Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DaMN,

קרא שוב את את מה שכתבתי קודם.

אני לא חושב שהמצב הנוכחי טוב.

אני חושב שכשיהיה חוק דרומי עלולים להיות יותר מקרים כדוגמת חמום מוח שיורה בך בגלל שחסמת את החניה/ את נתיב הנסיעה וכו'.

אצלנו במדינה יש יותר מידי אנשים שכשאתה נותן להם פתח קטן הם כבר מנצלים זאת והופכים לבור גדול.

יותר מידי פעמים אנחנו קוראים כאן שירשורים כגון:

מותר לנסוע 110 - המחוקק לא מבין, הכביש מתאים ל-140.

מותר ג'אנט בגודל מסויים - המחוקק נאנדרטל ועוד לא יודע שאפשר גם אחרת.

אסור לחנות על מדרכה - מה פתאום, המדרכה מספיק גדולה גם למשאית, מי הטמבל שרושם דוחו"ת.

נו טוב- אז אם המחוקק טועה כל כך הרבה וכל נהג מבין טוב יותר מהמחוקק, אז יהיה גם עוד קומץ אזרחים שיגיד המחוקק אמר שמותר לירות, אז אני יודע יותר טוב ממנו מתי כן ומתי לא. הבעיה היא שאפילו מקרה אחד כזה - עלול להיות מקרה מיותר.

הבעיה היא לא אם מותר לירות או אסור. הבעיה היא שיקול הדעת של אנשים שמקבלים אצבע ולוקחים יד שלמה (או חיי אדם).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי פיתרון קל ונותן תמורה מלאה

פשוט מרח גריז על הסמל

תאמין לי זה לא יצא להם מהידיים

ולא יפגע באף אחד

וכל אחד יהיה מרוצה

טל.

פורסם
ומי מנסה לעצור את זה ? בג"צ והסמולנים.

כנראה שלכל הבדיחות המתייחסות לרדידותם המנטלית של תומכי הימין יש אחיזה איתנה במציאות.

ההדגשה לעיל היא ההוכחה החותכת לכך.

מצטער שהייתי חייב לרדת לשפל כזה, אבל אתה הזמנת את זה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אמיר, המצב אצלנו בארץ הוא בלתי אפשרי.

אתה מדבר על המחוקק והחוקים, ואתה לא מבין שאין פה בעיה של חוקים, יש פה בעיה של אי אכיפת החוק ע"י מי שאחראי על אכיפתו - קרי המשטרה.

הגענו למצב שאין בטחון אישי, כולם עסוקים בלשמור מפני פיגועים והמהירות הרוצחת... :roll:

כיום אנחנו נמצאים במצב שאין לך משטרה!

אתה יכול לראות גנבי ברזל באמצע הלילה בשכונה שלך, להתקשר למשטרה פעם אחת - להמשיך לראות אותם כמה שעות אח"כ להתקשר למשטרה פעם שניה ולומר להם בידיוק איפה הם נמצאים - להמתין 20 דקות תוך כדי שאתה צופה על הגנבים לראות שהמשטרה לא מגיעה להתקשר שוב - לקבל הבטחה שתגיע ניידת להמתין שוב 20 דקות כשאתה צופה על הגנבים ובסופו של דבר נשבר לך הזין ואתה הולך לישון כי עמדת כמו מפגר 40 דקות והסתכלת על הגנבים ב-4 בבוקר והמשטרה פשוט לא באה!

אתה לא יכול לא לספק לאזרחים פתרון לביטחון האישי שלהם וקניינם ולדרוש מהם לא לקחת את החוק לידיים.

כשאני ראיתי את גנבי הברזל האלו, עשיתי חישוב פשוט - הם 2 ואני אחד, לא מוכן להתעסק איתם ולסכן את עצמי, בשביל זה יש משטרה - ככה לפחות חשבתי.

במצב אחר בו היו נוגעים במשהו אישי שלי, לא הייתי חושב פעמים ויורד אליהם עם כלי נשק ע"מ לשמור על הרכוש שלי שעמלתי קשה בשביל לקנותו.

במצב בו המשטרה הייתה רק מנסה לתפוס גנבים לא היה קורה מה שקרה עם שי דרומי ולא היה צורך לנו האזרחים להגן על עצמנו בצורה אלימה כ"כ.

מבחינתי, כל אדם שבא לפגוע בך, אם זה פיזית או בקניינך - מתיר את דמו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
כנראה שלכל הבדיחות המתייחסות לרדידותם המנטלית של תומכי הימין יש אחיזה איתנה במציאות.

