמאזדה 3 כל כך נפוצה זה עלייה במחיר הביטוח.

מכיוןן שיש כל כך הרבה אנשים שנוהגים ב 3, עלות הביטוח עולה. (עוד 500 שקל לשנה לא תיגרום למכירת הרכב)

אני בכל זאת מציע לך ללכת על קורולה 2007 (הדגם היוצא).

אמינות ממדרגה ראשונה, צריכת דלק סבירה, אבזור נאה והערך שלה נשמר מאוד!

מומלץ

שלומי.

פורסם

B3 בא עם מנוע 1.5 ונופל קצת מהסטיגמה של משפחתומטית תיפוסית (1.6 אוטומט). בחו"ל הי משווקת בד"כ עם הנעה כפולה בלבד.

קורולה עם גיר רובוטי, מי שמתרגל לגיר הזה זוכה לסחיבה כמו של גיר ידני.

לפי דעתי מאזדה 3 היא תהיה בעלת השוק הטוב ביותר כאשר תהיה משומשת (גם מחירון וגם קלות למכור).

• תוכן חדש...