Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח בשלילה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לברר שאלה ששאל חבר.

החבר בשלילה של 75 יום, נהג חדש.

קיבל דוח משוטר תנועה בהמצע [באמצע] השלילה, כנראה שלא היה לשוטר מסוף והוא לא בדק תרישיון [את הרישיון].

החבר שילם תקנס [את הקנס] יום למחרת.

יש סיקוי [סיכוי] שיגלו שהוא נהג בשלילה]?

בקשר לחתימה או חתם על הדוח [בקשר למשפט או לא בעברית (במילים אחרות - המשפט הזה חסר משמעות בעברית].

תודה מראש

156כוחות סוס מספיקים לי:-)

המסמר שבולט נידפק:arrow:

פורסם

לדעתי זה יעבור, והנהג שנוהג בשלילה לא יתפס, וחבל.

דרך אגב על מה החבר נשלל בפעם הראשונה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהג עם יותר משני נוסעים

לפי דעתי עשה טוב שישלם מיד ככה זה נראה שהדוח כבר גמור ואין מה לעבור עליו.

156כוחות סוס מספיקים לי:-)

המסמר שבולט נידפק:arrow:

פורסם

רק לי יש הרגשה שלחבר שלך קוראים במקרה איתי לוי??

אני מאוד מקווה שיעלו על הטעות כי אם בתור נהג חדש הוא עושה כאלו שטויות(גם שלילה בפעם הראשונה כנראה על עברה חמורה או מס' עברות וגם נהיגה בשלילה) אז זה כנראה עניין של סטטיסטיקה עד שהוא יהיה מעורב בתאונה חמורה עם נפגעים..ואני לא הייתי רוצה לנהוג באותו כביש עם הבחור.

פורסם

הלוואי שיפסלו לו את הרשיון לצמיתות! הוא יכול היה להרוס משפחה! את שלו או את של חברים שלו! :bad-word::snipersmi:brickwall::2gunfire:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אחי נראה לך שאני מיתביש בשם שלי ממש לא שאלתי שאלה אני מבין תראש שלך אני חושב בדיוק כמוך.

אבל דבר אחד אני לא מסכים איתך ואו מי שנוהג בשיללה לא גורם לתעונות ועל תפיתח פה .

לא הבנתי מה רצית לומר כאן, לא מובן כלל.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מנחם תמשיך לילעוס גת אולי זה יעזור.

מימה אתה מיתפוצצץץץ:brickwall:

תעשה לנו טובה- במקום לכתוב הודעות בפורום לך תקרא קצת ספרים, תלך לבית הספר ותשפר

את צורת ההתנסחות שלך. אני מבין ויודע שיש אנשים שקצת יותר קשה להם להתבטא ולפעמים כותבים

עם שגיאות כתיב (גם אני עצמי אובחנתי עם לקויות למידה מסוימות). אבל בין זה לבין לכתוב (להקליד) בצורה כלכך לא

מובנת יש מרחק גדול. אז באמת, עשה טובה לעצמך ולנו ובמקום לכתוב שטויות ולדאוג לחברך תלמד קצת תחביר, לשון

והבעה ברמה הבסיסית. ובאשר לחברך-יש חוק, הוא עבר על החוק וקיבל שלילה. אם יש לו את החוצפה לעלות על הכביש

בתקופת שלילה אני ממש מאוכזב שהוא לא נתפס וקיבל שלילה לצמיתות. החבר שלך הוא עבריין, הכבישים שלנו גם ככה

מסוכנים ואני לא חושב שעוד עבריין על הכביש יתרום. לי בטח לא.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...