ההדגשה לעיל היא ההוכחה החותכת לכך.

מצטער שהייתי חייב לרדת לשפל כזה, אבל אתה הזמנת את זה.

הכינוי לשמאלנים תמיד ירשם כך : "סמולנים"

אין עם זה מה לעשות , וזה ממש לא המצאה שלי , בדיוק כמו שאוהד בית"ר צועק לידי במשחק "מימפריה" ולא "אימפריה"

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
גם בארץ יש חוק דומה ומטופש לזה.

אם לדוגמה מחבל מתפוצץ איפשהו, אז המשפחה שלו מקבלת כסף על זה שהוא נפגע באירוע טרור.

לך תבין את אלה שמחוקקים את זה...

ליתר דיוק, המשפחה מקבלת סיוע ככל אלמנה \ חד הורית.

אין לו מעמד של נפגע טרור.

אגב, גם נשות וילדי אסירים מקבלים מעמד דומה. ובצדק.

פורסם
הכינוי לשמאלנים תמיד ירשם כך : "סמולנים"

אין עם זה מה לעשות , וזה ממש לא המצאה שלי , בדיוק כמו שאוהד בית"ר צועק לידי במשחק "מימפריה" ולא "אימפריה"

מה אני אגיד לך? יופי של מודל לחיקוי מצאת לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין צורך להתלהם , זאת הייתה הלצה נטו אלעד ...

בנוסף לזה , אני אוהד הפועל , ככה שהקופים במזרחי של טדי ממש לא מודל חיקוי :p

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

DaMN,

בא נצא מנקודת הנחה שכל מה שכתבת כאן הוא נכון.

אתה חושב שהמשטרה והמחוקק טועים,

ושרגא חושב שהמשטרה והמחוקק טועים,

וגיורא חושב שהמשטרה והמחוקק טועים,

וכולכם מבינים שאתם צריכים לקחת את החוק לידיים כי אין דין, ואין דיין.

ומה קורה אם אתה, גיורא ושרגא, כולכם נתקעתם באיזו סיטואציה לא נעימה וכל אחד מכם חושב שהוא הצודק וחייב לקחת את החוק לידיים. אני מבין שפשוט תתחילו לירות אחד בשני כדי להסביר לעצמכם מי צודק יותר.

זה הדבר היותר גרוע שיכול להתרחש במדינה שלנו (ובכל מדינה).

כבר כתבתי כאן בהזדמנות אחרת - גם שילטון שהולך עקום הולך לפי סדר מסויים. ולמרות שהסדר עקום, זהו סדר בתוך העקמומיות. אם לא היה את הסדר הזה, היינו יכולים להתעורר בבוקר לאנרכיה חסרת מעצורים.

נכון שיש הרבה מה לשפר, אפילו הרבה מאוד, אבל בהעדר סדר מוחלט, אני מעדיף את הסדר היחסי ולא אנרכיה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

?! ניטשה, מה נסגר איתך?!^

רעיון אחד נוסף לסמל: ביצוע החלקה מוחלטת של המקום לסמל, וצביעת סמל עם איירבראש, כולל עומק תלת מימדי ואפקט הצללה.אני לא מצליח למצוא לינק עם דוגמא אבל אני זוכר שצ'יפ פוס עשה את זה פעם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני קניתי סמל קדמי נשלף מחו"ל... מצד שני כל פעם לשלוף אותו, כמו שפעם היה אפשר להוציא את כל הרדיו טייפ מהמקום זה סתם מנג'ס ועכשיו אני נוסע בלי (הסמל). עצה נוספת היא להשחית את הסמל.. גנבים יעדיפו סמל חדש ויפה. אבל כאן אנחנו דופקים גם קצת את עצמנו...

190 תמיד בלב, אבל כבר לא בחניה.

פורסם

קניתי את האוטו ללא סמל אחורי. למעשה זו תופעה די נפוצה שאין לאלפא 164 דווקא סמל אחורי, מאוד קל לעקור אותו מבלי לפגוע בו.

עם כל הרצון שלי לשים סמל, אני נאלץ לא לשים אותו כי יודע שבספק שבחנייה ליד הבית הוא יחזיק לילה בודד.

יש לי חבר שהייתה לו אלפא 164, גם אצלו כמובן עקרו את הסמל האחורי. במקרה שלו זה היה כשחנה את האוטו סתם באיזה מקום.

