Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח בשלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תבלבל את המח, הבעיה עם נהיגה בשלילה (יעני בלי רשיון נהיגה) היא שהביטוח לא תופס.

אם אתה תיכנס בי ותפצע אותי אין לך ביטוח ולי אין את מי לתבוע אז מי אתה חושב ישלם את הנזק והטיפןלים הרפואיים?

ברור, אבא ואמא שלך יצתרכו למכור את הבית שלהם ולתת לי את הכסף כי הבן שלהם עושה שטויות!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מנחם תמשיך לילעוס גת אולי זה יעזור.

מימה אתה מיתפוצצץץץ:brickwall:

אני מתפוצץ מזה שאתה מרחם על חברך (או אולי כמו שאמרו פה - אולי זה אתה). אתה אמור לתת לו על הראש! לא לרחם עליו!

לפי התגובה הזאת הבנתי מימנו שמי שנוהג בשלילה גורם לתאונות .

וזה שטויות בקילו.

ותמשיך ליקרוא כתוב ת (=את העבירה) עבירה מה רצית לומר כאן?!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

אנחנו לא רוצים לבלף ולחפור. זה מזעזע באיזו קלות אתה מרחם על חבר שלך! כאילו הוא לא עשה כלום! אז תתפכח! הוא עשה, והרבה! ואני מקווה שהוא יזכור את זה וזה יפריע לו וישב לו על המצפון עד סוף חייו!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

אם הוא קיבל שלילה והעז לנהוג בה,

הוא בהחלט מסכן את שאר הנוסעים בכביש.

ואת אשר בליבי (ואתה יכול לנחש) אשאיר למע' אכיפת החוק

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

גם אם הוא לא הפקיד את הרשיון, רשום להם במסוף שאין לו רשיון.

הרי אין יום שלא מתנגת לה הפרסומת "נהיגה בשלילה, זה פלילי וזה על אחריותך" ולא משנה בכלל איפה הרשיון שלך, מה שכן משנה זה שאת שזמן השלילה יתחיל רק לאחר שתפקיד את הרשיון.

חבל לחבר שלך ליסוע בשלילה, לבלות בתחנת משטרה כמה שעות טובות, ולהיפרד מהרשיון לכמה שנים טובות, במיוחד שהוא נהג חדש.

בעניין הדוח, חבל מאוד ששילם אותו, כאשר הוא משלם את הדוח הוא מודה בעברה (משמע הוא מודה שנסע בשלילה), ככה עכשיו גם יש סיכוי שיתפסו אותו.

פורסם
בהחלט אני מסכים איתך שלא תחשוב שאני איתו.

או טוען שאו לא הפקיד תרישיון ואו חשב שבעצם יש לו רישיון

אבל או לא היה מודע לזה שכל עוד ולא הפקיד הימים לא סופרים

אבל סה"כ שאלתי שאלה סתם עשיתם סיפור לא משנה נדפדף.

מנחם מזמין אותי לגת..:shock:

אתה מוזמן בכל עת וזמן! (רק תודיע לפני!)

פורסם
מנחם תמשיך לילעוס גת אולי זה יעזור.

מימה אתה מיתפוצצץץץ:brickwall:

מזה שאתה לא יושב עם אבא או עם אמא על הגהה לפני שאתה שולח כאן הודעות כל כך לא ברורות.

פורסם

בקשר לכתיב זה המצב .:multi:

זה לא המצב, ואם זה המצב אז שיהיה "המצב" בצט-רום בתפוז או וואללה.

קיבלת אזהרה בדיוק על זה, תמשיך ככה ותוכנס למעקב!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הלוואי שיפסלו לו את הרשיון לצמיתות! הוא יכול היה להרוס משפחה! את שלו או את של חברים שלו! :bad-word::snipersmi:brickwall::2gunfire:

הלו, לא קצת הגזמת?

סך הכל נהג עם נוסעים יותר מהמותר, זה לא שהוא לא נתן זכות קדימה\לא שמר מרחק\השתולל בכביש\נסע באדום.

פשוט עוד ילד ישראלי שמושרשת בו חזק חזק התפיסה "יהיה בסדר".

בכלל, ממתי העבירה הזאת היא שלילה? כולם השתגעו?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אבל דבר אחד אני לא מסכים איתך ואו מי שנוהג בשיללה לא גורם לתעונות ועל תפיתח פה .

קודם כל - אם יש לו שלילה, כנראה שהוא עשה עבירה שמנוגדת לחוקים.

נכון שהעבירה הראשונית לא בטיחותית נטו, אבל עצם זה שהוא המשיך לנהוג, זהו מעשה חמור מאוד.

אין לו ביטוח במקרה תאונה, ולמקרה שאתה לא יודע, איתי לוי היקר,

ניתוח הכי פשוט עולה היום מיליוני שקלים, שלא לדבר על תהליך שיקום אחרי תאונה חס וחלילה.

שווה את זה ?

לדעתי, לא.

קיבלת שלילה, גם אם לא מוצדקת, תשב ותבכה על זה בבית (או בקארז פורום), אבל אל תחזור לנהוג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

העבירה הזאת היא שלילה,

עזוב שהחוק מטומטם,

אם עברת על החוק ונתפסת, תשלם,

כמו שהיית גבר לעבור על החוק, תהיה גבר לקבל את העונש, ולא רכיכה.

יש כאן אדם, שניחא, הסיע אוטו מלא, תפאדל, תרד מהכביש ל-90 יום,

אבל ליסוע בשלילה?

אתה דפוק על כל הראש?

סע לבית לוינשטיין, לא כדי לראות את הפצועים, אלא כדי להבין שיום אישפוז שם עולה בין 1000 ל-1500 שקל, ומי שמגיע לשם אין לו תוכניות לזרז הליכים, יש שם אנשים שהשתחררו אחרי 3 חודשים ויש שם אנשים כבר 5 שנים.

ומי שעשה תאונה בשלילה הוא זה שמשלם על הכל{קרנית תשלם במקומך, תתבע אותך, ואז תגיד ביי ביי לאוטו, לכרטיס אשראי, למיטה שלך ולבית שלך}.

אגב איתי, אם אתה אבו-גבר, תביא את הכתובת, תן לי לדבר עם אמא שלך בטלפון ואני מבטיח לך שמפתחות לא תראה יותר.

וזה המצב גבר.

אגב, יא אבו-גבר, משום מה, יש לי תחושה שהדוח שלך מתעסק בהתפרעות בכביש, יכול להיות?

----

• תוכן חדש...