Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר אולי לשים גלאי איפה שנמצא הסמל מהצד השני של הפח?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב. השתעשנו.

חשוב להדגיש, למקרה שמישהו קורא את הדיון הזה ולא מבין את ההומור שבו, שנסיון להשתמש בטכניקה שתגרום לפגיעה פיזית בגנב הסמלים היא עבירה פלילית, ושהעונש עליה לא יופחת במאום אם תטענו שרק ניסיתם להגן על רכושכם.

הוא צודק,אל תשכח שאתה חיי במדינה שאם מישהוא פורץ לך לבית ואתה יורה בו אתה הולך לכלא.

אבל עכשיו ברצינות.

זה יעלה לך עשרים וחמש אלף דולר אבל אתה יכול לקחת את פרנק.

פרנק הוא מתנקש שכיר.

פרנק יכרע על גג הבנין שלך במשך לילה שלם אחד (כי בוא נודה שעם סכום כזה יש לו עוד עבודות בשוויץ).

כש"פרנק" (שם בדוי) יזהה את העבריין פרנק יפרוק צרור (שים לב לא בודד) של כדורים ישר לראש של אלדד בן השש עשרה ויתרה מכך הוא יקום, יפרק את הנשק שלו בעודו יורד במעלית יתקרב לגופתו של אלדד ישלח את ידו לכיוון החזה של אלדד ויתלוש לו את קשת אאורטה מהלב ובכך יוודא סיום אספקת החמצן לראש המטונף של אלדד.

פרנק יוסיף ויתקדם לכלי הנתעב ששימש לתלישת הסמל שלך ויתקע אותו לאלדד בקודש הקודשים.

אבל פרנק הוא לא רק רוצח קר דם וכדי להדגים זאת הוא יעשה פוליש ווקס לרכבך עם מטלית לא עם מכונה (כדי שלא ישמעו אותו!) על מנת לגרד את סימני המוח (הקטן) של אלדד מהפיאט שלך.

אלדד יצלב עם עלות השחר כדי שחבריו יראו ויראו בהולכם לבית הספר.

לאחר מכן פרנק ישתמש בכוחותיו העצומים ובקשריו עם הטבע כדי לזמן להקת עורבים אכזרית במיוחד ש...נו טוב אתה יודע.

פרנק יזמין חבורה של זקנים עבורך שעד שתגיע למכונית תקיף את גופתו של אלדד,תצביע עליו ותצחק.

פרנק ישלח תמונות להורים של אלדד,אבל לא ישאיר להם יותר מדי זמן להתאבל!

את הגופה (מה שנשאר ממנה) תקבל בבוקר שלמחרת נקייה ומוטלת חסרת חיים לצד המדרכה עבורך שתעשה ככול העולה על רוחך איתה.

ובאמת ברצינות תעשה החלקה של הסמל (לפי דעת מספר נכבד של אנשים זה יפה) או שתכסה את האוטו זה יגן לך על הצבע גם!

מקווה שלה פגעתי במישהוא (חוץ מאלדד חבריו וההורים שלו) הכול נעשה בצחוקים!

אגב אני מזמין גולשים אחרים להוסיף בדיחות אלדד (כמו צ'אק נוריס).

פורסם
הוא צודק,אל תשכח שאתה חיי במדינה שאם מישהוא פורץ לך לבית ואתה יורה בו אתה הולך לכלא.

אבל עכשיו ברצינות.

זה יעלה לך עשרים וחמש אלף דולר אבל אתה יכול לקחת את פרנק.

פרנק הוא מתנקש שכיר.

פרנק יכרע על גג הבנין שלך במשך לילה שלם אחד (כי בוא נודה שעם סכום כזה יש לו עוד עבודות בשוויץ).

כש"פרנק" (שם בדוי) יזהה את העבריין פרנק יפרוק צרור (שים לב לא בודד) של כדורים ישר לראש של דני בן השש עשרה ויתרה מכך הוא יקום יפרק את הנשק שלו בעודו יורד במעלית יתקרב לגופתו של דני ישלח את ידו לכיוון החזה של דני ויתלוש לו את קשת אאורטה מהלב ובכך יוודא סיום אספקת החמצן לראש המטונף של דני.