אני מניח שאלפות 164 יחידות שנשמרו עם הסמל המקורי מאחור הן אלו שלבעליהן היה בית פרטי ואלו ששומרים על האוטו בלילות עם עלת בייסבול.

יש מקום כלשהו איפה אפשר ליראות דוגמא לסמל שעשו לו החלקה?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
DaMN,

בא נצא מנקודת הנחה שכל מה שכתבת כאן הוא נכון.

אתה חושב שהמשטרה והמחוקק טועים,

ושרגא חושב שהמשטרה והמחוקק טועים,

וגיורא חושב שהמשטרה והמחוקק טועים,

וכולכם מבינים שאתם צריכים לקחת את החוק לידיים כי אין דין, ואין דיין.

ומה קורה אם אתה, גיורא ושרגא, כולכם נתקעתם באיזו סיטואציה לא נעימה וכל אחד מכם חושב שהוא הצודק וחייב לקחת את החוק לידיים. אני מבין שפשוט תתחילו לירות אחד בשני כדי להסביר לעצמכם מי צודק יותר.

זה הדבר היותר גרוע שיכול להתרחש במדינה שלנו (ובכל מדינה).

כבר כתבתי כאן בהזדמנות אחרת - גם שילטון שהולך עקום הולך לפי סדר מסויים. ולמרות שהסדר עקום, זהו סדר בתוך העקמומיות. אם לא היה את הסדר הזה, היינו יכולים להתעורר בבוקר לאנרכיה חסרת מעצורים.

נכון שיש הרבה מה לשפר, אפילו הרבה מאוד, אבל בהעדר סדר מוחלט, אני מעדיף את הסדר היחסי ולא אנרכיה.

.

אמיר, קרא שוב מה שכתבתי.

במידה והחוק היה נאכף בארץ, חוק בכלליות לאו דווקא החוק שמאפשר פגיעה בפורצים, לא היינו צריכים להגיע למצב של לקיחת החוק לידיים.

לא אמרתי שהחוק לא בסדר, אבל זה שיש חוק כתוב תאורטית, זה לא אומר שמעשית אוכפים אותו.

אתה מדבר על וויכוח\ריב בין אנשים, אני בכלל לא מדבר על זה, אני מדבר על ביטחון אישי של האזרחים, יש הבדל ענק.

אז מצד אחד אין מי שיגן עליך במקרה של פריצה\גניבה אבל מצד שני המדינה אוסרת עליך להגן על עצמך, זה פשוט לא הגיוני.

זה מצב שלא יכול להימשך למשך זמן רב, או שהמדינה תתיר פגיעה בעבריינים שכאלו או שתחזק את השיטור שלה, כרגע הבחירה היא בידי המדינה.

אבל, אם המצב הזה ימשך עוד זמן מה בסופו של דבר (וזה כבר מתחיל לקרות) האזרחים יהיו אלו שיבחרו והם יתחילו לפגוע בעבריינים שכאלו פיזית (דבר מבורך לדעתי - אין להם זכות קיום).

פורסם

DaMN,

גם ויכוח בין אנשים לפעמים הופך לתיגרה ואז לצורך הגנה נשלפות סכינים אקדחים וכו', ולא תמיד כי הויכוח הזה מציל חיים אלא כי מדובר על כבוד. התגרה החלה וגיורא כבר נאלץ להגן על חייו (לפחות כך הוא חשב) ולכן ירה בשרגא.

בדיוק כמו הסיסמא: בכביש אל תהיה צודק - תהיה חכם,

כך גם צריך לנהוג בכל דבר. ורגע לפני התגרה לצפצף על הכבוד, לנתק מגע וללכת.

זה נחמד מאוד לצאת עם כבוד, אבל לא כאשר התמורה מול זה היא הליך משפטי יקר ואולי גם שנות כלא רבות.

.

פורסם

אמיר, אתה שוב נכנס לעיניין של תגרה וויכוחים, אני מסכים איתך שעל חניה אדם לא צריך להידקר או בגלל שמישהו עקף מישהו מגיע לו פנס בעין.

אני בכלל לא מדבר על דבר שכזה, אני מדבר על גנבים\פורצים שפורצים לך הבייתה\גונבים לך דברים מהרכב או את הרכב עצמו והמשטרה פשוט לא מגיעה ולך חוקית אסור לפגוע בהם, תעשה את ההבדלה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...