Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת אודי A3 בפולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום .

פנו אלי מצ'מפיון בהצעה להחלפת הרכב שלי , אני נוהג על A3 שנת 2001 , מנוע 1.8 טורבו , 180 כ"ס. ידנית

ההצעה היא לגבי פולו חדשה , מנוע 1.4 , ידנית , שנת 2008.

ההפרש במחיר הוא 20,000 ש"ח .אבל לא כאן הבעיה .הבעיה היא הפרש של 100 כ"ס !!! (לטובת האודי )

ההצעה היא טובה , אם כי אני יורד ברמת האבזור , ורמת הכוח , אבל מצד שני אני מקבל רכב חדש דנדש , עם שנתיים אחריות.

מה אתם אומרים ?

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שנתון וכמות ק"מ בחיים זה עוד לא הכל. יש גם מכונית והנאה מנהיגה.

להשוות A3 ופולו?! A3 זה ליגה אחרת. פולו זה רכב נחמד, אבל אחרי 180כ"ס לחזור למשהו בסביבות 80כ"ס עבורי היה שוק טוטאלי.

דבר הראשון שתשים לב ש"הרכב לא נוסע".

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למה לך לעשות החלפה כזאת ?

האודי שלך לא עושה בעיות, אז למה להחליף במיני חלשה פי 3.

אלה אם כן אתה רוצה רכב קטן, ורוצה לחסוך בדלק.

פורסם
עסקה כדאית ! , אתה מתקדם במודל וגם אתה רוכש רכב טוב ואיכותי !

אתה במקרה הסוכן שניסה למכור לו את העסקה הזאת?

אני חושב שהשאלה העיקרית היא האם פותח השרשור מעוניין להחליף רכב, ומה הוא מחפש מהרכב החדש שלו. פולו 1400 ידנית היא סופר מיני נעימה וחסכונית אבל היא לא מתקרבת ל-A3 בשום אספקט. היתרון היחיד שלה הוא חסכון בדלק ובעלויות כוללות. בלי קשר פולו כבר מתיישנת והייתי בוחר במכונית אחרת (ובודק בכמה אפשר למכור את הרכב שלי בשוק הפרטי).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לתומי חשבתי שהציעו לך פולו GTI, כניראה לא שמו לך שיש לך 1.8T, אישית לא חושב שהייתי מיסתדר עם רכב כזה אחרי רכב כמו שלך, כמו שאמרו זה רק אם אתה מעוניין לחסוך בעלויות.

פורסם

האמת אני לא חשבתי להחליף את הרכב שלי , אין לי מושג למה הם נזכרו בי. הפולו 1.4 , היא אופציה טובה כי אני סטודנט , ובנאדם שמסתובב הרבה, אז פולו תהיה מאוד חסכונית בהשוואה לאודי . אם חושבים על זה , ההפרש במחיר מתקזז בהוצאות והדלק על האודי למשך שנתיים . ולא לשכוח שהפולו עולה 90,000 ש"ח כלומר יקרה רק ב20,000 ש"ח משלי , והיא חדשה ב7 שנים , ויותר מ 120,000 ק"מ .

אי לא חושב שתהיה לי בעיה למכור את האודי בשוק הפרטי , אבל יהיה לי קשה להסתובב בלי רכב שבועיים , אני לומד במרכז , גר ועובד בצפון . ואני לא אזמין רכב מבלי שאמכור את שלי קודם .

ישנה גם גולף על הפרק אבל מפחיד אותי שהיא מתצוגה (מנוע 1.6 ידנית) ללא כל תוספות, במחיר טוב אמרו לי .

יום שישי אני נוסע לסוכנות , לקבל הצעת מחיר סופית , ולחשוב על זה יותר טוב ..

אשמח לקבל עוד תגובות.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

הפולו היא ללא ספק סגמנט שונה לחלוטין ממה שאתה מחזיק!

מה שבטוח שהיא באמת מאוד מאוד חסכונית בדלק ולא יקרה! המחיר שלה מאוד אטרקטיבי 87000 ש"ח!

לגבי רכב תצוגה - זהו רכב חדש לגמרי ולא נסעו בו מלבד כניסה לאולם מהמובילית (50 מטר?).