את הגופה תקבל בבוקר שלמחרת נקייה ומוטלת חסרת חיים לצד המדרכה עבורך שתעשה ככול העולה על רוחך איתה.

ובאמת ברצינות תעשה החלקה של הסמל (לפי דעת מספר נכבד של אנשים זה יפה) או שתכסה את האוטו זה יגן לך על הצבע גם!

מקווה שלה פגעתי במישהוא (חות מדני) הכול נעשה בצחוקים!

וואללה, אני מרגיש לגמרי פֶּגֶר אחרי התיאור הכירורגי הזה. חשבתי ש "דני" זה ניק-ניים קבוע בסרטים חינוכיים לגיל הרך, בדוגמאות בשאלות בחשבון לכיתות ב'-יב' וכיו"ב. פתאום אני חלק מסרט מתח ליגה ת'.

דני

:-)

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

פתאום נזכרתי שיש פה כמה דנים שאולי לא יאהבו את מה שרשמתי שניתי לאלדד כי מה הסיכויים שיש פה אלדד

פורסם
פתאום נזכרתי שיש פה כמה דנים שאולי לא יאהבו את מה שרשמתי שניתי לאלדד כי מה הסיכויים שיש פה אלדד

סתם צחקתי. אין לי שום בעיה עם הדוגמה, להפך.

מישהו אמר פעם שכל זמן ששמו מוזכר בתקשורת והאיות נכון, הוא מרוצה. :-)

בקרוב יצוצו לך אלדד וזרובבל ואחאב ובתואל וכו'. לא תצא מזה. :-)

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אין פיתרון לגניבות הסמלים במכוניות לא חדשות. הפיתרון היחידי שראיתי הגיע מהונדה ושם בסיביק הסמל נמצא מאחורי שכבה של פלסטיק שמכסה את כל הרוחב של המכונית מפנס לפנס וכך אי אפשר להגיע אפילו אל הסמל.

אם אתה עיקש בכל זאת תסמן את המסל שלך בפרלמנט שחור (תעשה נקודה קטנה בצד של הסמל) וכשאר הסמל יגנב אם תראו אותו על מכונית אי פעם תוכל לעשות נקמת דם על הסמל.

פורסם
טוב. השתעשנו.

חשוב להדגיש, למקרה שמישהו קורא את הדיון הזה ולא מבין את ההומור שבו, שנסיון להשתמש בטכניקה שתגרום לפגיעה פיזית בגנב הסמלים היא עבירה פלילית, ושהעונש עליה לא יופחת במאום אם תטענו שרק ניסיתם להגן על רכושכם.

בעיה של הגנב

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אם כבר רעיונות הזויים למניעת גניבה, יש לי אחד טוב.

לחבר את הסמל בחוט לניצרה של מיכל תרסיס מלא בחומצה חזקה.משיכת הסמל=משיכת החוט=ניתוק הניצרה=בדיקה בבתי החולים למי חסרה יד כדי לתבוע אותו על גניבת הסמל.:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש פתרון פשוט הרבה יותר.....

תמורת 300 ש"ח ללילה אני שולח את בוריס לשמור לך על הרכב תאמין לי אף אחד לא יתקרב לאוטו 100 ש"ח אני 200 ש"ח בוריס :-D

אין כמו CARS FORUM

פורסם
במיאטה של Kundason הסמלים עברו החלקה ככה שאני מאמין שהוא ידע לתת תשובות בנושא.

את החלקת הסמלים עשיתי מתוך שיקולי קוסמטיקה (לדעתי האוטו משמעותית יותר יפה בלי, מה גם שאני שונא ניקלים ונוצצים למיניהם)...

אם זה סמל בלי חור - זה שטויות להוריד, אם מדובר בחור, צריך לסתום אותו...

(יש שתי שיטות, אחת קבועה והשנייה "זמנית" עם חומר פחחים).

בכל מקרה, הדבר מחייב צביעה מקומית אצל בעל מקצוע, בעלות של כמה מאות שקלים.

