Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני רכישה: AlpineF#1Status SPX-Z18T / SPX-Z15M

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה(יעקב ודני) מה יהיה...

הבחור מבקש דעה על סט אתם מנסים לדחוף לו אחרים ?אל תדאגו -מונה ההודעות יגיע לכמות סבירה.

נאדר,

אתה בוחר סט מצויין שמבוסס על הרכיבים של סקאן ספיק,כדי לקבל כיוון לגבי איך הסט 3way נשמע-גש ליוסי ותשמע את האבסולוט, אני בספק אם יש מישהו עם הסט של f1 status.לטעמי ברמה הזאת של סטים הוא יהיה הזול ביותר שתוכל להשיג.

סליחה ? אתה עובר את גבול הטעם הטוב חבוב ...

אנחנו לא מנסים לדחוף לו משהו אחר אנחנו (לפחות אני) מנסה להבין למה הוא בחר דווקא באלפיין ...

שמע פעם קודמת רשמת משהו נגדי זרמתי איתך , אבל אתה ממשיך בצורה לא רגילה .

איך אתה יודע בדיוק על הסט? אני מתערב איתך שלא שמעת אותו !

אנא ממך חסוך ממני את ההגבה להודעה הבאה שלך .(ואני בטוח שתהיה)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשאתה רושם שתהיה ממני תגובה ראוי שתהיה כדי להבהיר דברים.

1."מה רע במורל סופרימו + CMD 54/88 ?" -ציטוט שלך לבחור ששואל על הסט בכותרת.

2.לא רשמתי דבר כנגדך אדרבא, השתדלתי להתנסח בזהירות רבה ואני אחד שבוחר את מילותיו בקפידה.חבוב למשל זו לא צורת פנייה מכובדת למישהו שאינך מכיר וראוי שתשקול את זה שוב . מצידי אני מתנצל אם נפגעת ממני אבל זו ממש לא הייתה כוונתי ואפשר לראות זאת באותה הודעה שלי.

3.ברור שלא שמעתי את הסט הזה גם לא זכור לי שבאיזה מקום אפילו רמזתי ששמעתי אני מבקש ממך לא לסלף את דבריי.

4.אני מקווה שדברים אלה יישרו את ההדורים ביננו ולא יצריכו ממך חלילה תגובה.

פורסם

אני לא יודע אם מישהו שם לב בכלל אבל מדובר ברמקולים שנראים כמעט זהים לאבסולוט של ג'נסיס - או בסופו של דבר, סקאן-ספיק.

המידבאסים\מידים מסגירים את עצמם עם החריצה. אבל אם תביטו היטב לתוך הטוויטר בסט השני - הוא נראה במרכזו בדיוק כמו הטוויטר רינג רדיאטור של אבסולוט - גם אפשר להבחין בקונוס הכסוף במרכז.

נראה לי שרוב ההבדל בסטים האלה מוחבא בקרוסים.

מה שלא יהיה תמיד אהבתי את אלפיין כולל ברמקולים שלהם לאורך כל הסטים.

חברות כמו מורל, CDT, אלפיין, סיז, סקאן-ספיק, ויפה וכמובן גם כל נגזרת של מורל כגון DLS, רנסנס, אומגה, דיינאודיו, אקסטנט מייצרים רמקולים נהדרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נדר.

אני לא הייתי קונה סט 3 חלקים ב10,000 שקל.

המחיר של ה 2 חלקים הגיוני. 1000$ (כ 3700-400 שקל)

המחיר של ה 3 חלקים 2500$ (כ 9500-10,500 שקל) לא הגיוני

אני הייתי קונה אלמנטים בנפרד וקונה קרוס אקטיבי. כמו הH700.

קונה וופרים של סקאן ספיק. (7")

מידים של סקאן ספיק (5.5")

טיווטרים סופרימו / הורנים / סקאן ספיק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נאדר,

אין לך כאן בכלל התלבטות.

לעולם סט של 2 חלקים לא יוכל להיות טוב יותר מסט שלושה חלקים (מאותה סדרה).

למעט מקרים בודדים של שימוש בסופר-טוויטר בעל תחום רחב (כמו סופרימו לדוגמא) וגם אז יהיה עדיף שאת תחום המיד כולו ,להשאיר לרמקול מידריינג' יעודי .

כדי לקבל איזון מושלם בסט יש תאוריה שאומרת שצריך מ8 אינטש כוופר ועד טוויטר.

בפועל גם אלמנט של 7 אינטש (כמו בסט 3 חלקים) בשילוב מידריינג' וטוויטר יתן איזון כמעט מושלם.

2 הסטים ברמה מאוד גבוהה, אם זה היה תלוי בי הייתי לוקח את הZ18M ב2 ידיים פתוחות.(אבל זה לא מכיסי)

ההפרש מצדיק את המחיר גם מבחינת הקרוס של ה3 חלקים שהוא הרבה יותר איכותי(ובעל אופציות כיוון רבות ומגוונות לעומת ה2 חלקים) וגם בגלל הדרייבר של המידריינג' שהוא מוסיף עומק ונפח לבמה הקדמית.

מעטים הוופרים בעולם שיכולים לנגן תחומי מיד באופן מושלם.

מי שעושה זאת בצורה מעולה זה הוופר סופרימו של מורל וגם הרבולייטור של סקאן-ספיק (שבמקרה מצוי גם בסט הנ"ל).

אבל גם הם לא עושים זאת בצורה מושלמת.

לאיזון טונאלי נכון , יהיה עדיף תמיד 3 חלקים.

קח את הZ18M ולא תתאכזב.

under construction..

פורסם

לעופר ולניר , אני רוצה לשאול , למה לא לקחת את העובדה שיש לו קרוס בHU שלו (אאל"ט הוא המקביל לקלריון HX-D2 מבחינת קרוס ) , ולקנות את הרכיבים לבד ? הרי יש לו מגבר שישה ערוצים ? אאל"ט הרכיבים האלו לא יעלו יותר מ900-1000 דולר (השלושה ערוצים) . אם באמת שווה לשלם 1500 דולר על קרוס פאסיבי והתאמה של החברה ?

בברכה יהודה

פורסם

אני יודע שאני סוטה קצת מהנושא העיקרי של פותח השרשור

אבל אם כבר אנחנו מתעסקים עם סטים שלא שמענו,

שקלת את החברה Hybrid Audio ?

סדרת ה LEGATIA שלהם, במיוחד ה שלושה חלקים, סט שתופס תאוצה, וזוכה כמעט בכל תחרות EMMA\IASCA\USAC שהתקיימו בזמן האחרון, ומתברר באמת שהסטים שלהם TOP OF THE LINE

כמו שאומרים.

תרשה לי להכווין אותך לחוו"ד של מישהו מפורום מאוד מקובל בחו"ל

http://www.talkaudio.co.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=308

בהצלחה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מי מוכר אלפיין F#1 בארץ?:)

שאלה טובה.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

באתר שלהם יש את דגל ישראל אמנם, שלחתי להם כבר אימאיל, ואין להם.

:)

אז אין בארץ יבואן שלהם.

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

היבואן אפריל טקליין, ויש להם סט 3 חלקים וגם השני, מצד שני הם לא מוכנים לתת פרטים על המחיר בטלפון, הם מבקשים להגיע אליהם לשיחת היכרות.

יש גם אלגינו מלגינו שכחתי איך קוראים להם ואלה אין להם במלאי.

• תוכן חדש...