כשאתה מקבל את הרכב לא תראה סימן!

אני לא יודע באיזה סוכנות היית ואיזה תוספות היית רוצה ..?

נ.ב: גילוי נאות - הנני עובד כנציג מכירות בסניף מרכז VW.

אין כאן שום המלצה או לחיצה לרכוש רכב מסוג זה , פשוט להרגיע קצת רוחות..

אם תרצה איזושהי עזרה בנושא אשמח לעזור בה"פ.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מצטער אבל זה בלתי אפשרי לרדת מ1.8T לפולו 1400. לא יהיה יום שלא תצטער על זה.

יוצא לי מדי פעם לקחת את הפולו של אחותי (אותו דגם) לטיפולים ותיקונים מזדמנים, ואתה מרגיש שאתה פשוט עומד במקום.

במיוחד אם היא אוטומטית.

לגבי רכב תצוגה - זהו רכב חדש לגמרי ולא נסעו בו מלבד כניסה לאולם מהמובילית (50 מטר?).

כשאתה מקבל את הרכב לא תראה סימן!

.

שכחת שאלפי אנשים ישבו בו, מיששו אותו וגרמו לבלאי מוגבר של כל חלקי הפנים.

שלא לדבר על כך שרכב שעומד הרבה זמן הוא לא אופציה נחמדה במיוחד.

שווה לקחת רכב כזה אולי בשביל 30-40 אחוז הנחה לדעתי אישית.

וברור שזה לא יקרה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איזה שטויות, עדיף רכב שעמד חצי שנה (במקרה הגרוע!) בתוך אולם תצוגה בתנאים אופטימליים מאשר רכב שעמד חצי שנה בבונדד בשמש,גשם,אבק וכו'.

לפני המסירה הרכב עובר תהליך שניקרא "הכנה ללקוח" או "הכנת מסירה" ובוא עוברים על הרכב מא' ועד ת' בייחוד ברכב תצוגה וכל מה שלא 100% תקין מייד מחליפים ברמה הגבוהה ביותר!

אני הייתי מעדיף רכב שהיה באולם תצוגה מאשר רכב שעמד בבונדד.

פורסם

חברים, לא לסבך את הבחור הצעיר, אני הבנתי את הכוונות והשיקולים של הבחור, לדעתי הוא עושה דבר נכון וטוב לצרכיו הוא !.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
אתה גם מעדיף לקנות טלויזיה מתצוגה מאשר טלויזיה שהיתה במחסנים?

לא מפריע לך העובדה שאלפי אנשים התיישבו לך באוטו ?

מה הקשר בין טלויזיה לבין רכב? הטלויזיה עבדה כאשר היא הייתה בתצוגה, האוטו לא.

יפריע לי מאוד העובדה שאנשים ישבו לפני באוטו, עוד יותר יפריע לי לדעת שהרכב שלי עמד בשמש ובגשם במשך חצי שנה ואפילו יותר, מלא באבק,בוץ וג'יפה.

נ.ב- אתה יודע שיש מצב שהרכב שלך היה בתצוגה ואתה בכלל לא יודע נכון?

פורסם

התשובה מחברי הפורום תהיה ברורה הנאה לפני שנתון

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אתה גם מעדיף לקנות טלויזיה מתצוגה מאשר טלויזיה שהיתה במחסנים?

לא מפריע לך העובדה שאלפי אנשים התיישבו לך באוטו ?

בתור אחד שהיה בבונדד של אחד מהיבואנים הגדולים בארץ (בסגמנט היוקרה) אני יכול להגיד שהרכבים שם ממש לא במצב

מדהים. אני אישית ראיתי מכוניות שעברו דפיקות ונמעכו ולפני שעברו ללקוח עברו תיקונים בלי שהלקוח ידע (מכוניות בהרבה כסף).

כמו כן המכוניות עומדות חשופות לשמש, לגשם ומכוסות בבוץ. לפני המסירה הרבה פעמים העובדים לוקחים את הרכב לסיבוב ופשוט

מז*** לו את הצורה.. בקיצור, גם אני אולי היתי מעדיף מכונית מתצוגה מאשר מכונית שעמדה חצי שנה בבונדד :)

Lexus CT200H

• תוכן חדש...