לדעתי - זה שווה. גם נראה יותר טוב וגם חוסך נזק של הורדת סמלים ע"י זאטוטים.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
שלום רב,

הבוקר מצאתי את כל השטח שסביב הסמל הקדמי שברכבי שרוט ממברג, ניסו להוציא את הסמל הקדמי ללא הצלחה.

את הסמלים האחוריים (שהיו מודבקים, לעומת הסמל הקדמי שמוברג) הצליחו להוציא וכמובן שהשאירו חריטות מברג מעוצבות למזכרת.

אני מניח שתוך מס' ימים יחזרו עם מברג יותר חזק, יפרקו את הסמל הקדמי וישאירו את מכסה המנוע עקום ומכוער.

חשבתי לפרק את הסמל בעצמי ופשוט לנסוע בלי סמל, אבל מה הרווחתי בזה?

קראתי מס' שרשורים בנושא... ולא נראה שממש יש פתרון לעניין מסוג זה.

חשבתי על כל מיני אזעקות, שמתריעות אם נמצאים פחות מחצי מטר מהרכב... אך לדעתי סתם יקפיץ אותי כל רגע ויוסיף דאגה מיותרת (וחור גדול בכיס)

חשבתי גם להדפיס בפונט קטן מאוד, ב- Word, הודעה לילדים החמודים שרוצים סמל של פיאט, שפשוט יבקשו ואתן להם 100-200 ש"ח שיקנו להם ויניחו לרכב, חבל על השריטות והקלקול. אך הגעתי למסקנה שזה לא שהם באמת צריכים סמל, אלא הרגשת האדרנלין של הגניבה, זה מה שהם מחפשים.

חשבתי גם להתקין סלסלה קטנה עם סמלים של פיאט, על מכסה המנוע של הרכב, שכל מי שרוצה לקחת פשוט יקח ויניח לרכב (בצחוק..)

לדעתי הפתרון (לא פתרון, אך אולי ילמד את הסוררים לקח) הוא פשוט למרוח איזה חומר ממש רעיל על הסמל הקדמי, שיעניש את אותם סוררים.

קיים חומר כלשהו שפוגע בעור אדם אך לא במתכת ופלסטיקה?

תודה רבה,

אורן.

ליבי איתך! אבל דמיין לעצמך,שחלילה, יש לך עסק עם ילדים ממש קיצוניים, לא ימצאו סמלים -ישרטו את האוטו -יקרעו לך צמיגים:? והיו דברים מעולם.....(אני מקווה שלא סיפקתי להם רעיונות).

מועדון BMW ישראל.

פורסם

פתרון יצירתי וקצת מגעיל..

כל ערב לפני שאתה עולה הביתה תן ליחה כזאת בשלה וירוקה על הסמל ... לי זה היה מוריד את החשק לגעת בזה.

בבוקר תנגב וחוזר חלילה.

פורסם

לפני מספר שנים היה בעל רכב מרצדס שלקח יוזמה, והחליט לקחת שופין ולשייף את הסמל בחזית הרכב וזאת לאחר שהוא נגנב לו מספר פעמים.

לאחר שהסמל שוייף ילד שעבר במקום וביקש לגנוב את הסמל, נחתך חתכים עמוקים בשתיי ידיו.

עד כמה שאני זוכרת בעל הרכב קיבל תביעה מהאב של הילד שניסה לגנוב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש פתרון פשוט הרבה יותר.....

תמורת 300 ש"ח ללילה אני שולח את בוריס לשמור לך על הרכב תאמין לי אף אחד לא יתקרב לאוטו

אם כבר עדיף להשתמש בשיטת "ONE BIG NIGGA" או "TRUNK MONKEY", שניהם תועדו כבר פה בפורום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אפרופו ,

היום ראיתי קאררה חדשה עם סמל בחזית , עברתי לידהי לאחר מספר דקות ואין שום סמל מקדימה , נעלם כלא היה..

נראה לי שזה קרה בגלל שהייתה רוח חזקה אז הסמל נתלש מעוצמת הרוח.:roll:

מדינה של *ארות.

עוד רעיון שיעיל רק לסמלים מברזל

לחבר אותם למצבר מתי שהרכב לא מונע , תענוג חשמלי מובטח לפושטק שמנסה לקחת את הסמל:twisted::twisted::twisted:

2001 Opel Astra 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...