Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מדובר על פולו 1.6 אוטו' קוד AEE

איזה שמן מנוע מומלץ ?

ואיזה שמן ברקס ? (DOT 3 או 4)

ולגבי השמן ברקס, רשום עלל המיכל clean filter cap before removing. למה הכוונה ?

ושאלה לגבי רצועות. האם יש הנחיה להחליף גם אם הרצועות מתוחות ונראות טוב ?

תודה מראש

פורסם

בגולף/אוקטביה 1.6 שמן מנוע מומלץ הוא 15W40

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תלוי איזה מוסך. אני תמיד מביא שמן שלי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום!

מדובר על פולו 1.6 אוטו' קוד AEE

איזה שמן מנוע מומלץ ? 5W40 סינטטי מלא בדרגת איכות SL לפחות.

ואיזה שמן ברקס ? (DOT 3 או 4) - DOT4 בלבד

ולגבי השמן ברקס, רשום עלל המיכל clean filter cap before removing. למה הכוונה ? - לפני פתיחת הפקק יש לנקות את הפקק ומסביבו

ושאלה לגבי רצועות. האם יש הנחיה להחליף גם אם הרצועות מתוחות ונראות טוב ? לא קיימת הנחיה של הייצרן אבל מנסיוני מומלץ לאחר 3-4 שנים להחליף.

תודה מראש

בהצלחה...

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...